efilo 19.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 mysza a widziałaś ceny tego czarnuchowatego siemensa? ekspres 6 tysi to ja już nie pytam o piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Jak zobaczylam piekarnik miele za 24tys to uz mnie nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.01.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ja tam się pocieszam że zaoszczędzę na okapie bo chcę podszafkowy, a takie odsłonięte to mi się podobają od 6tysi wzwyż Kuuuurde dziewczyny oglądaliśmy w sobotę Oknoplasty i białe są po prostu obleśne, jakieś takie zacieki mają ja myślałam że to już nie to co 100 lat temu, ale to jakaś tragedia jest, nie wiem co ja zrobię, a małżowi się jednak szare nie widzą Mysia a jak Ty tak lubisz zielony, to może taki dach sobie zrób - będzie pasował do błotnego dębu i nawet zielone drzwi znajdą uzasadnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.01.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 mysza a widziałaś ceny tego czarnuchowatego siemensa? ekspres 6 tysi to ja już nie pytam o piekarnik ekspres do zabudowy w starej linii siemensa jest juz drogi, a reszta znosnie. Mam wrazenie i nadzieje ze to tylko ekspres bedzie mial taką odjechaną cene Efilko. No chyba ze mi powiesz ze widzialas te ceny? to chyba spadne z krzesła. Dziewczynki ogladałm dzisiaj okna. Nie podobają mi sie te ciemne okleiny, a nie bylo całego ciemnego okna na sklepie. Wszedzie wciskają zloty dąb i orzech. Ale pokazał mi facet srebrną okleine - wygladała kusząco, naprawde kusząco Dorcia - mysle ze u Ciebie bylaby dobra, pod warunkiem ze dałabys szprosy tylko poziome w duzych odstepach nie tradycyjne kratki. Dom nie straciłby na urodzie ani ani. A moze i by nawet zyskał. No mowie Ci takie polyskujące szarości - naprawde "lekki" kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.01.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ja tam się pocieszam że zaoszczędzę na okapie bo chcę podszafkowy, a takie odsłonięte to mi się podobają od 6tysi wzwyż Kuuuurde dziewczyny oglądaliśmy w sobotę Oknoplasty i białe są po prostu obleśne, jakieś takie zacieki mają ja myślałam że to już nie to co 100 lat temu, ale to jakaś tragedia jest, nie wiem co ja zrobię, a małżowi się jednak szare nie widzą Mysia a jak Ty tak lubisz zielony, to może taki dach sobie zrób - będzie pasował do błotnego dębu i nawet zielone drzwi znajdą uzasadnienie Dorcia dąb bagienny nie błotny - alem sie usmiała. Musze przeanalizowac koncepcje wnętrz, bo w salonie pojawiają sie 4 głowne kolory - biały, betonowy, podłoga dąb i zimna czekolada. Przy odrobinie wyobrazni moze uda mi sie swoją koncepcje przerobic na szare okna. now mi sie mozg zlasuje. Chcialabym miec dobrą architekt wnętrz ;(, wogóle jakąkolwiek bym chciala, tylko zeby była dobra i moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 mysia skoro ekspres jest dostepny w niemczech to reszta tez - trzeba sprawdzić ile u nich to wychodzi i będzie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.01.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 hellou ladies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.01.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no normalnie Ghost Reaktywacja Cześć Duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.01.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 niom a za niedługo zas wyjade na pare dni chtyyba przez was se lapka kupie i jakis internet bezprzewod..choc nie znosze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.01.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dorcia dąb bagienny nie błotny - alem sie usmiała. Musze przeanalizowac koncepcje wnętrz, bo w salonie pojawiają sie 4 głowne kolory - biały, betonowy, podłoga dąb i zimna czekolada. Przy odrobinie wyobrazni moze uda mi sie swoją koncepcje przerobic na szare okna. now mi sie mozg zlasuje. Chcialabym miec dobrą architekt wnętrz ;(, wogóle jakąkolwiek bym chciala, tylko zeby była dobra i moja No wiem, wiem że bagienny, ale pomyślałam sobie że Ci się błotny spodoba - i nie myliłam się Szary to betonowy, a biały to nie kolor podobno więc myślę że szare będą super. I do dachu będą pasowały Duchu czemuż to nie lubisz laptków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.01.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 lepiej nie pisz że biały to nie kolor bo już raz była awantura wielka na forum o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Tak kiedyś napisał IleśtamWojtek i też że czarny - sama się zdziwiłam, ale co ja tam wiem, nędzny robaczek... Kuuurde chyba sobie też będę musiała przesunąć suwaczek, bo widoki są nędzne na premię w tym roku, a nie chcemy brać giga kredytu Fataaaaaalnie ;(((((((((((((( Sounds familiar, Efi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 biały nie kolor czarny nie kolor no doooobra a ja lubię te niekolory dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.01.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 niefamiliar bo ja giga kredyt już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 biały nie kolor czarny nie kolor no doooobra a ja lubię te niekolory dzień doberek Ciekawe jak w takim razie się określa tak modne teraz wnętrza białe i czarno-białe - jako bezkolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.01.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Dorcia dąb bagienny nie błotny - alem sie usmiała. Musze przeanalizowac koncepcje wnętrz, bo w salonie pojawiają sie 4 głowne kolory - biały, betonowy, podłoga dąb i zimna czekolada. Przy odrobinie wyobrazni moze uda mi sie swoją koncepcje przerobic na szare okna. now mi sie mozg zlasuje. Chcialabym miec dobrą architekt wnętrz ;(, wogóle jakąkolwiek bym chciala, tylko zeby była dobra i moja No wiem, wiem że bagienny, ale pomyślałam sobie że Ci się błotny spodoba - i nie myliłam się Szary to betonowy, a biały to nie kolor podobno więc myślę że szare będą super. I do dachu będą pasowały Duchu czemuż to nie lubisz laptków? bo ręce zajmują . Mam dzisiaj straszny humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 u mojego małza tez premii niet w tym roku. Normalnie na złosc ten kryzys akurat teraz, nie mogł poczekac do konca lutego ? ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nie lubie lapków bo wydajnośc maja kiepska..inbternet bezprzewodowy bez routera jest do bani..i muli strasznie.. kurna kto gdzie widział ten kryzys w cholere albo ktos za duzo czyta albo tv oglada ja sie pytam jesli zamiast wzrostu 5% w skali roku gospodarka polska bedzie miała tendencje WZROSTOWĄ 3,6% w skali roku to co to za kryzys jest nio ...ptrzeciez to jakas paranoja jezd.. czytuje prasy wiele..no nie spotkałem sie z opinia zadna nikogo kto by wieszczył ze w polsce bedzie jakas recesja ...wiec pytam kto i gdzie to widział lub widzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kur.wa powiedz to moim szefom w Londynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 No masz rację Duszku (chociaż 3.6 to raczej z przedziału optymistycznego ) ale co z tego, kuuuuuuuurwaaaaaaaaaa co z teeegoooo????? Nie narzekaj na laptki - pomęcz się trochę na palmtopie poza zasięgiem 3G to docenisz wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts