Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam się pocieszam że zaoszczędzę na okapie bo chcę podszafkowy, a takie odsłonięte to mi się podobają od 6tysi wzwyż :p

Kuuuurde dziewczyny oglądaliśmy w sobotę Oknoplasty i białe są po prostu obleśne, jakieś takie zacieki mają :o ja myślałam że to już nie to co 100 lat temu, ale to jakaś tragedia jest, nie wiem co ja zrobię, a małżowi się jednak szare nie widzą :cry:

Mysia a jak Ty tak lubisz zielony, to może taki dach sobie zrób - będzie pasował do błotnego dębu i nawet zielone drzwi znajdą uzasadnienie :D

mysza

a widziałaś ceny tego czarnuchowatego siemensa?

ekspres 6 tysi to ja już nie pytam o piekarnik :lol:

ekspres do zabudowy w starej linii siemensa jest juz drogi, a reszta znosnie. Mam wrazenie i nadzieje ze to tylko ekspres bedzie mial taką odjechaną cene Efilko.

No chyba ze mi powiesz ze widzialas te ceny? to chyba spadne z krzesła.

Dziewczynki ogladałm dzisiaj okna. Nie podobają mi sie te ciemne okleiny, a nie bylo całego ciemnego okna na sklepie. Wszedzie wciskają zloty dąb i orzech.

Ale pokazał mi facet srebrną okleine - wygladała kusząco, naprawde kusząco

Dorcia - mysle ze u Ciebie bylaby dobra, pod warunkiem ze dałabys szprosy tylko poziome w duzych odstepach nie tradycyjne kratki. Dom nie straciłby na urodzie ani ani. A moze i by nawet zyskał. No mowie Ci takie polyskujące szarości - naprawde "lekki" kolor

Ja tam się pocieszam że zaoszczędzę na okapie bo chcę podszafkowy, a takie odsłonięte to mi się podobają od 6tysi wzwyż :p

Kuuuurde dziewczyny oglądaliśmy w sobotę Oknoplasty i białe są po prostu obleśne, jakieś takie zacieki mają :o ja myślałam że to już nie to co 100 lat temu, ale to jakaś tragedia jest, nie wiem co ja zrobię, a małżowi się jednak szare nie widzą :cry:

Mysia a jak Ty tak lubisz zielony, to może taki dach sobie zrób - będzie pasował do błotnego dębu i nawet zielone drzwi znajdą uzasadnienie :D

Dorcia dąb bagienny nie błotny - alem sie usmiała.

Musze przeanalizowac koncepcje wnętrz, bo w salonie pojawiają sie 4 głowne kolory - biały, betonowy, podłoga dąb i zimna czekolada. Przy odrobinie wyobrazni moze uda mi sie swoją koncepcje przerobic na szare okna. now mi sie mozg zlasuje. Chcialabym miec dobrą architekt wnętrz ;(, wogóle jakąkolwiek bym chciala, tylko zeby była dobra i moja

Musze przeanalizowac koncepcje wnętrz, bo w salonie pojawiają sie 4 głowne kolory - biały, betonowy, podłoga dąb i zimna czekolada. Przy odrobinie wyobrazni moze uda mi sie swoją koncepcje przerobic na szare okna. now mi sie mozg zlasuje. Chcialabym miec dobrą architekt wnętrz ;(, wogóle jakąkolwiek bym chciala, tylko zeby była dobra i moja

No wiem, wiem że bagienny, ale pomyślałam sobie że Ci się błotny spodoba - i nie myliłam się :p

Szary to betonowy, a biały to nie kolor podobno :wink: więc myślę że szare będą super. I do dachu będą pasowały :)

Duchu czemuż to nie lubisz laptków? :o

Tak kiedyś napisał IleśtamWojtek i też że czarny - sama się zdziwiłam, ale co ja tam wiem, nędzny robaczek...

Kuuurde chyba sobie też będę musiała przesunąć suwaczek, bo widoki są nędzne na premię w tym roku, a nie chcemy brać giga kredytu :evil: :cry: :evil: :cry:

Fataaaaaalnie ;((((((((((((((

Sounds familiar, Efi? :(

No wiem, wiem że bagienny, ale pomyślałam sobie że Ci się błotny spodoba - i nie myliłam się :p

Szary to betonowy, a biały to nie kolor podobno :wink: więc myślę że szare będą super. I do dachu będą pasowały :)

Duchu czemuż to nie lubisz laptków? :o

bo ręce zajmują ;).

Mam dzisiaj straszny humor

nie lubie lapków bo wydajnośc maja kiepska..inbternet bezprzewodowy bez routera jest do bani..i muli strasznie..

kurna kto gdzie widział ten kryzys w cholere albo ktos za duzo czyta albo tv oglada ja sie pytam jesli zamiast wzrostu 5% w skali roku gospodarka polska bedzie miała tendencje WZROSTOWĄ 3,6% w skali roku to co to za kryzys jest nio ...ptrzeciez to jakas paranoja jezd.. :o :o

czytuje prasy wiele..no nie spotkałem sie z opinia zadna nikogo kto by wieszczył ze w polsce bedzie jakas recesja ...wiec pytam kto i gdzie to widział lub widzi???