ullerowa 05.01.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 magi for you http://www.cyberfoto.pl/galeria/data/6/czekolada.jpg do wyboru, do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.01.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 chyba nie usnę dzisiaj dzięki ullerciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.01.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 chyba nie usnę dzisiaj dzięki ullerciu ja tez bede podjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 pomege Ci z tym podjadaniem dobry wieczor i niech ten tydzien sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.01.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 pomege Ci z tym podjadaniem dobry wieczor i niech ten tydzien sie skonczy Aniu czestuj sie, duuuuzo tego mamy a tydzien to sie dopiero zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ale niech cie skonczy Dejw znowu na 3 dni wyjechal, w domu zimno, na dworze zimno, pracy od cholery i jak tu sie cieszyc? a wezme czekoladke... hmmm.... juz mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.01.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ale niech cie skonczy Dejw znowu na 3 dni wyjechal, w domu zimno, na dworze zimno, pracy od cholery i jak tu sie cieszyc? a wezme czekoladke... hmmm.... juz mi lepiej to jak duuużo pracy to czas szybciej zleci i nie bedziesz sie smutać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.01.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A u mnie szok robotnicy od poddasza wzieli sie do pracy znaczy sie płyty w kolejnym pokoju juz som, jeszcze jeden pokój, korytarz i schody chyba sobie wzięli do serca jak sie ostatnio pytałam żeby mi kozali co robili bo.........nie widzę nie, wydało sie ze żona wzieła im samochód i musieli na nia czekac do 18 , jutro tez tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 to musisz zonie podziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.01.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 to musisz zonie podziekowac na to wychodzi nie ma to jak babska solidarnosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 magi for you http://www.cyberfoto.pl/galeria/data/6/czekolada.jpg do wyboru, do koloru łoooo mogę kilka zakosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 jak nitu o 1 w nocy sie straszy nie obkjada czekoladkami (wim z autopsji Dobry mroźny wspaniały dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 jak nitu o 1 w nocy sie straszy nie obkjada czekoladkami (wim z autopsji Dobry mroźny wspaniały dzień.. ie tam... Duchy straszom a Nitki zajadają koczeladki.... tak myslę.... każdy robi to co lubi a poza tym Ty nie wiesz, że idzie kryzys? a co będzie jak znów czekoladki będą na kartki, no co? trzeba robić zapasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 to ja mam juz nadpasy hehehe (śmietnik nadpsakiem snaczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jakie dobroci mnie tu ominely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.01.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jakie dobroci mnie tu ominely. moze jeszcze jakas czekoladka gdzies sie zapodziała dobrze posprawdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.01.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kurcze,alez mnie serce boli mam nadzieję ze to nie stan przedzawalowy chyba zaraz ide spać, a wczesniej jakis ziółek sobie zapodam, to do rana moze przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nooo ziółka powinny pomóc.... i nie denerwować sie proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.01.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nooo ziółka powinny pomóc.... i nie denerwować sie proszę... no już lepiej........nie mówić najgorsze ze do lekarza trzeba iść ale dzisiaj juz tak nie boli a tak wogóle dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Sobotnie witanko Ufffff, jestem po zakupach.........i padam Ale owocne byly Zaczelismy od kupienia brakujacych elementów do łazienki: stelaż do geberita, klopik, wanna, szafka z umywlka, szafka stojaca z koszem, baterie, przycisk do spłuczki, uszczelki....całkiem fajnie się kupuje jak ceny netto stają się brutto i jeszcze rabat jest, no i transport prawie gratis To teraz kafelkarz moze przychodzić. Potem była wizyta u dinozaurów w M1, ja przy okazji sweterek sobie kupiłam zupełnie przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts