Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A u mnie szok :o

robotnicy od poddasza wzieli sie do pracy 8) znaczy sie płyty w kolejnym pokoju juz som, jeszcze jeden pokój, korytarz i schody :lol:

chyba sobie wzięli do serca jak sie ostatnio pytałam żeby mi kozali co robili bo.........nie widzę :roll: :lol:

nie, wydało sie ze żona wzieła im samochód i musieli na nia czekac do 18 :lol: , jutro tez tak maja :lol:

:roll: :roll: :o :o jak nitu o 1 w nocy sie straszy nie obkjada czekoladkami (wim z autopsji :lol: :lol: 8)

Dobry mroźny wspaniały dzień..

ie tam... Duchy straszom a Nitki zajadają koczeladki.... tak myslę.... każdy robi to co lubi :)

a poza tym Ty nie wiesz, że idzie kryzys? a co będzie jak znów czekoladki będą na kartki, no co? trzeba robić zapasy.... :lol: :lol:

Sobotnie witanko :lol:

Ufffff, jestem po zakupach.........i padam :roll: :lol:

Ale owocne byly :lol: :lol: :lol:

Zaczelismy od kupienia brakujacych elementów do łazienki: stelaż do geberita, klopik, wanna, szafka z umywlka, szafka stojaca z koszem, baterie, przycisk do spłuczki, uszczelki....całkiem fajnie się kupuje jak ceny netto stają się brutto i jeszcze rabat jest, no i transport prawie gratis :lol:

To teraz kafelkarz moze przychodzić. :lol:

Potem była wizyta u dinozaurów w M1, ja przy okazji sweterek sobie kupiłam :roll: :wink: :lol: zupełnie przypadkiem :wink: