anjamen 10.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Sobotnie witanko Ufffff, jestem po zakupach.........i padam Ale owocne byly Zaczelismy od kupienia brakujacych elementów do łazienki: stelaż do geberita, klopik, wanna, szafka z umywlka, szafka stojaca z koszem, baterie, przycisk do spłuczki, uszczelki....całkiem fajnie się kupuje jak ceny netto stają się brutto i jeszcze rabat jest, no i transport prawie gratis To teraz kafelkarz moze przychodzić. Potem była wizyta u dinozaurów w M1, ja przy okazji sweterek sobie kupiłam zupełnie przypadkiem szczesciara a jak to netto a nie brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Sobotnie witanko Ufffff, jestem po zakupach.........i padam Ale owocne byly Zaczelismy od kupienia brakujacych elementów do łazienki: stelaż do geberita, klopik, wanna, szafka z umywlka, szafka stojaca z koszem, baterie, przycisk do spłuczki, uszczelki....całkiem fajnie się kupuje jak ceny netto stają się brutto i jeszcze rabat jest, no i transport prawie gratis To teraz kafelkarz moze przychodzić. Potem była wizyta u dinozaurów w M1, ja przy okazji sweterek sobie kupiłam zupełnie przypadkiem szczesciara a jak to netto a nie brutto? no taki ekstra rabacik w katalogu były ceny netto a dla nas z nich zrobili brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 fiuuuu... fajne takie rabaciki..... dobry wieczór.... a gdzie daja takie rabaciki, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.01.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 fiuuuu... fajne takie rabaciki..... dobry wieczór.... a gdzie daja takie rabaciki, hę? no w Tychach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 fiuuuu... fajne takie rabaciki..... dobry wieczór.... a gdzie daja takie rabaciki, hę? no w Tychach tiaaaaaaaaaaaa no to może nastęnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.01.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 No i moje plany wzieły w łeb , znowu obsuwa Tym razem kafelkarz sie spóźni Dobrze ze chociaz z jedna ekipa sie pozegnalismy, ale im to jakos sprawnie szła robota Moze chociaz do Wielkanocy zdażymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.01.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Wiecie co potrzebuje pomocy, musze wyczarowac strój "grudnia" na przedstawienie do przedszkola dla starszego syna Byłam juz w Casto bo tam widziałam kiedys na ogrodniczym fajne rzeczy ale niestety wszystko znikło, no i co teraz? Gdzie jeszcze mozna szukac jakis czapek dziadka mroza , jakiś łancuszków czy tym podobnych rzeczy? Sprawa pilna bo przedstawienie 22.01 dla babc i dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.01.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Sobotnie witanko Miałam dzisiaj uduchowione spotkanie No i muszę jeszcze raz przemysleć moje podłogi i przekalkulowac możliwosci A teraz na zkupy ,w konću musze zabrac się za robienie stroju oraz powoli przygotowywać imprezkę urodzinowa dla synka, za tydzień goscie przyjezdzaja. Trzeba wszystko zorganizować, a tu jeszcze ekipa działa na górze a smieci na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 kupic bedzie ci ciezko ullercia taki stroj podzwon i popytaj w wypozyczalniach http://katalog.pf.pl/%C5%9Al%C4%85skie/Wypo%C5%BCyczanie-stroj%C3%B3w-W12G0B5600P0R10C-m13.html moze w domach Kultury , kiedys doradzilam dagullce zeby zadzwonila do Opery Slaskiej w Bytomiu i chyba jej sie udalo cos wypozyczyc na jaselka corki tutaj masz nr tel. do kierownika magazynu kostiumów: Bogusława Spojda tel. 032 3966837 kurcze, mam stroj Mikolaja , moglabys go przerobic , ale niestety w De Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.01.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 alefajnie bedzie balprzebierancow?witanko weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.01.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a mnie i Froscha czeka Karnawal w Niemczech kazdy wie co dzieje sie w okolicach Köln w ostatni weekend karnawalu wymyslilam , ze przebierzemy sie za starcow a Frosch mi powiedzial : to ja nie musze sie wcale przebierac ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.01.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 a mnie i Froscha czeka Karnawal w Niemczech kazdy wie co dzieje sie w okolicach Köln w ostatni weekend karnawalu wymyslilam , ze przebierzemy sie za starcow a Frosch mi powiedzial : to ja nie musze sie wcale przebierac ....... znaczy sie on dzieki za info zobaczymy co sie uda, jakby co mam srebna tasme klejaca na sniezynki jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.01.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 alefajnie bedzie balprzebierancow? witanko weekendowe bal przebieranców bedzie dopiero 14 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 sama bym na taki bal polazla ale kto mnie wezmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.01.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 sama bym na taki bal polazla ale kto mnie wezmie pogadam z synem, moze cie przemyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 sama bym na taki bal polazla ale kto mnie wezmie pogadam z synem, moze cie przemyci byloby ciezko bo mala nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.01.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 sama bym na taki bal polazla ale kto mnie wezmie pogadam z synem, moze cie przemyci byloby ciezko bo mala nie jestem mozesz byc wróżką,powiemy ze masz duża czapke i skrzydełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 sama bym na taki bal polazla ale kto mnie wezmie pogadam z synem, moze cie przemyci byloby ciezko bo mala nie jestem mozesz byc wróżką,powiemy ze masz duża czapke i skrzydełka dobra ide szukac rozowych rajstopek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.01.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 sama bym na taki bal polazla ale kto mnie wezmie pogadam z synem, moze cie przemyci byloby ciezko bo mala nie jestem mozesz byc wróżką,powiemy ze masz duża czapke i skrzydełka dobra ide szukac rozowych rajstopek świetnie, nie zapomnij o różdżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 mam taka paleczke z gwiazdka drewniana do sosow obloze sreberkiem i bedzie git, co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts