Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciekawe jak w takim razie się określa tak modne teraz wnętrza białe i czarno-białe - jako bezkolorowe? ;)

jako monochromatyczne :lol: :wink:

co do lapków. jakby mnie kto posadził przed stacją roboczą to bym go po prostu zabiła.

niestety nas kryzys dotknął mocno. no i co z tego że wzrost gospodarczy jest jak pensje tną, produkcji nie ma i połowe ludzi do zwolnienia

Efilko Ty mnie zabilas tym stwierdzeniem o sadzaniu Cie do stacjonara.

Normalnie to kiedys tez mowilam ze tylko stacjonarny i basta. Teraz leze sobie w lozeczku, laptok na kolankach trzymam to jeszcze mnie grzeje.

Dobry laptop nie jest zły ;)

Taki kryzys to dobry czas jedynie dla tych co mają troche kasy i mogą cos okazyjnie kupic. Fakt - w Polsce jest przereklamowany i wszystko co sie u nas dzieje jest napedzane strachem o kryzysie bardziej chyba niz samym kryzysem, ale skutek ten sam. Inwestorzy zagraniczni sie wycofują, krajowi zaciskają pasa. Ciekawe jak dlugo to potrwa?

No śliczne to jest ale.... małż się nie chce jednak zgodzić na szare :( W sumie do tych białych się przyzwyczaiłam, poza tym wymyśliłam sobie jak omamić moją podświadomość: białe pcv są może i blokowe, ale nie takie ze szprosami - ktoś widział okna ze szprosami w blokach? :lol:

nooo ja mialam, hihi ale takie rzadkie. Ladnie to wygladało. Zrob sobie tylko poziome szproski Dorcia - bedzie nowoczesniej ale mysle ze wkomponuje sie to w bryłe i bedzie ekskluzywnie jakos i inaczej. Nie beda to biale łyse okna ale nie bedą tez poszatkowane. przemysl to sobie. A masz juz architekta od wnętrznosci?

Jestem, jestem - w pracy teraz już mnóstwa roboty nie ma, ale za to cały tydzień spotkań więc znowu mnie będzie mało na FM :cry:

Ale mi się szprosy poziome podobają tylko do drewnianych okien, a małżowi wcale, więc...

Teraz mamy inne problemy, zaraz napiszę w dzienniku :roll: