ghost34 23.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 o cóz..taki zywot zima wreszcie przyszła Dobry wieczór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.11.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 o cóz..taki zywot zima wreszcie przyszła Dobry wieczór.. Niestety dla kierowców ale chociaz dzieciaki się cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 jakiego rycerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzień dobry co tu tak cichusio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 jakiego rycerza? takiego z Simby w sumie to 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam wszystkich poniedziałkowo Zła jestem, że hej Ekipa zaczęła prace na poddaszu i od razu ma porządna krechę Kurcze wracam do domu a tam.............smierdzi jak w wedzarni jak ja to teraz wywietrze Panowie sobie palarnie w salonie urzadzili Oj jutro bedzie z rana jazda No i jeszcze telefonicznie dowiedziałam sie ze kasy z zaliczki zabrakło na wszystkie materiały a faktury znowu zapomnieli zostawić Tak na moje oczy to te płyty to karton-gipsowe sa a nie ze złota Normalnie cisnienie podniesli mi ze hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 dzień dobry co tu tak cichusio? sie pracuje i późno do domu wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jejku, nie denerwuj sie, tylko panow za twarz i... wiesz... Z kopa ich! Mnie tez wkurzalo, jak cholera, ze materialy kupowali w najdrozszych absolutnie miejscach i w ogole... Jak sobie moich grzebkow przypomne to normalnie gesiej skorki dostaje. Widocznie tak juz z nimi musi byc, ze podnosza cisnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Jakby tu powiedzieć..ech no moje złe przeczucia , złe pierwsze wrażenie jakby tu powiedzieć sprawdziło się a o k-g to lepiej nie będę rozmawiała...bo sami poprawiamy po paprochach do tej pory Ullerka uważaj i życzę Ci jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kurcze nie straszcie mnie To jedyna ekipa której roboty nie widzielismy Mam nadzieje ze moze źle nie będzie zaczynamy patrzec na ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A zła jestem głównie o te papierosy Jak mozna u kogos palic bez pytania i to jeszcze gdzie widac ze nikt nie pali kompletny brak popielniczek i są dzieci, i jeszcze taki smród zostawic po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Sorki ja tolerancyjna jestem ale palaczom wydzielamy miejsce do swobodnego palenia, nawet moja mama to zaakceptowała, chociaz łatwo nie był I jakos wszyscy to przyjmuja ze zrozumieniem, a tu taka wtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kurcze nie straszcie mnie To jedyna ekipa której roboty nie widzielismy Mam nadzieje ze moze źle nie będzie zaczynamy patrzec na ręce i nie spuszaj z oczu, wasserwoga i sprawdzać, czy nie stuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kurcze nie straszcie mnie To jedyna ekipa której roboty nie widzielismy Mam nadzieje ze moze źle nie będzie zaczynamy patrzec na ręce i nie spuszaj z oczu, wasserwoga i sprawdzać, czy nie stuka wyobraź sobie ze Panowie nawet swoja wasserwage majom tez sie zdziwiłam, ale sprawdzać będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.11.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Małz popatrzał na to co panowie dzisiaj zmajstrowali i moze bedzie git, rano zada im kilka pytań no i porachuje się odnosnie kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 no to fleje Ci sie trafily, ale dobrze Ci zycze takiego z Simby w sumie to 4 i tak nie wiem o co biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 pilnuj ich bo potem nie wywietrzysz. i sprawdź cenę tych materiałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 pilnuj ich bo potem nie wywietrzysz. i sprawdź cenę tych materiałów Dzisiaj po rozmowie było lepiej, panowie wietrzyli sie na dworze Z powierzonej kasy sie rozliczyli, a z robota nie jest źle Mam juz korytarz na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.11.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 pilnuj ich bo potem nie wywietrzysz. i sprawdź cenę tych materiałów Dzisiaj po rozmowie było lepiej, panowie wietrzyli sie na dworze Z powierzonej kasy sie rozliczyli, a z robota nie jest źle Mam juz korytarz na poddaszu to dobrze, kamien z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.11.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 A ja z imprezki wróciłam Własnie piwko sącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts