magi 27.09.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Odważna jesteś z tym laserem i trzymam kciuki ofkors Nie odwazna tylko zdesperowana a za kciuki dziękuje ogromniaście a bałam sie tak ze az lekarze mieli ubaw najważniejsze, że wszystko poszło dobrze najwyżej będą Cię często wspominać i będzie CI się czkalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no i jeszcze gafa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.09.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 no i jeszcze gafa była opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 W poczekalni-przygotowalni do zabiegu oprócz znieczulenia oczu kroplami dostałam jakiegos "głupiego jasia" znaczy sie siostra do mnie z tekstem kielonek dla pani no to mus był wypic to paskudztwo słodkie jak nie powiem co No i wypiłam, a za chwile wszedl jakis lekarz i się pyta czy jeszcze cos do picia zostalo To mu odpowiedziałam ze ostatni kieliszek ja oprózniłam Lekarz sie dziwnie zmieszał i mówi ze on tu na trzeźwo pracuje a do picia miała byc .....kawa w termosie I była, stała na parapecie Tylko ze ja jej nie widziałam bo juz bez okularów siedziałam ale wszyscy mieli ubaw ze mnie. Potem jak poszłam do kontroli to ten lekarz jeszcze sobie ze mnie żartował Po wpadce Gierkowej takie alkoholowe tematy to tam raczej nie wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.09.2008 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 pomocy Musze wymyslic cos dla Małża z okazji rocznicy slubu i ......nie wiem co Moze ktos ma jakis ciekawy pomysł, wyjazdy odpadaja bo urlopu zadne z nas nie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.09.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 dobry seks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.09.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ten pomysł małżowi na pewno się spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Ciesze się, że laser pomógł, a lekarze to niech sobie myślą co chcą mOJEMU, poza tym co sugeruje Anjamenka, to jakbym płytę 'Nightwish" kupiła to by mnie na rękach nosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 kup sobie seksowną bieliznę i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 W poczekalni-przygotowalni do zabiegu oprócz znieczulenia oczu kroplami dostałam jakiegos "głupiego jasia" znaczy sie siostra do mnie z tekstem kielonek dla pani no to mus był wypic to paskudztwo słodkie jak nie powiem co No i wypiłam, a za chwile wszedl jakis lekarz i się pyta czy jeszcze cos do picia zostalo To mu odpowiedziałam ze ostatni kieliszek ja oprózniłam Lekarz sie dziwnie zmieszał i mówi ze on tu na trzeźwo pracuje a do picia miała byc .....kawa w termosie I była, stała na parapecie Tylko ze ja jej nie widziałam bo juz bez okularów siedziałam ale wszyscy mieli ubaw ze mnie. Potem jak poszłam do kontroli to ten lekarz jeszcze sobie ze mnie żartował Po wpadce Gierkowej takie alkoholowe tematy to tam raczej nie wskazane pomysłów brak może coś ze stron z gadżetami dla facetów np tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.09.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dzieki za inspiracje, pewnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2008 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ekipa zaczęła działania na placu boju we czwartek Niestety pogoda nie rozpieszcza, bo cały czas pada ale chłopaki twardzi są i działają A tak wogóle to witam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 napijemy sie weekendowo?http://www.zdjeciareklamowe.pl/z/0/002013_tn_d.jpg http://bi.gazeta.pl/im/7/4760/z4760197X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.10.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ania, jasne Nawet mam kogoś kto nam w tym pomoże http://www.evolutionbar.com/foto/mc_drinki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 suuuper maz w delegacji mozna poszalec a jaka ekipa dziala u Ciebie teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.10.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Aniu, elewacja siem robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 wiem, wiem, doczytalam w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.10.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nie mam zdjec ale prace postepują i juz kolorek widać A dzisiaj to z Małym byłam w ogródku na ......malinach PYCHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 maliny w pazdzierniku? a kiedy zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts