efilo 12.01.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 u mnie to luby ciągnie do tego ogrzewanego podjazdu. trudno się dziwić że mnie to nie interesuje - w końcu ja tego odśnieżać nie będę duszku.... jak się czuje mój jesion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jak na razie wcale sie nie czuje mam nadzieje ze go dostane zanim wyjade a jak bede we srode lub czwartek na wawke jechac to ci go podrzuce o ile go jutro pojutrze dostane..zywie nadzieje ponieważ mi obiecano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja też żywie jako że Ty mi obiecałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 dołoze starań wszelakich aby obietnicy dotrzymać..tyle ze to lancuszek swoisty a ja w srodku.. damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.01.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 tyle ze to lancuszek swoisty a ja w srodku.. damy rade No jak Ty w środku to całkiem przyjemne kizi-mizi, musi co dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.01.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 u mnie to luby ciągnie do tego ogrzewanego podjazdu. trudno się dziwić że mnie to nie interesuje - w końcu ja tego odśnieżać nie będę Gorzej że mój to fantasta i mitoman - powie że on woli odśnieżać niż wydawać na takie fanaberie, a potem będzie mi marudził że mu się nie chce, a kto rano wcześniej wstaje i nie będzie mógł się przekopać do bramy? Wiem - postawię go przed taką alternatywą: albo robimy kabel pod kostką, albo mi kupujesz jakiegoś SUV-a ze spychaczem z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 u mnie to byłaby samobója bo ja chce ceerfałkę - za tanio by się wymigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 tyle ze to lancuszek swoisty a ja w srodku.. damy rade No jak Ty w środku to całkiem przyjemne kizi-mizi, musi co dasz radę wasza przenikliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no to moze rozszerzymy ten łancuszek. Duszku kiedy mi przywieziesz próbeczki jakies ciekawe? Bo wiesz jesienią spotkamy sie na dłuzej no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 a duszek nad morzem też bywa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ło jassu w gdansku w galerii baltyckiej robił dwie inwestycje...i jedna kamieniczke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dorcia do Ciebie tez przybiegłam - mam nowe wizualki od pani architekt. chcesz zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 ja chce, ide do Twjego dzienniasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 u mnie to byłaby samobója bo ja chce ceerfałkę - za tanio by się wymigał A co to jest ceerfałka? Przecież nie terenówa Ja tam wolę Mazdę CX7 - ma sensowne przyspieszenie, w przeciwieństwie do CRV Lecę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 przylazłam przywitać się i dzień doberek mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 witom i ło sdroffie pythom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry ! Dorciu napisałam u Mysi, że w tę sobotę, to chyba jeszcze niewyjechana będę... to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 To superaśnie - a o której Ci pasuje najbardziej? Bo myśmy się umówili z gościem do pomiaru okien, ale jeszcze nie doprecyzowaliśmy godziny, więc wiesz... Witam Gosiu w moich skromnych betonowych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 To superaśnie - a o której Ci pasuje najbardziej? Bo myśmy się umówili z gościem do pomiaru okien, ale jeszcze nie doprecyzowaliśmy godziny, więc wiesz... Witam Gosiu w moich skromnych betonowych progach ja bardzo proponuje tak po 12tej - zebym sie choc na chwile na wykladach pojawila moze, ale oczywiscie nie nalegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 u mnie to byłaby samobója bo ja chce ceerfałkę - za tanio by się wymigał A co to jest ceerfałka? Przecież nie terenówa Ja tam wolę Mazdę CX7 - ma sensowne przyspieszenie, w przeciwieństwie do CRV Lecę do Ciebie mazda mi się nie podoba. wygląda jak SW a nie suv. sensowne przyspieszenie i ja to wybuchowa mieszanka - wolę unikać poza tym sory ale to nie ta półka. mazdę za ponad 150 tysi to mogę sobie w sfere marzeń wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts