anjamen 08.09.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 jestem z wiesciami, jezeli chodzi o zabieg, jak musisz to na drugi dzien wsiadziesz juz za kierownice, ale bedziesz czula pewien dyskomfort typu piasek w oczach, razenie swiatla, przed komputerem bedzie gorzej bo monitor swieci i bedzie to nieprzyjemne.wszystkie dolegliwosci znikna po tygodniu, przy Twojej wadzie nie powinnac miec wcale efektu halo i tej aureoli wokol swiatel. co do kliniki to napisz mi na priv jaki to lekarz a ja Ci wszystko napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.09.2008 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Aniu jestes WIELKA i znowu wierze ze wszystko bedzie ok. mam troche stracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ullercia mam nadzieje ze wszystko poszlo ok, daj znac jak bedziesz mogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 14.09.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Ullercia mam nadzieje ze wszystko poszlo ok, daj znac jak bedziesz mogla Wszystko Ok. Czekam na zdjęcie opatrunku P.S. Pisze rękoma męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 ciesze sie baaardzo, i pozdrawiam meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ullerciu i jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 masz juz sciagniety opatrunek? btw my nie dajemy opatrunków wcale po laserze a po chirurgicznych zabiegach dobrze juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.09.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Juz widzę Opatrunek miałam z takich soczewek bo koniec końców wybrałam PRK (przy innych metodach tez nie daja), tak mi doradziła lekarka analizujac to co robie z ryzykiem powikłań i brakiem przeciwwskazan do tej metody. Jeszcze troszeczke obrazy sa zamglone ale jak sadze to kwestia zakrapianych leków bo zaraz po wstaniu widze suuuuuuper Za dwa tygodnie jeszcze jedna kontrola a teraz L4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ullerciu super nie wiem jaka metoda postępowania po takim zabiegu ale nie przemęczaj oczek przed kompem teraz. my tu na Ciebie będziemy czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.09.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 po prk długo sie chyba dochodzi do siebie trzymam kciuki zebys szybciutko wszystko widziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.09.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Aniu, jak wszystko bedzie ok to 1.10 wracam do pracy po kontroli Pani powiedziała ze mogę normalnie oczu uzywac tzn moge czytac i takie tam oczywiscie na ile zakrapiane specyfiki pozwola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ale jak juz siedzisz przed kompem to musi byc dobrze (no chyba ze maz pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witajcie HURA, WIDZĘ jeszcze tylko troszeczke światło mnie razi ale ogólnie jest ok Dziekuję za trzymanie kciuków We wtorek ide na kolejna kontrole ale juz widze znacznie lepiej, troszeczke sie martwiłam bo źle mi sie czytało z komputera (rozmazywały mi się litery) ale juz jest dobrze i znowu moge zagladac na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 oooo jak dobrze ze juz jestes, ciesze sie ze juz mozesz byc z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Aniu, jaki masz ładny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ty chyba jeszcze dobrze nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ty chyba jeszcze dobrze nie widzisz Oj widze i to całkiem nieźle juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 ullerowa po komentarzu do awatarka już wiem że widzisz rewelacyjnie. hurraaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Odważna jesteś z tym laserem i trzymam kciuki ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Odważna jesteś z tym laserem i trzymam kciuki ofkors Nie odwazna tylko zdesperowana a za kciuki dziękuje ogromniaście a bałam sie tak ze az lekarze mieli ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts