ghost34 21.01.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 alez ja mam palmka..hehe..i wcale nie jakiegos wypasa tylko toshibe g9000..wszelkie urzadzenia przenosne sa do ..glacius maximus..stały pc cool.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja już nie mogłabym się przyzwyczaić do stacjonara w domu. W pracy mnie wkurza, a co mówić w domu A internet jest taki sam na nim jak na desktopie małża Za to można sobie kręgosłup popsuć na kanapie (albo w wc... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no siem nie zgodzem..ale łokej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Świat byłby nudny, gdyby wszyscy mieli tak sam jego odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.01.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ciekawe jak w takim razie się określa tak modne teraz wnętrza białe i czarno-białe - jako bezkolorowe? jako monochromatyczne co do lapków. jakby mnie kto posadził przed stacją roboczą to bym go po prostu zabiła. niestety nas kryzys dotknął mocno. no i co z tego że wzrost gospodarczy jest jak pensje tną, produkcji nie ma i połowe ludzi do zwolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.01.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wychodziłoby, że achromatyczne... Fakt - mogą jeszcze mnie zwolnić, czyli jeszcze nie jest tak źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.01.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kur.wa powiedz to moim szefom w Londynie no i tym w Dublinie tez powiedz. Jak sie nie poprawi to za 10 miiesiecy bedzie tez w budownictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Efilko Ty mnie zabilas tym stwierdzeniem o sadzaniu Cie do stacjonara. Normalnie to kiedys tez mowilam ze tylko stacjonarny i basta. Teraz leze sobie w lozeczku, laptok na kolankach trzymam to jeszcze mnie grzeje. Dobry laptop nie jest zły Taki kryzys to dobry czas jedynie dla tych co mają troche kasy i mogą cos okazyjnie kupic. Fakt - w Polsce jest przereklamowany i wszystko co sie u nas dzieje jest napedzane strachem o kryzysie bardziej chyba niz samym kryzysem, ale skutek ten sam. Inwestorzy zagraniczni sie wycofują, krajowi zaciskają pasa. Ciekawe jak dlugo to potrwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.01.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Żeby jeszcze można było coś faktycznie kupić... A tu mieszkania/ziemia staniały niewiele, a za to negatywne skutki "kryzysu" w premiach odczuwamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Żeby jeszcze można było coś faktycznie kupić... A tu mieszkania/ziemia staniały niewiele, a za to negatywne skutki "kryzysu" w premiach odczuwamy no wlasnie, ja sledze od tygodnia ceny domow i dzialek pod wawą i jakos nie widze tego kryzysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Po prostu kryzys to jest takie wredne zwierzę, które się pojawia tam gdzie go nikt nie chce, a tam gdzie czekają - ni hu hu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.01.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 no troche sie jakby spoznilysmy o jakies 3 lata, ale cóz. Zawsze sa jakies dobre strony. Gdize 3 lata temu ja bym smiala myslec ze bede cos miec wlasnego poza m3 i kredytem na 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.01.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 dorcia i jak idzie oknowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 popatrz jakie okna ma ansi - dziennik Dandiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.01.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 http://images25.fotosik.pl/123/3db183a283bd4262.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.01.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No śliczne to jest ale.... małż się nie chce jednak zgodzić na szare W sumie do tych białych się przyzwyczaiłam, poza tym wymyśliłam sobie jak omamić moją podświadomość: białe pcv są może i blokowe, ale nie takie ze szprosami - ktoś widział okna ze szprosami w blokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 nooo ja mialam, hihi ale takie rzadkie. Ladnie to wygladało. Zrob sobie tylko poziome szproski Dorcia - bedzie nowoczesniej ale mysle ze wkomponuje sie to w bryłe i bedzie ekskluzywnie jakos i inaczej. Nie beda to biale łyse okna ale nie bedą tez poszatkowane. przemysl to sobie. A masz juz architekta od wnętrznosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dorcia gdzie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dzień dobry Dorci nie ma mnie prawie też nie jakoś czasu malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jestem, jestem - w pracy teraz już mnóstwa roboty nie ma, ale za to cały tydzień spotkań więc znowu mnie będzie mało na FM Ale mi się szprosy poziome podobają tylko do drewnianych okien, a małżowi wcale, więc... Teraz mamy inne problemy, zaraz napiszę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts