anjamen 25.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a ja cytrynowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witanko piatkowe, weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 witam się i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 i ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Cieszę sie bardzo Jutro mam spotkanie z kafelkarzem, ciekawe co wymysli no i co ja kupie do wykończenia łazienki na poddaszu. W końcu bede musiała podjąć męskie decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wiecie co mam bardzo intensywny twórczo weekend Muszę się zdecydowac jakie kolory chce na gotowo na górze, bo panowie mi to zrobia na gotowo za 6zł z m2 dopłaty, za samo gruntowanie chcieli po 3 zł. No i dodatkowo pomaluja mi w kuchni miedzy szafkami:), tam gdzie normalnie powinny byc płytki taka specjalna farbą Chyba im sie u mnie spodobało Doradźcie w sprawie kolorków. Pokoje chłopaków w kolorze blue bedą, ale co z resztą? Garderoba i gościnny może jakiś neutralny beż... No i tym sposobem została nasza sypialnia??????? pokój komputerowo-bibliotekowy??????? korytarz i klatka schodowa????????? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 do mnie jutro w końcu ma przyjść pan do odbioru... ciekawe co wymyśli o ile przyjdzie, bo juz od dwóch miesięcy mnie zwodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 do mnie jutro w końcu ma przyjść pan do odbioru... ciekawe co wymyśli o ile przyjdzie, bo juz od dwóch miesięcy mnie zwodzi... a co ten pan ma odbierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2008 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Podziele sie z Wami tym co sam piję http://www.drinkclub.pl/zdjecia/martinidry.jpg znaczy sie to jest TO http://niespodzianka.pl/presents/42140c0f94e84a07f530df9b19495e72.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Lubię ... chociaż niekoniecznie z oliwką A co do kolorów - wejdź na stronę Dekorala, tam można podobno pobawić się w malowanie pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.11.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witanko.... tutaj też można się kolorami pobawić... http://www.benjaminmoore.com/bmpsweb/portals/bmps.portal?_nfpb=true&_windowLabel=sidebarportlet_1_2&sidebarportlet_1_2_actionOverride=%2Fbm%2Fcms%2FContentRenderer%2FselectSideBarArticle&sidebarportlet_1_2np=public_site%2Farticles%2Fapplication_article%2Fapp_personal_color_viewer&sidebarportlet_1_2isNonSecure=true&_pageLabel=fh_explorecolor co prawda jest tona bazie Beckersa, ale można wybrac sobie pokój podobny do swojego i ..... malowac do bóli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 do mnie jutro w końcu ma przyjść pan do odbioru... ciekawe co wymyśli o ile przyjdzie, bo juz od dwóch miesięcy mnie zwodzi... a co ten pan ma odbierać? budowę... póki co, to mieszkamy na dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.11.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Wielkie dzięki za pomoc z kolorami Mam o czym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.11.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witanko, wybierz kolory spokojne czekolada ze zlotem, fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.11.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witanko, wybierz kolory spokojne czekolada ze zlotem, fiolet to mozna ogladać przez chwile, a ja za szybko przemalowywania nie planuje chce troche spokojnie pomieszkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witanko, wybierz kolory spokojne czekolada ze zlotem, fiolet jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.11.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 A i jeszcze sobie przypomniałam ze okap do kuchni musze zorganizować na szybciorka no i wyposazenie łazienki i parapety na górę, no normalnie od Sasa do lasa będe musiała po sklepach latac zamiast świeta szykować ale co mi tam ciasto szybko pieke a na reszte mamusia przygarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.11.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 witanko, wybierz kolory spokojne czekolada ze zlotem, fiolet jestem za czekolade to ja lubie zjesć ale nie wiem czy akurat ze złotem dochodze do wniosku ze to jakies pastele musza być, bo pokoje nie sa za duże a czekolada lub fiolet za ciemne moga wyjść, poza tym to nie do końca jestem przekonana czy ja akurat lubie przebywać w ciemnych pomieszczeniach........ a i dodam ze dzrzwi beda ciemno brazowe a podłoga i parapety jesionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.11.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Dzisiaj zrobiłam z Małzem mała rundke po sklepach W koncu przy podejmowaniu decyzji musze znać chociaz część faktów , co prawda za duzo ich nie poznałam Ale..........kupilismy płytki do duzej piwnicy, do odbioru w Gliwicach takie panelopodobne, ciemnobrązowe , jedna decyzja mniej Nie wiem jeszcze jaki kibelek i umywalka do łazienki na poddasze. A pytan mam wiele, bo panowie chcą mi opłytowac całą łazienke a ja nie wiem kiedy stelaz pod geberit zamontowac trzeba Poza tym okazuje sie ze jak chce na gotowo ściany poddasza to musimy parapety kupić, znaczy sie musze wybrac podłogę i drzwi a tu jeszcze tyle decyzji........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.12.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Odgrzebałam komentarze Mam problem z kupnem parapetów jesionowych, na dole mamy takie w okleinie debowej i chciałam cus takiego na góre tylko ze w jesionowej okleinie i................nigdzie takich nie ma a moze gdzies sa tylko ja nie wiem gdzie Chyba trzeba bedzie u stolarza zamówić, a moze ten kto parkiety robi zrobi mi i parapety, tylko z tym jest problem bo ja już te parapety potrzebuję, a parkiety tak styczen/luty No i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts