ullerowa 10.11.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 po tym weekendzie bede 2 razy wieksza ja dzisiaj miałam duzy wydatek energetyczny i chyba musze nadrobic straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Napic sie przyszlam, zanim mnie malz do robienia jakiegos jedzenia zagoni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Piękne słoneczko dzisiaj nas rankiem przywitało. ale i tak kawkę przyniosłam http://www.caffetea.pl/filizanki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dzień dobry... i kawa i słonko piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dzień dobry... i kawa i słonko piękne... kawa jest, chyba trzeba cos do tej kawy drobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.11.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 po wczorajszej rozpuscie ja tylko kawke lykamdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 po wczorajszej rozpuscie ja tylko kawke lykam dobry dzieci nie oszukam musze cos słodkiego przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Kurcze jakiegos doła podłapałam nic mi sie nie chce nawet kawa nie pomaga poza tym smutno mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 czemu Ci smutno? na pocieszenie powiem ze mnie koles od poddasza wystawil do wiatru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 na pocieszenie powiem ze mnie koles od poddasza wystawil do wiatru mnie juz nie jeden, ale twarda jestem i szukałam dalej w poniedziałek zaczynają poddasze dzisiaj małż stara się te płyty OSB co to wczoraj wtargaliśmy na strychu montować, czasochłonne zajęcie ale wiem ze dobrze zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 czemu Ci smutno? czasem taka jakas tęsknota mnie za bliskimi ogarnia, mam niby rodzine męża w poblizu ale to nie to samo co własny brat czy mama a oni daleko....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.11.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 czemu Ci smutno? czasem taka jakas tęsknota mnie za bliskimi ogarnia, mam niby rodzine męża w poblizu ale to nie to samo co własny brat czy mama a oni daleko....... ooooooooo, przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.11.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 dobrze ze chociaz tutaj mogę się wypłakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 czemu Ci smutno? czasem taka jakas tęsknota mnie za bliskimi ogarnia, mam niby rodzine męża w poblizu ale to nie to samo co własny brat czy mama a oni daleko....... hm.... ja tez pitulam... i zazdroszczę.... tej tęsknoty... ja u moich rodziców nie byłam od maja... choć co prawda mamy do siebie jakieś 230 km ale wcale mi do nich nie spieszno.... taki lajf... dla mojej matki ja jestem ta kłopotliwa...zawsze nie dość dobra, więc raczej się unikamy... jakoś tak wyszło, że jedyną rodziną jaką mam i na której polegam zawsze jest mój mąż .... no i dzieci... ale to co innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć, dzisiaj juz mi troche lepiej. Roboty trochę wiecej, ręce zajęte i tak nie rozmyślam Dzięki za słowa otuchy Ja z mamą widziałam sie w wakacje, w domu byłam w maju, jednego brata nie widziałam prawie 3,5 roku, chociaz stale jestesmy w kontakcie (maile, gg, telefony) z młodszym też rzadko się widujemy, niestety wszyscy zostali w moim rodzinnym miescie 360km stad Im blizej świąt tym bardziej brakuje tego gwaru, zamieszania.... a może tak świeta u mnie to tez jest niezła myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć, dzisiaj juz mi troche lepiej. Roboty trochę wiecej, ręce zajęte i tak nie rozmyślam Dzięki za słowa otuchy Ja z mamą widziałam sie w wakacje, w domu byłam w maju, jednego brata nie widziałam prawie 3,5 roku, chociaz stale jestesmy w kontakcie (maile, gg, telefony) z młodszym też rzadko się widujemy, niestety wszyscy zostali w moim rodzinnym miescie 360km stad Im blizej świąt tym bardziej brakuje tego gwaru, zamieszania.... a może tak świeta u mnie to tez jest niezła myśl moja droga to jest bardzo dobra myśl... i jeśli tylko dasz radę to bedzie mega niespodzianka dla Twoich bliskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ...i ja jakoś tu wreszcie trafiłem. Poczytałem, pooglądałem ....Bardzo się uśmiałem czytając jak ludziska wypytywali Twojego męża dlaczego imadło chce zamontować przy oknie A co do tego ... a tak wogóle czy ktos ma odkurzacz bezworkowy albo z filtrem wodnym i jest z niego zadowolony Ja mam (niestety) Zelmera Wodnik Duo Plus z filtrem wodnym. Powiem krótko - badziewie do potęgi. Pojemnika wodnego nie używamy w ogóle, bo więcej zajmuje czyszczenie jego samego i różnych gąbek niż samego odkurzania. A jak zostawisz nieumyte to capi na kilometr. Poza tym, pomimo znośnej znamionowej mocy .....nie ma mocy . Może taki mi się egzemplarz trafił ... ale nie polecałbym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ...i ja jakoś tu wreszcie trafiłem. Poczytałem, pooglądałem ....Bardzo się uśmiałem czytając jak ludziska wypytywali Twojego męża dlaczego imadło chce zamontować przy oknie A co do tego ... a tak wogóle czy ktos ma odkurzacz bezworkowy albo z filtrem wodnym i jest z niego zadowolony Ja mam (niestety) Zelmera Wodnik Duo Plus z filtrem wodnym. Powiem krótko - badziewie do potęgi. Pojemnika wodnego nie używamy w ogóle, bo więcej zajmuje czyszczenie jego samego i różnych gąbek niż samego odkurzania. A jak zostawisz nieumyte to capi na kilometr. Poza tym, pomimo znośnej znamionowej mocy .....nie ma mocy . Może taki mi się egzemplarz trafił ... ale nie polecałbym. Pozdrawiam cieszę się ogromnie z wizyty nowych znajomych , starych oczywiscie tez co do odkurzacza to nie tylko Tobie trafił sie taki egzemplarz i mój Małz wyleczył sie z odkurzacza wodnego, staneło na tym ze kupimy Syriusa HQ i mopa parowego, taniej bedzie i mozna sprzatac na 4 ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 12.11.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Cześć, dzisiaj juz mi troche lepiej. Roboty trochę wiecej, ręce zajęte i tak nie rozmyślam Dzięki za słowa otuchy Ja z mamą widziałam sie w wakacje, w domu byłam w maju, jednego brata nie widziałam prawie 3,5 roku, chociaz stale jestesmy w kontakcie (maile, gg, telefony) z młodszym też rzadko się widujemy, niestety wszyscy zostali w moim rodzinnym miescie 360km stad Im blizej świąt tym bardziej brakuje tego gwaru, zamieszania.... a może tak świeta u mnie to tez jest niezła myśl moja droga to jest bardzo dobra myśl... i jeśli tylko dasz radę to bedzie mega niespodzianka dla Twoich bliskich... zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 to ja trzymam kciukory zeby sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts