Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

Czy ktos cos wie na tematy firm oferujących schody?

Biore pod uwage dwie, jak na razie :

http://www.stolmix.com

http://www.sob-drew.pl/schody.html

ale jeszcze wszystko jest mozliwe :wink: :lol:

Witam,

ja też zaczęłam od tych dwóch firm, w Stolmix byliśmy wczoraj, a w sob-drew dzisiaj:) Dokładne wyceny mam dostać z obydwu firm do wtorku, ale po wstępnym rozeznaniu wychodzi na to, że w sob-drew zrobią schody dębowe w tej samej cenie lub nawet taniej niż jesionowe w stolmix, ponadto mają fajne ceny drzwi dębowych.

Tak więc wstępnie dla mnie Sob-Drew wygrywa, jedyny problem to terminy...

W poniedziałek ma do nas przyjechać jeszcze inny Pan od schodów, zobaczymy co zaoferuje.

A tak w ogóle to jestem pełna podziwu i będę śledzić Twój wątek z przyjemnością:)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jolasia dzieki za informacje, ja schodów jeszcze nie zamówiłam, ciagle szukamy, a z reszta jeszcze nie moge ich zamontowac, bo musi byc łazienka wykończona i płyty połozone.

A ceny schodów...no cóż zaskakują 8) Moje schody sa bez żadnych udziwnień ale do wyceny to nic nie znaczy :roll:

My jeszcze sprawdzimy w Zawieciu :lol:

Zagladaj do mnie, zapraszam, zawsze mozna wymienic informacje :lol:

Jolasia dzieki za informacje, ja schodów jeszcze nie zamówiłam, ciagle szukamy, a z reszta jeszcze nie moge ich zamontowac, bo musi byc łazienka wykończona i płyty połozone.

A ceny schodów...no cóż zaskakują 8) Moje schody sa bez żadnych udziwnień ale do wyceny to nic nie znaczy :roll:

My jeszcze sprawdzimy w Zawieciu :lol:

Zagladaj do mnie, zapraszam, zawsze mozna wymienic informacje :lol:

A masz jakieś konkretne namiary na kogoś w Zawierciu? Też bym chętnie sprawdziła, bo ja w tym tygodniu musze już zamówić, żeby do Świat się wyrobić:)

cenowo jak cenowo :roll: ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich :roll: zobaczymy :D chłopak wygląda, że normalny :D , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana :D

a jaki termin oczekiwania?

my chcieliśmy koniec września

ja szukam na listopad albo jeszcze później :roll: