efilo 06.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 tzn że tych zdjęć w moim dzienniku nie widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.02.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kurcze no ja też miałam problem żeby z picasy wklejać - albo tam się link nie kończy na '.jpg', albo nie wszyscy widzą zdjęcie... Może cuś tam pozmieniali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.02.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 efilo w twoim widze, ale w moim nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.02.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dorcia superawe te kompleciki skórzane.Co do nadproży to u mnie też była wpadka bo jedne drzwi ze względu na schody są niższe a że je pierwsze robili to polecieli tak wysokościowo wszystkie i ostatnio skuwali po 10 cm. Miałam też i takie cienkie nadproże ale u nas można było podkuć bo to była ścianka z pełnej cegły a i tak część zbrojenia została. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Dorcia wycena okienek bedzie w poniedzialek dopiero, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 ale jak sądze Ty masz juz wybrane drewniane....białe? Te przed którymi sie tak strasznie wzbraniałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 dorcia miala te białe ługowane posadzki...tzn kciała..??..hmm witam..pracuy mam wiele wiec czestotliwosc..mojej obcnosci nieco spadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 efilo w twoim widze, ale w moim nie widzieli a bo ja to sprytnie robię ale upierdliwe to trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 No widzisz to jeszcze sprytnym trzeba byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Dorcia, ługowane?eee. Chyba nie. Dorcia i co odfajkowałas wczoraj wszystkie imprezki? Znaczy tą drugą tez? Szkoda, ze wpadliscie na tak krótko ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 to juz nie fiem kto to kcioł..?..Witom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania na rowerze chciała takie podłogi No Myszko chyba tak, ale jeszcze nic na 100%... Im więcej o oknach deliberujemy, tym więcej problemów i decyzji się pojawia: a jakie podziały, a jakie części otwierane Mamy akurat 3 referencyjne domy wg naszego projektu, a w każdym pewne rzeczy zrobione są inaczej a jeszcze nam co innego się podoba... A co do sof - byłam w piątek w Jupiterze i wprawdzie chillouta nie było, ale było home cinema - no nie jest to może jakaś megajakość jeśli chodzi o samą skórę i wykończenie, ale jakie to wygooooodne! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 efilo w twoim widze, ale w moim nie widzieli a bo ja to sprytnie robię ale upierdliwe to trochę No to oświeć nas Olimpku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorciu, mamy podobne postanowienia noworoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Powinnam sobie dopisać - wykończyć dom, a nie swoje małżeństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorciu, ten hydraulik jakiś inszy od mojego..zawołaj drugiego.. mój wszedł, popatrzył i z niczym nie ma problemu.. zobaczymy co będzie potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 cześć, przyszłam się przywitać fajnie było was poznać, szkoda tylko, że tak krótko mogliście być. Może następnym razem na dłużej się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No szkoda, szkoda, ale my właśnie mamy teraz jakieś nagromadzenie spraw nierozwiązywalnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No szkoda, szkoda, ale my właśnie mamy teraz jakieś nagromadzenie spraw nierozwiązywalnych... powolutku i do przodu w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No szkoda, szkoda, ale my właśnie mamy teraz jakieś nagromadzenie spraw nierozwiązywalnych... wszystko da się jakoś rozwiązać, tylko trochę czasu na to potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts