Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeśli Stary to TEN Stary to proszę go odemnie uściskać mocno :)

no wlasnie to TEN Stary, a Ty mi nic nie mowiłas polecając go. Myslisz ze mi jako blondynce to latwo przychodzi to myslenie? ;)

Łomasz - ile razy można pisać i mówić :):) Przecież wszyscy wiedzą , że ja u Starego okna kupiłam :) I bramę i drzwi zewnętrzne i między garażem a domem :)

Jeśli Stary to TEN Stary to proszę go odemnie uściskać mocno :)

no wlasnie to TEN Stary, a Ty mi nic nie mowiłas polecając go. Myslisz ze mi jako blondynce to latwo przychodzi to myslenie? ;)

Łomasz - ile razy można pisać i mówić :):) Przecież wszyscy wiedzą , że ja u Starego okna kupiłam :) I bramę i drzwi zewnętrzne i między garażem a domem :)

Jaki łomasz, dopiero było ze łon Stary. No mi polecałas fachowca od okien, ale nie moiwlas ze on stary. Jak Dorcia powiedziala, ze stary to za pierwszym razem sie wrecz oburzylam, ze mozna tak fachmistrza nazywac, ale wczoraj trafilam na wątek okienny i był tam jakis Stary. Stary sie wypowiadał tak z sensem i czytałam, czytałam, patrze w sygnaturke, a tam znajoma mi ju firma A. No i zakumałam w wielkich bólach ;)

Mysia no ale mi przecież mówiłaś że Stary Ci podpadł bo wyceny nie wysłał... To jak to jest że dopiero się zorienciłaś? :-? Rozdwojenie jaźni czy cu? :p

Nefercia a Ty masz te drzwi antywłamaniowe Dorna, nie? Bo nam właśnie Stary je odradzał, bo przemarzają... I że drewniane lepsze...

Mysia no ale mi przecież mówiłaś że Stary Ci podpadł bo wyceny nie wysłał... To jak to jest że dopiero się zorienciłaś? :-? Rozdwojenie jaźni czy cu? :p

Nefercia a Ty masz te drzwi antywłamaniowe Dorna, nie? Bo nam właśnie Stary je odradzał, bo przemarzają... I że drewniane lepsze...

Hmmm... ja wybrałam te - są z atestem klasy C - więc max. Ponadto przeżyły minus 20 i przemarzania nie zauważyłam. Może to kwestia tego co jest na wierzchu tych drzwi... ja nie mam MDFa tylko coś tam lepsiejszego - Stary wie najlepiej co ja mam , bo one na zamówienie :)

Aha - to ja zapytam Starego co Ty masz ;)

Bo on mówił że to nawet nie jest problem z samymi drzwiami, bo one w środku mają ocieplenie, tylko z futryną, która jest po prostu pustą stalową wytłoczką... I że ostatnio ktoś mu właśnie reklamował, że ma szron na dzrwiach po tych mrozach i dlatego pewnie woli już nie sprzedawać takich, żeby nie było problemu, a Tobie sprzedał przed mrozami, więc nie był taki uczulony ;)

Ale to ciekawe, że u Ciebie nic nie przemarzało... I nie wiało, nie ciągnęło zimnem od drzwi/futryn nic a nic?

Nikt mi nie powiedział "STARY" tylko jakos tam inaczej. pozatym dopiero trafilam na te wątki okienne i tam "go " znalazłam. A namiary na niego mialam bo zapamietałam firme od okien, którą polecała Nefcia. W yszukiwarce znajszłam telefon do pana Krzysztofa i to wsio. Nie wiedzialam tylko ze to az taka klasa człowiek jest.

No podpadł, ale to nie oznaczalo ze z niego zrezygnuje, tylko tyle ze podpadł, a ja cierpliwa czasem jestem i jak wiem ze warto sie czegos uczepic to trwam w milczeniu ;)