ullerowa 16.06.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Też przylazłam I ogłaszam wszem i wobec, że nie oglądam!!! Ullercia, do boju!!!! Brazunia witaj w moich progach Walka bedzie zacieta, ale dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 a w ogóle to nieezły tytuł komentarzy niestety prawdziwy, proza zycia nooo przecież mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pewnie, że dasz!!!! Pomierzyłaś wszystko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pewnie, że dasz!!!! Pomierzyłaś wszystko???? prawie moze jutro rzuty jakie wrzucę, a może i fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nie mogę patrzeć na ten mecz Dopiero co się wyluzowałam a tu masz, dreszczowiec na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pewnie, że dasz!!!! Pomierzyłaś wszystko???? prawie moze jutro rzuty jakie wrzucę, a może i fotke już nie ma zlituj się dziennik założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pewnie, że dasz!!!! Pomierzyłaś wszystko???? prawie moze jutro rzuty jakie wrzucę, a może i fotke już nie ma zlituj się dziennik założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No przeca wnętrza trza robić!!!!! Skup się!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No przeca wnętrza trza robić!!!!! Skup się!!!!! światynie dumania tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No przeca wnętrza trza robić!!!!! Skup się!!!!! światynie dumania tez Przede wszystkim!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 No przeca wnętrza trza robić!!!!! Skup się!!!!! światynie dumania tez Przede wszystkim!!! nooo dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.06.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ale do rzeczy ullerowa chcemy zdjęcia , rzuty itp... Euro 2008 dla nas niestety to już historia. Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ale do rzeczy ullerowa chcemy zdjęcia , rzuty itp... Euro 2008 dla nas niestety to już historia. Pozdrawiam aka Już som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 17.06.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 ja tez, ja też mogę? ... może dowiem się paru ciekawych rzeczy o wykańczaniu "się" zanim wybuduje ... no chyba że wcześniej wykończy mnie budowa ... świetny domek, niby mały a tyyyle w nim miejsca ... to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 ja tez, ja też mogę? ... może dowiem się paru ciekawych rzeczy o wykańczaniu "się" zanim wybuduje ... no chyba że wcześniej wykończy mnie budowa ... świetny domek, niby mały a tyyyle w nim miejsca ... to do dzieła kazdy może Ja też liczę na cenne wskazówki i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja to bardzo wdzięczna jestem za dedykację ze zdjęciem , ale cosik niedowidzę Dokłądne wymiary poproszę, albo większe zdjęcie i będę już całkowicie usatysfakcjonowana Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja to bardzo wdzięczna jestem za dedykację ze zdjęciem , ale cosik niedowidzę Dokłądne wymiary poproszę, albo większe zdjęcie i będę już całkowicie usatysfakcjonowana Witanko No więc wedle życzenia: szer x dł to 2,56x 2,67 czyli po podłodze 6,4 m2 a odliczając skosy 4,7m2 poza tym komin jest przerzucony na druga strone do pokoju, nie planuje żadnej pralki w łazience a i jest jedno okienko dachowe, tylko ono nie wyszło dokładnie nad wanna tylko obok Jak zrobie zdjęcie z natury to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Najlepiej to narysuj jakiś rzut, obojętnie jak, talentu Matejki mieć nie musisz, i podaj wymiary. I rany julek, co to ma być Łazienka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.06.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Najlepiej to narysuj jakiś rzut, obojętnie jak, talentu Matejki mieć nie musisz, i podaj wymiary. I rany julek, co to ma być Łazienka???? a co za bardzo mieszam sie w zeznaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Najlepiej to narysuj jakiś rzut, obojętnie jak, talentu Matejki mieć nie musisz, i podaj wymiary. I rany julek, co to ma być Łazienka???? a co za bardzo mieszam sie w zeznaniach Albo Ty mieszasz, albo ja tak mało kumata Naprawdę nic nie widzę na tym zdjęciu. I co to ma być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts