ullerowa 16.06.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ...Było sobie pole... Tak to wszystko się zaczęło, a właściwie były sobie marzenia, nie do spełnienia bo chyba tak by lepiej tę historie zacząć... ...a potem stanął na tym polu dom a właściwie wiejski domek o nazwie z projektu CZAJKA... ...no i mamy połowe roku 2008 i padła decyzja czas naszą CZAJKĘ dokonczyć... To chyba tyle jak na pierwszy post historii o wykańczaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No i udało się Mam Dziennik, teraz czas na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Aktualnie pilnie poszukiwane ekipy do wkończeń wszelkiego rodzaju: podbitka, tynki zewnetrzne + parapety, schody zewnetrzne + barierka, balkon i taras, dokonczenie wełny na poddaszu + płyty KG, do tego cała łazienka i garderoba + garaz i piwnica do kafelkowania no i jeszcze mozaika na poddaszu i całe schody z barierka i parapety oraz .....ufff to chyba wszystko do wykończenia... Ciekawe kto kogo wyończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A dla ciekawych historia jak powstała Czajka: http://forum.muratordom.pl/,t19693.htm ...tak to wygladało oczami Mojego Małża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dokładny projekt do zobaczenia: http://www.archeton.pl/index.php Tam można szukać naszej Czajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A tu specjalnie dla Brazuni: http://images31.fotosik.pl/289/e27275161acce135med.jpg To co jest w środku do wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.06.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 A tak górna łazienka wyglada au naturel : http://images28.fotosik.pl/233/892bfc11f4b89bc7med.jpg sorki za bałagan Tak więc jeszcze wszystko przed nami, ale juz wstępna koncepcja jest , ciekawe co na to potencjalny wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.06.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Wczoraj byliśmy na naradzie z naszym konsultantem Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to za dwa tygodnie będziemy mieć fundusze na nasze kompromisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2008 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Nadal trwaja rozwazania z czego zrobić podbitke Chyba bedzie drewniana, a krokwie obłożone blachą. Tylko kto nam to zrobi? i ile to bedzie kosztować no i jeszcze w jakim kolorze powinna być ta podbitka? i kolejne pytanie Z czego zrobić parapety zewnetrzne? Dużo spraw jeszcze do przemyślenia SZUKAMY DOBRYCH WYKONAWCÓW wiec jak ktos coś wie w tej sprawie to prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dzisiaj rozpoczęlismy sezon wakacyjny 2008, w końcu mamy lato Co prawda starsza latorośl jeszcze tydzień do przedszkola śmiga, ale wakacje się zaczęły, było, nie było. Dzisiaj wzięło nas na włóczęgę po szlaku Orlich Gniazd. Byliśmy w Ojcowie. Super wyprawa, dla każdego coś fajnego było...ruiny zamku, wycieczka po lesie, zwiedzanie Groty Łokietka. I nawet ten upał nam nie przeszkadzał za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.06.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Szukamy elementów do wykańczania Wśród drzwi padło na Porta Nova w okleinie orzechowej: http://domownik.kqs.pl/galerie/p/porta-nova-gr-7-wz-r-7-3_832_k.jpg myslę, ze przy jesionowym parkiecie całkiem nieźle beda się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Z tematów prawie budowlanych to mielismy wizyte na budowie pana rzeczoznawcy a teraz czekamy na wycenę A z całkiem niebudowlanych to skakałam na trampolinie na takich linach.....było suuuuuuuuper. Przezyłam, tak więc bedziemy dalej wykańczać A i już mam zaplanowany wystrój pokoi dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.06.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A i jeszcze wkleje fote barierki o której myśle. Pasowałaby mi taka przy wejściu i na balkon ale w kolorze orzechowym znaczy sie ciemny brąz ma być http://images27.fotosik.pl/237/26cf321e4fb46b2cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.07.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Szukamy dekarza do obróbek blacharskich a poza tym schody, schody, schody........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.07.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam wszystkich odwiedzajacych Aktualnie mamy wycenę stanu aktualnego i czekamy w kolejce do analizy...kredytowej cokolwiek by to nie znaczyło Poza tym szukamy wykonawców, tak więc wszelkie sugestie bardzo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.07.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 A taka niespodzianka pojawiła się na działce Nie znam nazwy ale i tak mi sie podoba http://images31.fotosik.pl/309/27adb6aab0c3dbe4med.jpg juz znam nazwę Excelsa, Monia mi powiedziała, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.07.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Wczoraj zostałam ściągnieta z chmur.....powróciłam do reala Wróciłam do spraw ogólnobudowlanych: 1. wczoraj mielismy wizytę potencjalnego wykonawcy...ale żeby nie było za łatwo i pieknie więc ceny były a poza tym jest czasowy za 2-3 miesiace, na plus jest to że robiłby prawie wszystko kompleksowo, a na minus że nie da rady zrobic wszystkiego od razu tylko etapami pomyslimy 2. pozostaje kwestia tarasu i podjazdu z czego to to wykonać w pierwszej wersji myslałam o płytkach na taras w drugiej cementowa kostka brukowa i pytanie zasadnicze ile te moje wersje moga kosztować? 3. muszę wybrać kolory do pokoi i klatki schodowej oraz zaaranzowac elewacje No to zapraszam do dyskusji w komentarzach Wszelkie sugestie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.07.2008 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 A dzisiaj wielki dzień Jedziemy do stolarza A potem obejrzeć co nasza potencjalna ekipa potrafi zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.07.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam wszystkich odwiedzających po przerwie Dzisiaj odzyskałam łacznośc ze światem Poza tym dziękuję Wszystkim za życzenia i kwiaty urodzinowe A ze spraw budowlanych - potencjalna ekipa nie przeszła testów jakosciowych, strasznie kiepsko wypadła ta ich cudowna robota. Na moje oko to zupełna fuszerka była No nie dobrze, szukamy dalej [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.07.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Na dowód tego ze prace budowlane jednak postępują wklejam zdjęcie z uszczelniania komina. W roli wykonawcy sam inwestor... http://images33.fotosik.pl/335/24c49128e8022079med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts