Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

jestem z wiesciami,

jezeli chodzi o zabieg, jak musisz to na drugi dzien wsiadziesz juz za kierownice, ale bedziesz czula pewien dyskomfort typu piasek w oczach, razenie swiatla, przed komputerem bedzie gorzej bo monitor swieci i bedzie to nieprzyjemne.

wszystkie dolegliwosci znikna po tygodniu,

przy Twojej wadzie nie powinnac miec wcale efektu halo i tej aureoli wokol swiatel.

co do kliniki to napisz mi na priv jaki to lekarz a ja Ci wszystko napisze

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Juz widzę :lol: :lol: :lol:

Opatrunek miałam z takich soczewek bo koniec końców wybrałam PRK :roll: (przy innych metodach tez nie daja), tak mi doradziła lekarka analizujac to co robie z ryzykiem powikłań i brakiem przeciwwskazan do tej metody.

Jeszcze troszeczke obrazy sa zamglone ale jak sadze to kwestia zakrapianych leków bo zaraz po wstaniu widze suuuuuuper :lol:

Za dwa tygodnie jeszcze jedna kontrola a teraz L4 :wink:

• 2 weeks później...

Witajcie :lol:

HURA, WIDZĘ :lol: :lol: :lol:

jeszcze tylko troszeczke światło mnie razi ale ogólnie jest ok :lol:

Dziekuję za trzymanie kciuków :lol: :lol: :lol:

We wtorek ide na kolejna kontrole ale juz widze znacznie lepiej, troszeczke sie martwiłam bo źle mi sie czytało z komputera (rozmazywały mi się litery) ale juz jest dobrze :lol: i znowu moge zagladac na FM.