Jolasia 23.08.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Czy ktos cos wie na tematy firm oferujących schody? Biore pod uwage dwie, jak na razie : http://www.stolmix.com http://www.sob-drew.pl/schody.html ale jeszcze wszystko jest mozliwe Witam, ja też zaczęłam od tych dwóch firm, w Stolmix byliśmy wczoraj, a w sob-drew dzisiaj:) Dokładne wyceny mam dostać z obydwu firm do wtorku, ale po wstępnym rozeznaniu wychodzi na to, że w sob-drew zrobią schody dębowe w tej samej cenie lub nawet taniej niż jesionowe w stolmix, ponadto mają fajne ceny drzwi dębowych. Tak więc wstępnie dla mnie Sob-Drew wygrywa, jedyny problem to terminy... W poniedziałek ma do nas przyjechać jeszcze inny Pan od schodów, zobaczymy co zaoferuje. A tak w ogóle to jestem pełna podziwu i będę śledzić Twój wątek z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2008 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Jolasia dzieki za informacje, ja schodów jeszcze nie zamówiłam, ciagle szukamy, a z reszta jeszcze nie moge ich zamontowac, bo musi byc łazienka wykończona i płyty połozone. A ceny schodów...no cóż zaskakują Moje schody sa bez żadnych udziwnień ale do wyceny to nic nie znaczy My jeszcze sprawdzimy w Zawieciu Zagladaj do mnie, zapraszam, zawsze mozna wymienic informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 23.08.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Jolasia dzieki za informacje, ja schodów jeszcze nie zamówiłam, ciagle szukamy, a z reszta jeszcze nie moge ich zamontowac, bo musi byc łazienka wykończona i płyty połozone. A ceny schodów...no cóż zaskakują Moje schody sa bez żadnych udziwnień ale do wyceny to nic nie znaczy My jeszcze sprawdzimy w Zawieciu Zagladaj do mnie, zapraszam, zawsze mozna wymienic informacje A masz jakieś konkretne namiary na kogoś w Zawierciu? Też bym chętnie sprawdziła, bo ja w tym tygodniu musze już zamówić, żeby do Świat się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.08.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Za schodami jeszcze tam zajrzymy http://www.janeczek.pl/ no i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 u nas schody lane. jak będą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.08.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 u nas schody lane. jak będą ... u nas juz dawno wylane teraz czekaja na oblozenie chyba drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ullrcia a my już mamy zamówione , gdzieś z Twoich okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.08.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ullrcia a my już mamy zamówione , gdzieś z Twoich okolic To gratuluję i czekam na foto A skad jesli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ullrcia a my już mamy zamówione , gdzieś z Twoich okolic To gratuluję i czekam na foto A skad jesli to nie tajemnica Janów chyba to bliskie okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.08.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ullrcia a my już mamy zamówione , gdzieś z Twoich okolic To gratuluję i czekam na foto A skad jesli to nie tajemnica Janów chyba to bliskie okolice? Nie wiem czy to blisko i nie wiem czy na Ślasku jest jakis Janów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 http://www.drew-slaw.pl/home.php?action=schody1. to pod Częstochową jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jest jest całkiem blisko Ciebie ullerciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.08.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 http://www.drew-slaw.pl/home.php?action=schody1. to pod Częstochową jest Tam jeszcze nie byłam A cenowo nie szaleja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.08.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Jest jest całkiem blisko Ciebie ullerciu Znaczy sie musze zwiedzić okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 cenowo jak cenowo ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich zobaczymy chłopak wygląda, że normalny , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.08.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 cenowo jak cenowo ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich zobaczymy chłopak wygląda, że normalny , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana a jaki termin oczekiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 cenowo jak cenowo ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich zobaczymy chłopak wygląda, że normalny , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana a jaki termin oczekiwania? my chcieliśmy koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.08.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 cenowo jak cenowo ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich zobaczymy chłopak wygląda, że normalny , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana a jaki termin oczekiwania? my chcieliśmy koniec września ja szukam na listopad albo jeszcze później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 mikopiko a z czego te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 mikopiko a z czego te schody? z merbau mają być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts