Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o i wlasnie znalazłam dom nad wodą z ładnego domu

http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,62805,4869461.html

Właśnie stąd braliśmy fotkę na dobieranie kolorów :) Swoją drogą nieźle zajeb.ście różowy jest ten dach na jednym ze zdjęciów... I fajnie sobie porozpierniczali środek - mają o dwa pokoje mniej, ale za to jaką zarąbistą sypialnię z garderobami mmm....

O Efi masz nowy suwaczek – no ładnie Ci w nim :D No i jest taki realistyczny bardziej... :wink:

Myyysia no nie ściemniaj :-? Bo ja za Tobą tęsknię... :cry:

Oj biedny Stukuś, chyba się na RW muszę wybrać, tylko kiedy kurka? :roll:

zobaczymy Dorciu. W razie czego to na 14 czy na 13? bo mi umkneło. Ale jakie mi ostatnio rzeczy umykają z głowy, straszne. Natomiast sie wczoraj naczytałam na forum o snach gdzie facet zdradza zone, kurka komu to sie snilo? W kazdym razie dzisiaj tez mialam taki sen. To bylo naprawde okropne i ten moj mąz zawsze stonowany i taki poukladany mizdżący sie do obcej laski. Rety jaka sie poczulam nieatrakcyjna. koszmar

Mam super wiadomość - panowie co przyjadą nam okna wymierzać o 11 to potem mamy z nimi jechać (cóż za gramatyka :roll:) do Pruszkowa oglądać profile :lol: No chyba wygodniej nie mogło się złożyć, żeby Cię zgarniać, nie?

Myślę że będziemy tak ok. 13 i z Rasią się umówimy na 13:30, oki?

Mam super wiadomość - panowie co przyjadą nam okna wymierzać o 11 to potem mamy z nimi jechać (cóż za gramatyka :roll:) do Pruszkowa oglądać profile :lol: No chyba wygodniej nie mogło się złożyć, żeby Cię zgarniać, nie?

Myślę że będziemy tak ok. 13 i z Rasią się umówimy na 13:30, oki?

Nie wiem jak Mysia, ale rasia mówi OKI! :D

Myyysia no nie ściemniaj :-? Bo ja za Tobą tęsknię... :cry:

Oj biedny Stukuś, chyba się na RW muszę wybrać, tylko kiedy kurka? :roll:

zobaczymy Dorciu. W razie czego to na 14 czy na 13? bo mi umkneło. Ale jakie mi ostatnio rzeczy umykają z głowy, straszne. Natomiast sie wczoraj naczytałam na forum o snach gdzie facet zdradza zone, kurka komu to sie snilo? W kazdym razie dzisiaj tez mialam taki sen. To bylo naprawde okropne i ten moj mąz zawsze stonowany i taki poukladany mizdżący sie do obcej laski. Rety jaka sie poczulam nieatrakcyjna. koszmar

Mycha, to nie choróbsko żadne, tylko jakaś zimowa deprecha Cię ściga :-? , tym bardziej musimy wyciągnąć Cię z domu! :wink: :D

Widze Dorciu, ze powoli klaruje Ci sie kuchnia - i bardzo fajnie w dodatku. Ta szafa gospodarcza powinna Ci wystarczyc, a dzieki temu masz miejsce na duzą i niezabudowaną lodówke i ewentualnie tv, czy wieze.

Ja tez przekombinowałam troche u siebie. Postawiłam moją czarnuchowatą lodówke do kąta i niech tam siedzi. Trudno ze nie bedzie miała blatu kolo siebie. No trudno. Bede musiala robic polobrót z szyneczką w dłoni ;) Liftmatic siemensa jest bombowy - przydałby mi sie teraz. A widzialas nową serie siemensa? Jest czarna, czarnuchowata jak lubie.

A czerwony to Ty sciągasz do siebie jak magnes. Gdybym nie kochala zielonego to bym Cie normalnie nie rozumiała z tym czerwonym!