nitubaga 30.10.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Łiii tam.... w pochmurne dni też może się zdarzyć coś dobrego, nie? witam serdecznie w pochmurny poranek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.10.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ullerciusuper że ekipa taka porządna napisz mi na priw prosze jak wygladały rozliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.10.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Cześć Ullercia Gofry zrobiłam według Twojego przepisu Wyszły takie chrupiące i w ogóle Akurat zrobiłam je jak moja córa wyprawiała swoje urodziny. Powiem Ci, że było tego tyle, że w 8 dzieczyn i ja tego nieprzejadłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Łiii tam.... w pochmurne dni też może się zdarzyć coś dobrego, nie? witam serdecznie w pochmurny poranek... oczywiście zawsze moze wyjsć z za chmur słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Cześć Ullercia Gofry zrobiłam według Twojego przepisu Wyszły takie chrupiące i w ogóle Akurat zrobiłam je jak moja córa wyprawiała swoje urodziny. Powiem Ci, że było tego tyle, że w 8 dzieczyn i ja tego nieprzejadłyśmy zapomniałam napisac ile tego wychodzi ciesze sie że wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 jednym słowem lepiej nie kupować gofrownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.11.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 poranna kawa http://prowincjalnawioska.blox.pl/resource/poranna_kawa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.11.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 jednym słowem lepiej nie kupować gofrownicy moje chłopaki bardzo pomagaja w znikaniu gfrów ja tylko smażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Na kawę wpadłam Czarną złapałam i w nogi, bo jak Jamles wyczai to po kawie Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.11.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Na zdrowie Brazunia, starczy i dla Jamles'a U nas pogoda taka ze bez kawy cięzko wstać Wczoraj tez padało Dzisiaj juz lepiej, słoneczko nieśmiało wychodzi zza chmur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Drugą spijam, ale się dobudzić nie mogę. Chyba jeszcze zalegnę na czas jakiś w wyrku, córcia nawet jeszcze okiem nie mrugnęła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.11.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Drugą spijam, ale się dobudzić nie mogę. Chyba jeszcze zalegnę na czas jakiś w wyrku, córcia nawet jeszcze okiem nie mrugnęła... To masz fajnie Mnie mały obudził o 6.15 , porażka, chciał się z mama pobawić Tez bym jeszcze pospała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.11.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Informuje zainteresowanych ze chyba mam ekipę od KG. Zaczynaja 17.11 Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.11.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ta moja kawa jeszcze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.11.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ta moja kawa jeszcze jest Pewnie że jest, coś nie ma zabardzo chętnych na kawe u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 dobry wieczor nie przyszlam na kawe bo juz za pozno tylko bezinteressownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ullerciugratki ekipy ja jak zwykle jestem nudna: ile chcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.11.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ullerciu gratki ekipy ja jak zwykle jestem nudna: ile chcą? najpierw zobacze jak robia a potem sie bede chwalic i polecac lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.11.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Haloooooo Szukam jakiegos fajnego odkurzacza i licze na Wasze opinie Zepsuł mi sie Zelmer i chcemy juz kupić cos lepszego Zastanawiam się nawet nad odkurzaczem przemysłowym takim do wszystkiego odkurzanie, pranie, mycie......no tak jak w ERZE Moze macie cos sprawdzonego i godnego polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja używam nowego zelmera i jestem bardzo zadowolona ale on... odkurza. i tyle z odkurzaczy takich co to krawaty wiążą to mogę polecić rainbowa. ale cena niestety jest z sufitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts