Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie co mam bardzo intensywny twórczo weekend 8)

Muszę się zdecydowac jakie kolory chce na gotowo na górze, bo panowie mi to zrobia na gotowo za 6zł z m2 :) dopłaty, za samo gruntowanie chcieli po 3 zł. No i dodatkowo pomaluja mi w kuchni miedzy szafkami:), tam gdzie normalnie powinny byc płytki taka specjalna farbą :lol: :lol: :lol:

Chyba im sie u mnie spodobało :roll: 8)

Doradźcie w sprawie kolorków.

Pokoje chłopaków w kolorze blue bedą, ale co z resztą? :roll:

Garderoba i gościnny może jakiś neutralny beż...

No i tym sposobem została nasza sypialnia???????

pokój komputerowo-bibliotekowy???????

korytarz i klatka schodowa?????????

POMOCY

witanko,

wybierz kolory spokojne ;)

czekolada ze zlotem, fiolet :lol:

jestem za :) :wink:

czekolade to ja lubie zjesć ale nie wiem czy akurat ze złotem :lol: :lol: :lol:

dochodze do wniosku ze to jakies pastele musza być, bo pokoje nie sa za duże a czekolada lub fiolet za ciemne moga wyjść, poza tym to nie do końca jestem przekonana czy ja akurat lubie przebywać w ciemnych pomieszczeniach........

a i dodam ze dzrzwi beda ciemno brazowe a podłoga i parapety jesionowe 8)

Dzisiaj zrobiłam z Małzem mała rundke po sklepach 8) W koncu przy podejmowaniu decyzji musze znać chociaz część faktów :roll: , co prawda za duzo ich nie poznałam :oops: :-?

Ale..........kupilismy płytki do duzej piwnicy, do odbioru w Gliwicach :roll: takie panelopodobne, ciemnobrązowe :lol: , jedna decyzja mniej :lol:

Nie wiem jeszcze jaki kibelek i umywalka do łazienki na poddasze. A pytan mam wiele, bo panowie chcą mi opłytowac całą łazienke a ja nie wiem kiedy stelaz pod geberit zamontowac trzeba :oops:

Poza tym okazuje sie ze jak chce na gotowo ściany poddasza to musimy parapety kupić, znaczy sie musze wybrac podłogę :o i drzwi :-?

a tu jeszcze tyle decyzji........... :roll:

Odgrzebałam komentarze :oops:

Mam problem z kupnem parapetów jesionowych, na dole mamy takie w okleinie debowej i chciałam cus takiego na góre tylko ze w jesionowej okleinie i................nigdzie takich nie ma :evil: a moze gdzies sa tylko ja nie wiem gdzie :roll:

Chyba trzeba bedzie u stolarza zamówić, a moze ten kto parkiety robi zrobi mi i parapety, tylko z tym jest problem bo ja już te parapety potrzebuję, a parkiety tak styczen/luty :roll:

No i co teraz? :-?