Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

Najlepiej to narysuj jakiś rzut, obojętnie jak, talentu Matejki mieć nie musisz, i podaj wymiary. I rany julek, co to ma być :o Łazienka????

a co za bardzo mieszam sie w zeznaniach :oops: :oops: :-?

Albo Ty mieszasz, albo ja tak mało kumata :wink: :D

Naprawdę nic nie widzę na tym zdjęciu. I co to ma być??

na samym środku pisze Łazienka :oops: więc chyba tak pozostanie 8)

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No, okey. Tylko uprzedzam: upierdliwa jestem i jak czegoś nie kumam to pytam, żeby po pięć razy nie robić :p

Czyli tak: komina nie ma, tak?

Okno dachowe nad tym, co to bidet udaje na projekcie, tak?

A to w lewym rogu przy wejściu co to jest??

Masz przyłącza wod.-kanu, czy jeszcze wolna amerykanka??

Aaaa, kończę salon Edmarci i chociaż wolno to idzie, to już bliżej niż dalej :D

No, okey. Tylko uprzedzam: upierdliwa jestem i jak czegoś nie kumam to pytam, żeby po pięć razy nie robić :p

Czyli tak: komina nie ma, tak?

Okno dachowe nad tym, co to bidet udaje na projekcie, tak?

A to w lewym rogu przy wejściu co to jest??

Masz przyłącza wod.-kanu, czy jeszcze wolna amerykanka??

Przyłacza są, co widać na zdjęciu :wink:

A w lewym rogu musi byc umywalka bo tak są przyłacza zrobione 8)

Tak więc wolna amerykanka w znacznym stopniu ograniczona :-?

)Do elewacji dobry jest ArCon, ale chyba takie coś jak "Dom i wnętrze" też się nada. Trzeba popróbować!

Kończę dla Edmar i zajmę się Twoją łazienką. Powiedz mi jeszcze, czy kolorki już wybrałaś, albo jakie preferujesz (jassssoooo...tylko nie brązy i beże :-? :wink:

)Do elewacji dobry jest ArCon, ale chyba takie coś jak "Dom i wnętrze" też się nada. Trzeba popróbować!

Kończę dla Edmar i zajmę się Twoją łazienką. Powiedz mi jeszcze, czy kolorki już wybrałaś, albo jakie preferujesz (jassssoooo...tylko nie brązy i beże :-? :wink:

na dole mam morska łazienke :wink:

chciałabym żeby górna myła jakas taka stonowana :oops:

waniliowy, smietankowy, kremowy + ciemnobrazowe wstawki :oops: :oops: :oops:

To siem chyba załamiesz :roll: 8) :wink:

ale jestem otwarta na wszelkie propozycje :lol: :lol: :lol:

Brazunia

no jakbyś mi w myslach czytała, praktycznie tak to sobie wyobrazałam, aczkolwiek jeszcze do końca nie jestem zdecydowana czy nie pokusić się o złamanie układu i ubikację zrobić przy kominie ale po skosie ją ustawic a te łamana ścianke też zrobić z tych ciemnych płytek :roll:

a i jeszcze widze ze sugerujesz nie kafelkowac całosci tylko niektóre "wrazliwe miejsca" :wink:

ciekawe co ztego w rzeczywistości powstanie :lol:

Dokładnie tak sugeruję!! Drażnią mnie łazienki wykafelkowane z góry na dól, aczkolwiek o gustach się nie dyskutuje i każdy robi tak, jak jemu się podoba :D

W którym skosie chcesz ten kibelek, bo ja w pierwszej wersji też o tym pomyślałam. Usytuowałam go po prawej stronie, ale razem z bidetem zajmują od groma miejsca no i musi być dobry dostęp i do jednego i do drugiego.

Nie dawałam więcej brązu specjalnie, chciałam zaakcentować tylko ten kolor i wyszło mi, że najlepiej przy umywalce, a później samoistnie wyszło jeszcze pośrodku skośnej ściany.

Ewentualnie mogę się jeszcze pobawić z tym skośnym kibelkiem, ale to dopiero jutro - córcia wyjeżdża i muszę ją przygotować.