DorciaIQ 13.01.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A w kwestii podgrzewania podjazdu: 1. Szanowny i Kochany chyba to kupi 2. Mało tego: rozważa opcję położenia tego też na drodze dojazdowej Fakt, że składamy się na 3, ale to jest 100m drogi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.01.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jakich Dorcia użyłaś argumentów że go przekonałaś do kabli w podjeździe a nawet zaczął już rozwijać wizję podgrzewania drogi dojazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 To superaśnie - a o której Ci pasuje najbardziej? Bo myśmy się umówili z gościem do pomiaru okien, ale jeszcze nie doprecyzowaliśmy godziny, więc wiesz... Witam Gosiu w moich skromnych betonowych progach ja bardzo proponuje tak po 12tej - zebym sie choc na chwile na wykladach pojawila moze, ale oczywiscie nie nalegam 13, 14...??? Zmówcie się i dajcie mi znać, ja się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Mi 13-14 to tak idealnie, to się zwlokę z samego rańca o 11 i zdążę jeszcze pana od okien wpuścić Myszka to my się zgadamy koło piątku czy jedziesz z rodzinką, czy Cię jakoś zgarniamy, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jakich Dorcia użyłaś argumentów że go przekonałaś do kabli w podjeździe a nawet zaczął już rozwijać wizję podgrzewania drogi dojazdowej Nawet nie wytoczyłam armat o tym że ja palca nie przyłożę do łopaty - po prostu wysłałam mu linki od Neferki (dzięęęki Kochana ) a on ich nawet nie przeczytał, jak znam życie, bo potem zapytał ile by to nas kosztowało, ja na to: no nie wiem, trzeba byłoby policzyć, ale tak z... 6 tysi (oczywiście zaniżając o 1/3, ale to stopniowo trzeba przyzwyczajać, nie? ) a on hmmmm to może też się złożymy na drogę? (Sąsiad sra kasą, więc na pewno mu się spodoba - wiecie co on ma w swoim domu? Elektrycznie otwierające się schodki w klapie na strych - słabe? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jakich Dorcia użyłaś argumentów że go przekonałaś do kabli w podjeździe a nawet zaczął już rozwijać wizję podgrzewania drogi dojazdowej Nawet nie wytoczyłam armat o tym że ja palca nie przyłożę do łopaty - po prostu wysłałam mu linki od Neferki (dzięęęki Kochana ) a on ich nawet nie przeczytał, jak znam życie, bo potem zapytał ile by to nas kosztowało, ja na to: no nie wiem, trzeba byłoby policzyć, ale tak z... 6 tysi (oczywiście zaniżając o 1/3, ale to stopniowo trzeba przyzwyczajać, nie? ) a on hmmmm to może też się złożymy na drogę? (Sąsiad sra kasą, więc na pewno mu się spodoba - wiecie co on ma w swoim domu? Elektrycznie otwierające się schodki w klapie na strych - słabe? ) ale Ty znasz sie dobrze na technikach negocjacyjnych Dorciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.01.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 jakich Dorcia użyłaś argumentów że go przekonałaś do kabli w podjeździe a nawet zaczął już rozwijać wizję podgrzewania drogi dojazdowej Nawet nie wytoczyłam armat o tym że ja palca nie przyłożę do łopaty - po prostu wysłałam mu linki od Neferki (dzięęęki Kochana ) a on ich nawet nie przeczytał, jak znam życie, bo potem zapytał ile by to nas kosztowało, ja na to: no nie wiem, trzeba byłoby policzyć, ale tak z... 6 tysi (oczywiście zaniżając o 1/3, ale to stopniowo trzeba przyzwyczajać, nie? ) a on hmmmm to może też się złożymy na drogę? (Sąsiad sra kasą, więc na pewno mu się spodoba - wiecie co on ma w swoim domu? Elektrycznie otwierające się schodki w klapie na strych - słabe? ) ale Ty znasz sie dobrze na technikach negocjacyjnych Dorciu! Kuuurde wywalą mnie z tej pracy - mnóstwo mam roboty, a nie mogę się od Was oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 słabe schodki mnie rozwaliły. podrzuciłabyś trochę tego gówienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No Wyobrazam sobie jak Dorcia wygłasza tą kwestię swoim łagodnym stonowanym głosem, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dorcia znalazłam dla Ciebie ciemno szare okna.http://lh5.ggpht.com/_81jLH965IWA/SW3ZNnttfOI/AAAAAAAABVs/r5a6JfQf-Xs/s512/10.jpgWg mnie wygląda to pieknie. I te cienkie ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.01.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 łaaaaa , piękne , no takie widoki tylko mnie utwierdzają w tym,że okna chce mieć włsnie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.01.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wow dzięki - śliczne są Ja mam spokojny i stonowany głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.01.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 I fajne te rolety - tak się właśnie zastanawiałam co zrobię z roletami, bo nie chcę ciemnoszarych, a prowadnice muszą pasować, a tu są ciemne prowadnice i jasne rolety i ładnie to wygląda Myszko I love you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 I fajne te rolety - tak się właśnie zastanawiałam co zrobię z roletami, bo nie chcę ciemnoszarych, a prowadnice muszą pasować, a tu są ciemne prowadnice i jasne rolety i ładnie to wygląda Myszko I love you mysza love you too. sama mam chrapke na taki kolorek, ale nie wiem co dac wowczas w srodku. Te mają takie cieniuskie rameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 o i wlasnie znalazłam dom nad wodą z ładnego domuhttp://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,62805,4869461.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 niezłe cacka tu panie wklejają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 i znajszłam jeszcze fajne okna i drzwi zwłaszcza w szarościach;http://internorm.com.pl/okna/okna.htmlnie wiem czy to znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Nooo drewniano aluminiowe są najlepsze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts