Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja zawsze z moim synkiem robiłem tak że..na wieczór razem wkładalismy ząbka pod poduszke w nocy podmieniałem mu zabka na 10..lub 20zł..i mówiłem e wrózka zebuszka wzieła ..a on moze sobie zrobć z pieniażkami co chce..w jednym tygodniu kiedyś wyadły mu 3 zabki..

Byś widziała jego minę rankiem "tato ale ta wróżka to zawsze tyle płaci hhehe"

Albo z tajemniczą minka "tato ta wróżka to jakaś frajerka jest " hahahhaha niesamowite to było..

jak uzbierał 100zł wziołem go do sklepu z zabawkami jak miał swoją kase biegał po sklepie i zastanawiał sie z pół godziny z mądrą minka ubaw miałem po pachy..

Jak chadzałem z nim to zawsze co do ręki mu wpadło to tato kup ale jak juz miał swoje oooo trzy razy w małych łapkach obrócił zanim wydał ..pieniazka..

nie wątpie ani przez chwilkie niestety juz nie mam synka..wiec i córeczka jak na razie mnie nie czeka.. :cry:

Nawet dorosłej się nie udało do końca "ogołocić"..więc spoko..zawsze gdzieś tam lewizna jakaś musiała być inaczej bym sie nieswojo bardzo czuł..shithappens..i co wtedy..lipa..

ja zawsze z moim synkiem robiłem tak że..na wieczór razem wkładalismy ząbka pod poduszke w nocy podmieniałem mu zabka na 10..lub 20zł..i mówiłem e wrózka zebuszka wzieła ..a on moze sobie zrobć z pieniażkami co chce..w jednym tygodniu kiedyś wyadły mu 3 zabki..

Byś widziała jego minę rankiem "tato ale ta wróżka to zawsze tyle płaci hhehe"

Albo z tajemniczą minka "tato ta wróżka to jakaś frajerka jest " hahahhaha niesamowite to było..

jak uzbierał 100zł wziołem go do sklepu z zabawkami jak miał swoją kase biegał po sklepie i zastanawiał sie z pół godziny z mądrą minka ubaw miałem po pachy..

Jak chadzałem z nim to zawsze co do ręki mu wpadło to tato kup ale jak juz miał swoje oooo trzy razy w małych łapkach obrócił zanim wydał ..pieniazka..

mój teraz czeka co tez mu wrózka przyniesie :roll: 8)