efilo 06.08.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 gitarka bomba a że przez słuchawki to już w ogóle ekstra - to jest największa zaleta instrumentów elektrycznych - nie musisz sąsiadom za ścianom rzępolić (o współlokatorach nie mówiąc) my się zastanawiamy nad elektroniczną perkusją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a nad tymi elektrykami to jakies fatum normalnie krąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.08.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No proszę, ja u Ciebie a Ty u mnie Naprawdę są perkusje elektryczne czy się ze mnie nabiijasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No proszę, ja u Ciebie a Ty u mnie Naprawdę są perkusje elektryczne czy się ze mnie nabiijasz??? co bym nie była gołosłowna TU BYŁO COŚ CZYM SIĘ PROSZĘ NIE INTERESOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no takie cuda to ja pierwszy raz widzę..... a wcale nie to żebym była jakaś ciemna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a gitarka naprawdę fajniusia....a to, że ma słuchawki znacznie podnosi jej wartość dodaną.... dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.08.2008 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Kurde ale sprzęcik - ile takie cudo kosztuje? Muszę pamiętać żeby trzymać mężusia z dala od moich komentarzy bo jeszcze ujrzy to cacko i włączy mu się chęć miejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 już nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a cena.... no tak myślę że za siódemke już byś kupiła a taką bardziej rozbudowaną to jak dodasz 1 z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 obejrzałam zdjątka - baaaardzo gustowny bucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.08.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ależ dziękuję - najnowszy krzyk mody w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 kurde... my to zawsze się na końcu o tryndach dowiadujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.08.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dorcia przebrnęlam przez 10 stron Twojego dziennika Czekam na ciąg dalszy oczywiście ale niegrzecznie w tych Twoich komentarzach chyba lepiej nie pokazuj temu od gitary bo zazdrosny zacznie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ania powiem Ci że znając mojego Tomka to ja wolałam się stlenić na czas takich dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dorcia niezłą nóżkę masz Jeżeli takie wrażenie zrobiła na mnie tylko stopa i pół łydki w kaloszu to boję sobie wyobrazić całej nóżki w...................... Masz inne fotki swoich nóżek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ania wywołałaś wilczka z lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.08.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam Cię aniu w moich skromnych jeszcze progach i od razu zapytam o coś co mi chodzilo po głowie już dawno, ale wstydziłam się zapytać: czemu na swoim avatorku masz tylko trzy kotki, skoro dzieciów aż cztery sztuki? Stuki wiesz że to zdjęcie to specjalnie dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.08.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 A ten od gitary to: a. podpadł b. ma być zazdrosny! Buahahaha (demoniczny śmiech) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam Cię aniu w moich skromnych jeszcze progach i od razu zapytam o coś co mi chodzilo po głowie już dawno, ale wstydziłam się zapytać: czemu na swoim avatorku masz tylko trzy kotki, skoro dzieciów aż cztery sztuki? może czwarte śpi w kołysce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ania wywołałaś wilczka z lasu Gdzie ten wilczek? Jest tu gdzieś jeszcze jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts