kasro 16.06.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witajcie. Chciałbym podnieść dach o ok. 1metr. Dach prosty ok. 120m2. O delikatnym spadzie. Ogólnie chodzi o to że mam dwa duże poddasza o powierzchni 60m2, wysokość na nich to 1,8 w najwyższym pkt do ok. 1.5m w najniższym. Chcę podnieść ścianki i wymienić dach gdyż ten starty jest tylko do wyrzucenia. Myślałem o dachu prostym z delikatnym spadem, konstrukacja drewniana, papa, oczywiście docieplenie. Co proponujecie i ile to może kosztować? Z góry dzieki za info. Dodam, że od razu potrzebuję ekipię, która to zrobi + projekt takiego dachu.Rejon Katowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 18.06.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 w zeszłym roku zmieniałam dach,kopertowy,właściwie namiotowy,ok. 160 m2.rozbiórka starego,nowa więźba,dokupienie częsciowo dachówki,akcesoriów dachowych,rynien,podbitki itp - około 23-24 tyś.PLN, robocizna - około 18.00.Materiały częsciowo kupiłam sama,częśćiowo od firmy stawiającej dach - Eximaco.Tą firmę już ktoś na forum zachwalał.Ja też jestem zadowolona,ale ponoć oni się już dachami nie zajmują,bo ludzie im powyjeżdżali. W razie potrzeby mogę dac namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasro 08.07.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Dzięki za jedyną odpowiedź Jakby jeszcze ktoś mógł napisac będę wdzięczny. Dodam, że trzeba też jeszcze wieniec wylać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts