Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na pocieszenie powiem ze mnie koles od poddasza wystawil do wiatru :evil:

mnie juz nie jeden, ale twarda jestem i szukałam dalej :lol:

w poniedziałek zaczynają poddasze :lol:

dzisiaj małż stara się te płyty OSB co to wczoraj wtargaliśmy na strychu montować, czasochłonne zajęcie ale wiem ze dobrze zrobi :lol:

czemu Ci smutno?

czasem taka jakas tęsknota mnie za bliskimi ogarnia, mam niby rodzine męża w poblizu ale to nie to samo co własny brat czy mama :roll: a oni daleko.......

hm....

ja tez pitulam... i zazdroszczę.... tej tęsknoty...

ja u moich rodziców nie byłam od maja... choć co prawda mamy do siebie jakieś 230 km :roll: ale wcale mi do nich nie spieszno.... taki lajf... dla mojej matki ja jestem ta kłopotliwa...zawsze nie dość dobra, więc raczej się unikamy... jakoś tak wyszło, że jedyną rodziną jaką mam i na której polegam zawsze jest mój mąż .... no i dzieci... ale to co innego... :wink:

Cześć, dzisiaj juz mi troche lepiej. Roboty trochę wiecej, ręce zajęte i tak nie rozmyślam :roll:

Dzięki za słowa otuchy :lol:

Ja z mamą widziałam sie w wakacje, w domu byłam w maju, jednego brata nie widziałam prawie 3,5 roku, chociaz stale jestesmy w kontakcie (maile, gg, telefony) z młodszym też rzadko się widujemy, niestety wszyscy zostali w moim rodzinnym miescie 360km stad :oops:

Im blizej świąt tym bardziej brakuje tego gwaru, zamieszania....

a może tak świeta u mnie 8) to tez jest niezła myśl :lol: :lol:

Cześć, dzisiaj juz mi troche lepiej. Roboty trochę wiecej, ręce zajęte i tak nie rozmyślam :roll:

Ja z mamą widziałam sie w wakacje, w domu byłam w maju, jednego brata nie widziałam prawie 3,5 roku, chociaz stale jestesmy w kontakcie (maile, gg, telefony) z młodszym też rzadko się widujemy, niestety wszyscy zostali w moim rodzinnym miescie 360km stad :oops:

moja droga to jest bardzo dobra myśl... i jeśli tylko dasz radę to bedzie mega niespodzianka dla Twoich bliskich... :lol:

...i ja jakoś tu wreszcie trafiłem. Poczytałem, pooglądałem ....Bardzo się uśmiałem czytając jak ludziska wypytywali Twojego męża dlaczego imadło chce zamontować przy oknie :D :D :D

A co do tego ...

a tak wogóle czy ktos ma odkurzacz bezworkowy albo z filtrem wodnym i jest z niego zadowolony :lol:

Ja mam (niestety) Zelmera Wodnik Duo Plus z filtrem wodnym. Powiem krótko - badziewie do potęgi. Pojemnika wodnego nie używamy w ogóle, bo więcej zajmuje czyszczenie jego samego i różnych gąbek niż samego odkurzania. A jak zostawisz nieumyte to capi na kilometr. Poza tym, pomimo znośnej znamionowej mocy .....nie ma mocy :( :D . Może taki mi się egzemplarz trafił ... ale nie polecałbym.

Pozdrawiam

...i ja jakoś tu wreszcie trafiłem. Poczytałem, pooglądałem ....Bardzo się uśmiałem czytając jak ludziska wypytywali Twojego męża dlaczego imadło chce zamontować przy oknie :D :D :D

A co do tego ...

a tak wogóle czy ktos ma odkurzacz bezworkowy albo z filtrem wodnym i jest z niego zadowolony :lol:

Ja mam (niestety) Zelmera Wodnik Duo Plus z filtrem wodnym. Powiem krótko - badziewie do potęgi. Pojemnika wodnego nie używamy w ogóle, bo więcej zajmuje czyszczenie jego samego i różnych gąbek niż samego odkurzania. A jak zostawisz nieumyte to capi na kilometr. Poza tym, pomimo znośnej znamionowej mocy .....nie ma mocy :( :D . Może taki mi się egzemplarz trafił ... ale nie polecałbym.

Pozdrawiam

cieszę się ogromnie z wizyty nowych znajomych :lol: , starych oczywiscie tez :lol:

co do odkurzacza to nie tylko Tobie trafił sie taki egzemplarz i mój Małz wyleczył sie z odkurzacza wodnego, staneło na tym ze kupimy Syriusa HQ i mopa parowego, taniej bedzie i mozna sprzatac na 4 ręce :wink: :lol:

moja droga to jest bardzo dobra myśl... i jeśli tylko dasz radę to bedzie mega niespodzianka dla Twoich bliskich... :lol:

zobaczymy co z tego wyjdzie 8)