Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cenowo jak cenowo :roll: ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich :roll: zobaczymy :D chłopak wygląda, że normalny :D , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana :D

a jaki termin oczekiwania?

my chcieliśmy koniec września

Naprawdę udało Wam się zamówić w sierpniu schody z terminem na wrzesień??? Ja gdziekolwiek bym nie spytała to najwcześniej na koniec grudnia i to nie obiecują, że na Święta się uda...

cenowo jak cenowo :roll: ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich :roll: zobaczymy :D chłopak wygląda, że normalny :D , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana :D

a jaki termin oczekiwania?

my chcieliśmy koniec września

Naprawdę udało Wam się zamówić w sierpniu schody z terminem na wrzesień??? Ja gdziekolwiek bym nie spytała to najwcześniej na koniec grudnia i to nie obiecują, że na Święta się uda...

Jeszcze nie zamawiałam :-? :oops:

widze ze musze sie śpieszyc :roll:

No udało :roll:

Ullerka a jak tam gres?... ja chyba się boję to robić :roll: szacun :D

Sadze ze bedzie podobnie jak z płytkami ale na razie sciany trzeba otynkowac i wylewki porobic, tak więc cos pewnie bedę mogła powiedziec dopiero za 2-3 miesiące :-?

Pierwsze próby ciecia gresu już były, żaden problem :lol:

Nic się nie bój Miko dasz rade :lol: :lol: :lol:

Ty mnie Ullercia kiedyś straszyłaś wnętrzem domu do zrobienia i co????

i......czekam na fachofcuw, kase juz dostałam a potem ruszam z kopyta 8)

chwilowo biegam po róznistych sklepach i szukam 8) a to drzwi wewnetrznych, parapetów, mozaiki drewnianej no i płytek wszelkiego rodzaju :roll:

normalnie oczy juz wypatrzyłam a tego czegos jeszcze nie trafiłam :-? , chyba musze sie zadowolic tym co jest w sklepach 8)

a z doborem kolorów siem przypomne :wink:

doradź jeszcze czy dobrze kombinuje bo chcę podloge na poddaszu i schody zrobic jesionowe a drzwi dac ciemny orzech, na dole mam "podrabianego starego dęba" i czy to mi sie nie bedzie gryzło?

Ullercia, chyba za dużo tych kolorków i faktur. Wklej jakieś poglądowe zdjęcia kolorów, bo wiesz, to moga byc zupełne inne odcienie, a mogą się uzupełniać. Ale ja uważam, że im mmniej różnic, tym lepiej. Stolarkę pojechałabym jednak jednym rodzajem :oops:

Boje sie ze jak wszystko zrobimy na jesionowo to zrobi sie tak nudno, monotematycznie :-? te drzwi orzechowe (takie ciemne bez szyb) to tak dla kontrastu mają być. Zdjeć nie ma bo wszystko jeszcze w mojej glowie jest 8)

A na dole te deby to mamy tak dobrane żeby sie nie gryzło i miodowy gres w korytarzu, kuchni i wiatrołapie, parapety też w debowej okleinie.

Na górze chce zrobic jesionowe, takie jak podłoga.

I jeszcze mam watpliwośc bo w jakim kolorze wtedy wstawic meble, zeby to wszystko jakoś wygladało.

Kurcze zeby nie wyszlo jak na jarmarku :oops:

Byłam na zakupach :oops:

oto zdobycze:

http://www.bartek.com.pl/foto/21407-C04.jpg

http://www.outlet.bartek.com.pl/foto/midi/74571-77571-72571-43j_kopia_2008_08_08_10_43_36.jpg

tylko te drugie ciemno brazowe :lol: ale obie pary w bardzo atrakcyjnej cenie na otwarcie sklepu :lol: :lol:

do tego spodnie dresowe, czapka przejściowa i sweter dla małza :lol:

Tak wyszło sprawdzanie nowych sklepów w M1

No i doła podłapałam :cry: :roll:

A miało byc tak pięknie :-? a tu ekipa się na nas wypięła i poszukiwania od nowa czas zacząć, a czas płynie... :evil:

Normalnie rece opadaja jak ludzie sa nieodpowiedzialni, miesiąc na nich czekamy a dzisiaj pan mi mówi ze jeszcze miesiac a moze i dłuzej :o :evil: , ale to ja do niego zadzwoniłam z pytaniem dlaczego nie przyszli bo jakos tak zapomnieli nas o malutkim poslizgu poinformować :evil:

Może macie jakies namiary na ludzi od poddasza, tynków zewnetrznych, wewnetrznych i takich tam...normalnie od wszystkiego są potrzebni bo roboty duzo a czasu już malo :roll:

No i doła podłapałam :cry: :roll:

A miało byc tak pięknie :-? a tu ekipa się na nas wypięła i poszukiwania od nowa czas zacząć, a czas płynie... :evil:

Normalnie rece opadaja jak ludzie sa nieodpowiedzialni, miesiąc na nich czekamy a dzisiaj pan mi mówi ze jeszcze miesiac a moze i dłuzej :o :evil: , ale to ja do niego zadzwoniłam z pytaniem dlaczego nie przyszli bo jakos tak zapomnieli nas o malutkim poslizgu poinformować :evil:

Może macie jakies namiary na ludzi od poddasza, tynków zewnetrznych, wewnetrznych i takich tam...normalnie od wszystkiego są potrzebni bo roboty duzo a czasu już malo :roll:

Kochana kopnij go w... :evil: ja tak właśnie na tych od moich kg czekałam... no i tak robili, że od grudnia do końca kwietnia nie zrobili :roll: ..mówię Ci to źle wróży..też tak wydzwanialiśmy..prosiliśmy..ech :roll: