dsidom 15.06.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witam Mam pytanie. Ile kosztuje robocizna +- wykonania schodów zewnętrznych. Wymiary 5X3m. 2-3 stopnie. Szalunek, zbrojenie, zalanie betonem. Zadaje to pytanie dlatego ponieważ mój wykonawca nie chce wykonać schodów zewnętrznych ponieważ wg niego nie wchodzi to w zakres prac stan surowego otwartego. Dodam że fundamenty pod schody są już wykonane - o dziwo to wchodziło w stan surowy Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAIDER12 15.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 U mnie niestety schody i tarasy rownież nie wchodziły w ssz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.06.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Mój majster wziął za schody (duże, można obejrzeć w dzienniku) po 1500zł/ schody - oczywiście cena dotyczy samej robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 26.06.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie schody zewnętrzne wraz z murkami wykonano w ramach umowy na stan surowy. Niestety taras już nie nie dało się "wcisnąć" w umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts