nitubaga 08.12.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 witanko kurcze, jakies choróbsko mnie bierze musze cos z tym zrobic chyba goraca herbata z cytryna i kromka z czosnkiem i dawka 4 rutinoscorbiny teraz i 4 rano.... mnie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to niedopsie..dzisiaj podswoniłem terminów na ten roczek ni ma..nikt jus... Ale mogem na psysły rok..cosik zalatwic..na kuniec stycznia najpredzej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 to niedopsie..dzisiaj podswoniłem terminów na ten roczek ni ma..nikt jus... Ale mogem na psysły rok..cosik zalatwic..na kuniec stycznia najpredzej.. no niedopsie , musze sprawe obgadac z Ullerem i pewnie skończy się na tym że będą.........takie jak na dole tylko wtedy jaka podłoga?????? RATUNKU juz mi głowa peka od tych decyzji bo tak prawde powiedziawszy to ta podłoga na dole mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a co tam masz bo w dzienniczku nie widzem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Duszku koniec stycznia to troche za póxno, panowie twierdza że z płytami i malowaniem skończą w przyszła środę , podejrzewam że ciut później, to niech jeszcze te parapety zamontuja, zeby potem się z tym juz nie grzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 a co tam masz bo w dzienniczku nie widzem.. no rzeczywiscie brak zaraz cos cykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja nic nie poradzem obiecywać nie mogem skoro wiem ze nie dotrzymom..wis..jo tak nie pracujem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ja nic nie poradzem obiecywać nie mogem skoro wiem ze nie dotrzymom..wis..jo tak nie pracujem.. to dobrze bo ja lubię jasne sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 juz som fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 snaczy debina..? panele to som?czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 snaczy debina..? panele to som?czy co? na podłodze panele, parapet płyta okleinowana.....po 4 latach użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no to pieknie wyglodajom nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Duszku doradź cos nie za ciemnego na podłoge na poddasze, no i schody parkiet? mozaika?.........lakier mat? połysk? oleinowane?........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 no to pieknie wyglodajom nie?? dzieci nieżle sobie na tym uzywały a skoro przetrzymało to moze na góre dac to samo, bo poco iść w koszty ale podłoge to jednak drzewnianą kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bydem u ciebie kiedys wpadnem pogodomy dopsie??..bo teraz do wanny chem mykać..łok?..zadzwoniem jutro jakby cio albo na forumiem pogodomy łok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.12.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 bydem u ciebie kiedys wpadnem pogodomy dopsie??..bo teraz do wanny chem mykać..łok?..zadzwoniem jutro jakby cio albo na forumiem pogodomy łok? nio, ok leć do wanny bo pianki nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.12.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 doberek..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.12.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 doberek nie wiem czy doberek wróciłam do domu a tu................biało 2 godziny myłam wszystko i wyć mi się chce bo efekt żaden panowie szlifowali gipsy i cały dół mam w tym pyle, pranie do ponownego prania, wszystkie zabawki do mycia, pluszaki do prania .......... najgorsze że to wszystko fruwa może macie jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 cierpliwie czekac aż opadnie i ścierac na mokro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts