efilo 26.08.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 wow to super!! bo ta ich stronka to taka na same bukowodębowe wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie .....robią w wielu dziwnych drewnach - ostatnio przywiózł paduk czerwoniutki był bardzo Ullerka kończę już ..nie zachwalam ich bo ... zobaczymy jak to wyjdzie tfu tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.08.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 cenowo jak cenowo ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich zobaczymy chłopak wygląda, że normalny , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana a jaki termin oczekiwania? my chcieliśmy koniec września Naprawdę udało Wam się zamówić w sierpniu schody z terminem na wrzesień??? Ja gdziekolwiek bym nie spytała to najwcześniej na koniec grudnia i to nie obiecują, że na Święta się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 29.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No udało Ullerka a jak tam gres?... ja chyba się boję to robić szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 cenowo jak cenowo ale do nas muszą jeszcze dojechać . U kirkisa robili i zachwalał ich zobaczymy chłopak wygląda, że normalny , przelew pierwszy zrobiony, drzewo już kupione i się suszy , umowa spisana a jaki termin oczekiwania? my chcieliśmy koniec września Naprawdę udało Wam się zamówić w sierpniu schody z terminem na wrzesień??? Ja gdziekolwiek bym nie spytała to najwcześniej na koniec grudnia i to nie obiecują, że na Święta się uda... Jeszcze nie zamawiałam widze ze musze sie śpieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No udało Ullerka a jak tam gres?... ja chyba się boję to robić szacun Sadze ze bedzie podobnie jak z płytkami ale na razie sciany trzeba otynkowac i wylewki porobic, tak więc cos pewnie bedę mogła powiedziec dopiero za 2-3 miesiące Pierwsze próby ciecia gresu już były, żaden problem Nic się nie bój Miko dasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.08.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pierwsze próby ciecia gresu już były, żaden problem Nic się nie bój Miko dasz rade wszyscy przeżyli nie ma jak się kobieta uprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.08.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pierwsze próby ciecia gresu już były, żaden problem Nic się nie bój Miko dasz rade wszyscy przeżyli nie ma jak się kobieta uprze oczywiscie i co najazniejsze maja wszystkie palce, znaczy sie ręce nie uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.08.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ty mnie Ullercia kiedyś straszyłaś wnętrzem domu do zrobienia i co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.08.2008 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ty mnie Ullercia kiedyś straszyłaś wnętrzem domu do zrobienia i co???? i......czekam na fachofcuw, kase juz dostałam a potem ruszam z kopyta chwilowo biegam po róznistych sklepach i szukam a to drzwi wewnetrznych, parapetów, mozaiki drewnianej no i płytek wszelkiego rodzaju normalnie oczy juz wypatrzyłam a tego czegos jeszcze nie trafiłam , chyba musze sie zadowolic tym co jest w sklepach a z doborem kolorów siem przypomne doradź jeszcze czy dobrze kombinuje bo chcę podloge na poddaszu i schody zrobic jesionowe a drzwi dac ciemny orzech, na dole mam "podrabianego starego dęba" i czy to mi sie nie bedzie gryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.08.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ullercia, chyba za dużo tych kolorków i faktur. Wklej jakieś poglądowe zdjęcia kolorów, bo wiesz, to moga byc zupełne inne odcienie, a mogą się uzupełniać. Ale ja uważam, że im mmniej różnic, tym lepiej. Stolarkę pojechałabym jednak jednym rodzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.08.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Boje sie ze jak wszystko zrobimy na jesionowo to zrobi sie tak nudno, monotematycznie te drzwi orzechowe (takie ciemne bez szyb) to tak dla kontrastu mają być. Zdjeć nie ma bo wszystko jeszcze w mojej glowie jest A na dole te deby to mamy tak dobrane żeby sie nie gryzło i miodowy gres w korytarzu, kuchni i wiatrołapie, parapety też w debowej okleinie. Na górze chce zrobic jesionowe, takie jak podłoga. I jeszcze mam watpliwośc bo w jakim kolorze wtedy wstawic meble, zeby to wszystko jakoś wygladało. Kurcze zeby nie wyszlo jak na jarmarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.08.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Byłam na zakupach oto zdobycze: http://www.bartek.com.pl/foto/21407-C04.jpg http://www.outlet.bartek.com.pl/foto/midi/74571-77571-72571-43j_kopia_2008_08_08_10_43_36.jpg tylko te drugie ciemno brazowe ale obie pary w bardzo atrakcyjnej cenie na otwarcie sklepu do tego spodnie dresowe, czapka przejściowa i sweter dla małza Tak wyszło sprawdzanie nowych sklepów w M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 30.08.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Znaczy się - jesień idzie. Bardzo lubię gdy moja znajoma pod koniec lata zaczyna często powtarzać: śmierdzi jesienią............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.08.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Znaczy się - jesień idzie. Bardzo lubię gdy moja znajoma pod koniec lata zaczyna często powtarzać: śmierdzi jesienią............. oj niestety idzie, nie da sie tego ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Znaczy się - jesień idzie. Bardzo lubię gdy moja znajoma pod koniec lata zaczyna często powtarzać: śmierdzi jesienią............. spodobało mi się - oddaje mój nastrój jak idę do sklepów z ciuchami a tam wszystko szarobure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Znaczy się - jesień idzie. Bardzo lubię gdy moja znajoma pod koniec lata zaczyna często powtarzać: śmierdzi jesienią............. spodobało mi się - oddaje mój nastrój jak idę do sklepów z ciuchami a tam wszystko szarobure i cos w tym jest, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2008 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No i doła podłapałam A miało byc tak pięknie a tu ekipa się na nas wypięła i poszukiwania od nowa czas zacząć, a czas płynie... Normalnie rece opadaja jak ludzie sa nieodpowiedzialni, miesiąc na nich czekamy a dzisiaj pan mi mówi ze jeszcze miesiac a moze i dłuzej , ale to ja do niego zadzwoniłam z pytaniem dlaczego nie przyszli bo jakos tak zapomnieli nas o malutkim poslizgu poinformować Może macie jakies namiary na ludzi od poddasza, tynków zewnetrznych, wewnetrznych i takich tam...normalnie od wszystkiego są potrzebni bo roboty duzo a czasu już malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 01.09.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 No i doła podłapałam A miało byc tak pięknie a tu ekipa się na nas wypięła i poszukiwania od nowa czas zacząć, a czas płynie... Normalnie rece opadaja jak ludzie sa nieodpowiedzialni, miesiąc na nich czekamy a dzisiaj pan mi mówi ze jeszcze miesiac a moze i dłuzej , ale to ja do niego zadzwoniłam z pytaniem dlaczego nie przyszli bo jakos tak zapomnieli nas o malutkim poslizgu poinformować Może macie jakies namiary na ludzi od poddasza, tynków zewnetrznych, wewnetrznych i takich tam...normalnie od wszystkiego są potrzebni bo roboty duzo a czasu już malo Kochana kopnij go w... ja tak właśnie na tych od moich kg czekałam... no i tak robili, że od grudnia do końca kwietnia nie zrobili ..mówię Ci to źle wróży..też tak wydzwanialiśmy..prosiliśmy..ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.09.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no własnie tak chce zrobic, tylko musze innych znalesć bo dziecie piszczy kiedy bedzie ten jego pokój gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts