Gość justyna_m 26.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ooo jest Dorcia co sięstało ... zaraz lecę przeczytać jak napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 26.01.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dorcia w sprawach rolet nie pomogę ... w ogóle się na tym nie znam przykro mi bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ty się Dorcia nie stresuj pewnie Stary wymyśli coś mądrego buziaki jadę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 a ja dopiero wczoraj z wieczora wyczailam ze Stary to jest ten Stary. Czesc Aniu. Milo znowu widziec jak pedałujesz ;Pide dzienniczki poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jeśli Stary to TEN Stary to proszę go odemnie uściskać mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jeśli Stary to TEN Stary to proszę go odemnie uściskać mocno no wlasnie to TEN Stary, a Ty mi nic nie mowiłas polecając go. Myslisz ze mi jako blondynce to latwo przychodzi to myslenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jeśli Stary to TEN Stary to proszę go odemnie uściskać mocno no wlasnie to TEN Stary, a Ty mi nic nie mowiłas polecając go. Myslisz ze mi jako blondynce to latwo przychodzi to myslenie? Łomasz - ile razy można pisać i mówić :) Przecież wszyscy wiedzą , że ja u Starego okna kupiłam I bramę i drzwi zewnętrzne i między garażem a domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jeśli Stary to TEN Stary to proszę go odemnie uściskać mocno no wlasnie to TEN Stary, a Ty mi nic nie mowiłas polecając go. Myslisz ze mi jako blondynce to latwo przychodzi to myslenie? Łomasz - ile razy można pisać i mówić :) Przecież wszyscy wiedzą , że ja u Starego okna kupiłam I bramę i drzwi zewnętrzne i między garażem a domem Jaki łomasz, dopiero było ze łon Stary. No mi polecałas fachowca od okien, ale nie moiwlas ze on stary. Jak Dorcia powiedziala, ze stary to za pierwszym razem sie wrecz oburzylam, ze mozna tak fachmistrza nazywac, ale wczoraj trafilam na wątek okienny i był tam jakis Stary. Stary sie wypowiadał tak z sensem i czytałam, czytałam, patrze w sygnaturke, a tam znajoma mi ju firma A. No i zakumałam w wielkich bólach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 czegoz to możan oczekiwac wiecej od myszy vel chomiczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Nie gadaj - niejeden tygrys rozumku Ci pozazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mysia no ale mi przecież mówiłaś że Stary Ci podpadł bo wyceny nie wysłał... To jak to jest że dopiero się zorienciłaś? Rozdwojenie jaźni czy cu? Nefercia a Ty masz te drzwi antywłamaniowe Dorna, nie? Bo nam właśnie Stary je odradzał, bo przemarzają... I że drewniane lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mysia no ale mi przecież mówiłaś że Stary Ci podpadł bo wyceny nie wysłał... To jak to jest że dopiero się zorienciłaś? Rozdwojenie jaźni czy cu? Nefercia a Ty masz te drzwi antywłamaniowe Dorna, nie? Bo nam właśnie Stary je odradzał, bo przemarzają... I że drewniane lepsze... Hmmm... ja wybrałam te - są z atestem klasy C - więc max. Ponadto przeżyły minus 20 i przemarzania nie zauważyłam. Może to kwestia tego co jest na wierzchu tych drzwi... ja nie mam MDFa tylko coś tam lepsiejszego - Stary wie najlepiej co ja mam , bo one na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Aha - to ja zapytam Starego co Ty masz Bo on mówił że to nawet nie jest problem z samymi drzwiami, bo one w środku mają ocieplenie, tylko z futryną, która jest po prostu pustą stalową wytłoczką... I że ostatnio ktoś mu właśnie reklamował, że ma szron na dzrwiach po tych mrozach i dlatego pewnie woli już nie sprzedawać takich, żeby nie było problemu, a Tobie sprzedał przed mrozami, więc nie był taki uczulony Ale to ciekawe, że u Ciebie nic nie przemarzało... I nie wiało, nie ciągnęło zimnem od drzwi/futryn nic a nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Mysia no ale mi przecież mówiłaś że Stary Ci podpadł bo wyceny nie wysłał... To jak to jest że dopiero się zorienciłaś? Rozdwojenie jaźni czy cu? Nefercia a Ty masz te drzwi antywłamaniowe Dorna, nie? Bo nam właśnie Stary je odradzał, bo przemarzają... I że drewniane lepsze... Nikt mi nie powiedział "STARY" tylko jakos tam inaczej. pozatym dopiero trafilam na te wątki okienne i tam "go " znalazłam. A namiary na niego mialam bo zapamietałam firme od okien, którą polecała Nefcia. W yszukiwarce znajszłam telefon do pana Krzysztofa i to wsio. Nie wiedzialam tylko ze to az taka klasa człowiek jest. No podpadł, ale to nie oznaczalo ze z niego zrezygnuje, tylko tyle ze podpadł, a ja cierpliwa czasem jestem i jak wiem ze warto sie czegos uczepic to trwam w milczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 u mnie metalowe przemarzały w te mrozy a teraz po kluczu leje sie woda. No ale to pewnie zwykle drzwiczki wiec nie ma co wymagac. Ja bym chciala drewniane drzwi, ale pewnie skonczy sie jak z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.01.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No ale właśnie o to chodzi że drewniane są tańsze niż antywłam No chyba że drewniany antywłam, to już kosmos podobno A gdzie jest wyszukiwarka telefonów?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no nie ma jakotakiej wyszukiwarki, ale znalazłam jakos te namiary i se zadzwoniłam do p. Krzysztofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Firma Starego :http://www.aprel.pl/557.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ta sama, jak w pysk strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 przylazłam nocnie się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts