bogela 16.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Czy tak bardzo istotne jest czy cement do wylewania posadzek będzie z Górażdży? A nie może być np: z Nowin z pod Kielc? Wszędzie gdzie się nie pytam o cement to mają portlandzki ( to chyba z Nowin koło Kielc) a pan od posadzek powiedział że musi być z Górażdży. Czy ktoś mi podpowie jaka jest różnica pomiędzy jednym cementem a drugim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 16.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 16.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 a w Portugalii też leją z Górażdży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 hm....., ach Ci Panowie od posadzek... u mnie narzekali na piasek....- ze marny..., a piasek był z dobrej wytworni, płukany odpowiednia frakcja i cena... a cement to miałam kupić I, 32,5 i tyle...- nie podawali fabryki...., a był chyba z Ożarowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 17.06.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 o jeżu kolczasty .... a WODA ?! .... co z WODĄ ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas3339 17.06.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 łomatkoświęta, Dzisiaj zalewalem posadzki, Pan Murarz zadnych nie mial zastrzezen a fachura jest, cement portlandzi , proporcje 1:3, ale porzadny plukany zwir, siatka i plastyfikator ( od smrodu zdechnac idzie - jak domestos normalnie ). Wszystko lezy elegancko i nic sie nie dzieje tylko rece od taczki troszke bola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts