ullerowa 21.11.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Ullerowi, życzenia urodzinowe proszę przekazać Sto Lat !!! Dziekuje Przekazane Zaskoczony ze go jeszcze pamietaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2008 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Prawda li to że mosz geburstag??Witka.. chop mioł wczora Chrystusowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Weekendowy loozik http://dareklewandowski.yh.pl/blog/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.11.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dla nikogo nie zabraknie, lodówka pełna http://i.wp.pl/a/f/jpeg/19381/najwiekszaNaPiwo.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.11.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 łooo jessu Ale tu fajnie a ja gupi drzemałem ..echh juś siem podłączam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Dzien dobry w mroźny i śnieżny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.11.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 witam..w piecu napaliłem zima nie styraszna jest ..juz sie za nią stesknilem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 dzien dobry zostalo cos z tej lodówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 dzien dobry zostalo cos z tej lodówki? spytaj Duszka opiekował się nia wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 witam..w piecu napaliłem zima nie styraszna jest ..juz sie za nią stesknilem.. u mnie tez cieplutko w domu a zimy nie lubię bo ciężko się jeździ, raz lód raz sucho potem snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ciągle pada........śnieg Kawkę popołudniowa zaparzyłam http://piwnica.e-reda.pl/k1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 zostało nie skułem..się..tylko jakie 12scie wypiłemm..mam wzgld na bilźnich Kawka mmm dzieki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Musze jakis prezent skombinować bo Starszemu pierwszy ząbek wypadł Ale jest dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.11.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ja zawsze z moim synkiem robiłem tak że..na wieczór razem wkładalismy ząbka pod poduszke w nocy podmieniałem mu zabka na 10..lub 20zł..i mówiłem e wrózka zebuszka wzieła ..a on moze sobie zrobć z pieniażkami co chce..w jednym tygodniu kiedyś wyadły mu 3 zabki.. Byś widziała jego minę rankiem "tato ale ta wróżka to zawsze tyle płaci hhehe" Albo z tajemniczą minka "tato ta wróżka to jakaś frajerka jest " hahahhaha niesamowite to było..jak uzbierał 100zł wziołem go do sklepu z zabawkami jak miał swoją kase biegał po sklepie i zastanawiał sie z pół godziny z mądrą minka ubaw miałem po pachy..Jak chadzałem z nim to zawsze co do ręki mu wpadło to tato kup ale jak juz miał swoje oooo trzy razy w małych łapkach obrócił zanim wydał ..pieniazka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ghost gdybys mial core to by wszystko wydala bez wiekszego zastanowienia i do tego nawet bys nie zauwazyl ze i Twoj porfel ogolocila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.11.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 nie wątpie ani przez chwilkie niestety juz nie mam synka..wiec i córeczka jak na razie mnie nie czeka.. Nawet dorosłej się nie udało do końca "ogołocić"..więc spoko..zawsze gdzieś tam lewizna jakaś musiała być inaczej bym sie nieswojo bardzo czuł..shithappens..i co wtedy..lipa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ja zawsze z moim synkiem robiłem tak że..na wieczór razem wkładalismy ząbka pod poduszke w nocy podmieniałem mu zabka na 10..lub 20zł..i mówiłem e wrózka zebuszka wzieła ..a on moze sobie zrobć z pieniażkami co chce..w jednym tygodniu kiedyś wyadły mu 3 zabki.. Byś widziała jego minę rankiem "tato ale ta wróżka to zawsze tyle płaci hhehe" Albo z tajemniczą minka "tato ta wróżka to jakaś frajerka jest " hahahhaha niesamowite to było.. jak uzbierał 100zł wziołem go do sklepu z zabawkami jak miał swoją kase biegał po sklepie i zastanawiał sie z pół godziny z mądrą minka ubaw miałem po pachy.. Jak chadzałem z nim to zawsze co do ręki mu wpadło to tato kup ale jak juz miał swoje oooo trzy razy w małych łapkach obrócił zanim wydał ..pieniazka.. mój teraz czeka co tez mu wrózka przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 ghost gdybys mial core to by wszystko wydala bez wiekszego zastanowienia i do tego nawet bys nie zauwazyl ze i Twoj porfel ogolocila synki tez tak potrafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.11.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 nie wątpie ani przez chwilkie niestety juz nie mam synka..wiec i córeczka jak na razie mnie nie czeka.. nie zarzekaj się, życie czasem płata rózne figle będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.11.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Wieczorne witanko Wczoraj mój rycerz dostał rycerza ale było radosci a poza tym pogoda jest straszna, ślisko i wieje śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts