Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ekipa od gk? bo kafle to pewnie sama wszedzie polozysz 8)

tak na marginesie to opowiadam na lewo i prawo ze mam kolezanke, ktora sama kafle kladzie, chwale sie Toba :lol:

to miłe ze mam kolezanki, które się mną chwalą :oops: :lol:

zobaczymy jak z czasem bedzie, łazienke chyba oddam w ręce fachowców a tam gdzie mozna sie bedzie grzebac to pewnie sama popróbuję :lol:

no i nie wiem czy po zabiegu bede mogła takie rzeczy robic, czy nie trzeba bedzie odczekac :-?

u nas ale L4 tylko jak pacjent chce, uwierz mi ze na drugi dzien jak widze pacjentow jak przychodza do kontroli to jest juz ok.

napsz mi jeszcze w jakiej klinice, dowiem sie czegos o niej

dzieki za slowa otuch, bo ja sie juz ducowo przygotowuje do bolu i 2 tygodniowej slepoty :oops: :roll:

a jak jest z jezdzeniem samochodem, kiedy juz mozna?

w klinice okulistycznej w Katowicach

nie wiem dowiem sie, ale wydaje mi sie ze juz na drugi dzien :roll: , a duza masz wade bo to tez od tego zalezy :roll:

no troche duzą -5,5 na oba oczy i astygmatyzm -1,6 :roll:

lekarka mi powiedziała ze nawet jak bedzie niedokorekta to niewielka

Łe przy minusach to luzik, bedzie dobrze, wada resztkowa to bedzie juz pikus jesli wogole bedzie jakas wada.

zapytam o wszystko w poniedzialek i dam znac

a okulary im wieksze tym lepsze :wink:

nie wiem dowiem sie, ale wydaje mi sie ze juz na drugi dzien :roll: , a duza masz wade bo to tez od tego zalezy :roll:

no troche duzą -5,5 na oba oczy i astygmatyzm -1,6 :roll:

lekarka mi powiedziała ze nawet jak bedzie niedokorekta to niewielka

Łe przy minusach to luzik, bedzie dobrze, wada resztkowa to bedzie juz pikus jesli wogole bedzie jakas wada.

zapytam o wszystko w poniedzialek i dam znac

a okulary im wieksze tym lepsze :wink:

dzisiaj takie ogromniaste w visionie przymierzałam ale nie mogłam sie zdecydowac :roll:

jak zdejme korekcyjne i załoze od sońca to juz zupełnie nie widze :-?

szlag by trafil tych fachowcow ale swoja droga to lepiej ze sie teraz nie pojawil niz mialby sie potem nie pojawiac

wyleciał z listy a ja szukam dalej :-?

dzisiaj to juz mi głupio po ludziach dzwonic, jutro będe, najwyżej jeden bedzie kładł tynk a innny płyty a jeszcze inny płytki w łazience, ja uparta jestem :oops: 8)

Dzieńdoberek. Mówicie jak się zatrułam nieświeżą kiełbasą to żeby wyzdrowieć mam zjeść drugą? :wink: :lol: :lol:

ullercia

trzymam kciuki za udany zabieg. no to pewnie na jakiś czas znikniesz sprzed kompa :roll:

co do kiełbasy to nie wiem :-? , pewnie nie bo jeszcze bardziej poszkodzi :roll:

a za kciuki dziekuje, przydadza sie, bo im blizej tym jakis taki strach czuje :roll: :oops: , mam nadzieje ze nie zwieję sprzed gbinetu, ale tego to juz małz dopilnuje :wink: :lol: