siivaa 16.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam! Poszukuję dobrego dekoratora wnętrz z trójmiasta. Z mężem będziemy niedługo budować dom,(czekamy na pozwolenie) i jestem już tym wszystkim przerażona. Cieszę się niezmiernie,że będziemy mieli swoj własny dom(kiedyś było to moje marzenie nie do spełnienia),ale wogóle nie mam pomysłu jak urządzić salon,sypialnię,jestem tym przerażona i nie wiem gdzie szukać porady Myślałam,że to będzie takie proste,a jednak okazuje się,że nie,proszę o jakąkolwiek poradę,wskazówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka_32 17.06.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Głowa do góry Nie będzie az tak źle. najpierw wybudujcie sobie domek a potem pomaleńku wszystko się ułoży. W najgorszym wypadku służę radą ... to może nie jako od dekoratorki z zawodu lecz z zamiłowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siivaa 18.06.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dzięki Iwona ,napewno się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts