anjamen 06.09.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ekipa od gk? bo kafle to pewnie sama wszedzie polozysz tak na marginesie to opowiadam na lewo i prawo ze mam kolezanke, ktora sama kafle kladzie, chwale sie Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 ekipa od gk? bo kafle to pewnie sama wszedzie polozysz tak na marginesie to opowiadam na lewo i prawo ze mam kolezanke, ktora sama kafle kladzie, chwale sie Toba to miłe ze mam kolezanki, które się mną chwalą zobaczymy jak z czasem bedzie, łazienke chyba oddam w ręce fachowców a tam gdzie mozna sie bedzie grzebac to pewnie sama popróbuję no i nie wiem czy po zabiegu bede mogła takie rzeczy robic, czy nie trzeba bedzie odczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 mowisz o laserowej korekcji?zalapalas sie?kiedy?i jaka metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 mowisz o laserowej korekcji? zalapalas sie? kiedy? i jaka metoda? tak, nie było zadnych przeciwwskazań 11.09 a metoda to lasik a potem 2 tyg. L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 u nas ale L4 tylko jak pacjent chce, uwierz mi ze na drugi dzien jak widze pacjentow jak przychodza do kontroli to jest juz ok. napsz mi jeszcze w jakiej klinice, dowiem sie czegos o niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 u nas ale L4 tylko jak pacjent chce, uwierz mi ze na drugi dzien jak widze pacjentow jak przychodza do kontroli to jest juz ok. napsz mi jeszcze w jakiej klinice, dowiem sie czegos o niej dzieki za slowa otuch, bo ja sie juz ducowo przygotowuje do bolu i 2 tygodniowej slepoty a jak jest z jezdzeniem samochodem, kiedy juz mozna? w klinice okulistycznej w Katowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie wiem dowiem sie, ale wydaje mi sie ze juz na drugi dzien , a duza masz wade bo to tez od tego zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie wiem dowiem sie, ale wydaje mi sie ze juz na drugi dzien , a duza masz wade bo to tez od tego zalezy no troche duzą -5,5 na oba oczy i astygmatyzm -1,6 lekarka mi powiedziała ze nawet jak bedzie niedokorekta to niewielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 jeszcze musze okulary przecisłoneczne zakupic, a nie wiem jakie fasony sa na czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.09.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie wiem dowiem sie, ale wydaje mi sie ze juz na drugi dzien , a duza masz wade bo to tez od tego zalezy no troche duzą -5,5 na oba oczy i astygmatyzm -1,6 lekarka mi powiedziała ze nawet jak bedzie niedokorekta to niewielka Łe przy minusach to luzik, bedzie dobrze, wada resztkowa to bedzie juz pikus jesli wogole bedzie jakas wada. zapytam o wszystko w poniedzialek i dam znac a okulary im wieksze tym lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 nie wiem dowiem sie, ale wydaje mi sie ze juz na drugi dzien , a duza masz wade bo to tez od tego zalezy no troche duzą -5,5 na oba oczy i astygmatyzm -1,6 lekarka mi powiedziała ze nawet jak bedzie niedokorekta to niewielka Łe przy minusach to luzik, bedzie dobrze, wada resztkowa to bedzie juz pikus jesli wogole bedzie jakas wada. zapytam o wszystko w poniedzialek i dam znac a okulary im wieksze tym lepsze dzisiaj takie ogromniaste w visionie przymierzałam ale nie mogłam sie zdecydowac jak zdejme korekcyjne i załoze od sońca to juz zupełnie nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 dzieki za wszelkie informacje i czekam na poniedziałkowe wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.09.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Pan był no i tyle z dobrych wiesci, jak przeszlismy do omawiania cen to juz tak fajnie nie było Jutro przychodzi drugi pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.09.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 no i drugi pan nie pojawił się ale mam nerwa jutro bede do innych dzwonic i mam nadzieje ze w końcu cos trafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.09.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 szlag by trafil tych fachowcow ale swoja droga to lepiej ze sie teraz nie pojawil niz mialby sie potem nie pojawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.09.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 szlag by trafil tych fachowcow ale swoja droga to lepiej ze sie teraz nie pojawil niz mialby sie potem nie pojawiac wyleciał z listy a ja szukam dalej dzisiaj to juz mi głupio po ludziach dzwonic, jutro będe, najwyżej jeden bedzie kładł tynk a innny płyty a jeszcze inny płytki w łazience, ja uparta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.09.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witaj ullerciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzieńdoberek. Mówicie jak się zatrułam nieświeżą kiełbasą to żeby wyzdrowieć mam zjeść drugą? ullercia trzymam kciuki za udany zabieg. no to pewnie na jakiś czas znikniesz sprzed kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witaj ullerciu. Kasieńko dziekuje Przepraszam ze tak pózno ale z pracy dopiero powróciłam i dalej do roboty bo czeka... męza musze spakowac bo na 2 dni wybywa, panowie od plyt i tynków mam nadzieje ze sie zjawia, a poza tym chłopaki znowu twórczy porzadek zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2008 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Dzieńdoberek. Mówicie jak się zatrułam nieświeżą kiełbasą to żeby wyzdrowieć mam zjeść drugą? ullercia trzymam kciuki za udany zabieg. no to pewnie na jakiś czas znikniesz sprzed kompa co do kiełbasy to nie wiem , pewnie nie bo jeszcze bardziej poszkodzi a za kciuki dziekuje, przydadza sie, bo im blizej tym jakis taki strach czuje , mam nadzieje ze nie zwieję sprzed gbinetu, ale tego to juz małz dopilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts