Gość justyna_m 14.01.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Nooo drewniano aluminiowe są najlepsze!!! ale i chyba najdroższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.01.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 cholernie drogie dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 cholernie drogie dodam. ale też cholernie dobre...chyba... mówię chyba, bo takich nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 są tez cholernie inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Te drewniano-aluminowe okna są pioruńsko drogie - też takie chciałam, ale ich koszt był nie do przeskoczenia i tak mam tylko drewniane. dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 cholernie drogie dodam. ale też cholernie dobre...chyba... mówię chyba, bo takich nie mam... to prawda. ale mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.01.2009 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 o i wlasnie znalazłam dom nad wodą z ładnego domu http://dom.gazeta.pl/Ladny-Dom/1,62805,4869461.html Właśnie stąd braliśmy fotkę na dobieranie kolorów Swoją drogą nieźle zajeb.ście różowy jest ten dach na jednym ze zdjęciów... I fajnie sobie porozpierniczali środek - mają o dwa pokoje mniej, ale za to jaką zarąbistą sypialnię z garderobami mmm.... O Efi masz nowy suwaczek – no ładnie Ci w nim No i jest taki realistyczny bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 To po to żeby kontrolować moich elektryków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Trzeba po mału szykować się do spania. Nie ma żadnej pani na RW Ani:Ilonki,Malki,Dragasi, JMW,andzika,pp,ani,froschki,Mayland,Kasi,a Dorcia to już nie wiem jak wygląda ktoś za Tobą tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 A ja Anmiu tesknie za Tobą. dawno Cie nie widziałam w otoczeniu Dorcia ja jestem jakas taka podchorzała. Nie wiem czy jutro bede w formie na wypad do Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.01.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Myyysia no nie ściemniaj Bo ja za Tobą tęsknię... Oj biedny Stukuś, chyba się na RW muszę wybrać, tylko kiedy kurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Myyysia no nie ściemniaj Bo ja za Tobą tęsknię... Oj biedny Stukuś, chyba się na RW muszę wybrać, tylko kiedy kurka? zobaczymy Dorciu. W razie czego to na 14 czy na 13? bo mi umkneło. Ale jakie mi ostatnio rzeczy umykają z głowy, straszne. Natomiast sie wczoraj naczytałam na forum o snach gdzie facet zdradza zone, kurka komu to sie snilo? W kazdym razie dzisiaj tez mialam taki sen. To bylo naprawde okropne i ten moj mąz zawsze stonowany i taki poukladany mizdżący sie do obcej laski. Rety jaka sie poczulam nieatrakcyjna. koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.01.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Mam super wiadomość - panowie co przyjadą nam okna wymierzać o 11 to potem mamy z nimi jechać (cóż za gramatyka ) do Pruszkowa oglądać profile No chyba wygodniej nie mogło się złożyć, żeby Cię zgarniać, nie? Myślę że będziemy tak ok. 13 i z Rasią się umówimy na 13:30, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Mam super wiadomość - panowie co przyjadą nam okna wymierzać o 11 to potem mamy z nimi jechać (cóż za gramatyka ) do Pruszkowa oglądać profile No chyba wygodniej nie mogło się złożyć, żeby Cię zgarniać, nie? Myślę że będziemy tak ok. 13 i z Rasią się umówimy na 13:30, oki? Nie wiem jak Mysia, ale rasia mówi OKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Myyysia no nie ściemniaj Bo ja za Tobą tęsknię... Oj biedny Stukuś, chyba się na RW muszę wybrać, tylko kiedy kurka? zobaczymy Dorciu. W razie czego to na 14 czy na 13? bo mi umkneło. Ale jakie mi ostatnio rzeczy umykają z głowy, straszne. Natomiast sie wczoraj naczytałam na forum o snach gdzie facet zdradza zone, kurka komu to sie snilo? W kazdym razie dzisiaj tez mialam taki sen. To bylo naprawde okropne i ten moj mąz zawsze stonowany i taki poukladany mizdżący sie do obcej laski. Rety jaka sie poczulam nieatrakcyjna. koszmar Mycha, to nie choróbsko żadne, tylko jakaś zimowa deprecha Cię ściga , tym bardziej musimy wyciągnąć Cię z domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.01.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Bleee dopiero z pracy wychodzę Ale zaraz idę w tany Mysia mi się też nic nie chce przez ostatnie dni - to pogoda wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Bleee dopiero z pracy wychodzę Ale zaraz idę w tany Mysia mi się też nic nie chce przez ostatnie dni - to pogoda wszystko Jutro od 13.30 czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 niedzielnie witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.01.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 rowniez sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Widze Dorciu, ze powoli klaruje Ci sie kuchnia - i bardzo fajnie w dodatku. Ta szafa gospodarcza powinna Ci wystarczyc, a dzieki temu masz miejsce na duzą i niezabudowaną lodówke i ewentualnie tv, czy wieze. Ja tez przekombinowałam troche u siebie. Postawiłam moją czarnuchowatą lodówke do kąta i niech tam siedzi. Trudno ze nie bedzie miała blatu kolo siebie. No trudno. Bede musiala robic polobrót z szyneczką w dłoni Liftmatic siemensa jest bombowy - przydałby mi sie teraz. A widzialas nową serie siemensa? Jest czarna, czarnuchowata jak lubie. A czerwony to Ty sciągasz do siebie jak magnes. Gdybym nie kochala zielonego to bym Cie normalnie nie rozumiała z tym czerwonym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts