Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

Sobotnie witanko :lol:

Ufffff, jestem po zakupach.........i padam :roll: :lol:

Ale owocne byly :lol: :lol: :lol:

Zaczelismy od kupienia brakujacych elementów do łazienki: stelaż do geberita, klopik, wanna, szafka z umywlka, szafka stojaca z koszem, baterie, przycisk do spłuczki, uszczelki....całkiem fajnie się kupuje jak ceny netto stają się brutto i jeszcze rabat jest, no i transport prawie gratis :lol:

To teraz kafelkarz moze przychodzić. :lol:

Potem była wizyta u dinozaurów w M1, ja przy okazji sweterek sobie kupiłam :roll: :wink: :lol: zupełnie przypadkiem :wink:

szczesciara :wink:

a jak to netto a nie brutto?

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ufffff, jestem po zakupach.........i padam :roll: :lol:

Ale owocne byly :lol: :lol: :lol:

Zaczelismy od kupienia brakujacych elementów do łazienki: stelaż do geberita, klopik, wanna, szafka z umywlka, szafka stojaca z koszem, baterie, przycisk do spłuczki, uszczelki....całkiem fajnie się kupuje jak ceny netto stają się brutto i jeszcze rabat jest, no i transport prawie gratis :lol:

To teraz kafelkarz moze przychodzić. :lol:

Potem była wizyta u dinozaurów w M1, ja przy okazji sweterek sobie kupiłam :roll: :wink: :lol: zupełnie przypadkiem :wink:

szczesciara :wink:

a jak to netto a nie brutto?

no taki ekstra rabacik :lol:

w katalogu były ceny netto a dla nas z nich zrobili brutto :lol:

Wiecie co potrzebuje pomocy, musze wyczarowac strój "grudnia" na przedstawienie do przedszkola dla starszego syna :roll:

Byłam juz w Casto bo tam widziałam kiedys na ogrodniczym fajne rzeczy ale niestety wszystko znikło, no i co teraz? Gdzie jeszcze mozna szukac jakis czapek dziadka mroza :-? :roll: , jakiś łancuszków czy tym podobnych rzeczy?

Sprawa pilna bo przedstawienie 22.01 dla babc i dziadków :lol:

Miałam dzisiaj uduchowione spotkanie :wink:

No i muszę jeszcze raz przemysleć moje podłogi i przekalkulowac możliwosci :roll:

A teraz na zkupy :roll:,w konću musze zabrac się za robienie stroju oraz powoli przygotowywać imprezkę urodzinowa dla synka, za tydzień goscie przyjezdzaja. Trzeba wszystko zorganizować, a tu jeszcze ekipa działa na górze a smieci na dole :wink:

kupic bedzie ci ciezko ullercia taki stroj

podzwon i popytaj w wypozyczalniach :roll:

http://katalog.pf.pl/%C5%9Al%C4%85skie/Wypo%C5%BCyczanie-stroj%C3%B3w-W12G0B5600P0R10C-m13.html

moze w domach Kultury , kiedys doradzilam dagullce zeby zadzwonila do Opery Slaskiej w Bytomiu i chyba jej sie udalo cos wypozyczyc na jaselka corki

tutaj masz nr tel. do kierownika magazynu kostiumów: Bogusława Spojda

tel. 032 3966837

kurcze, mam stroj Mikolaja , moglabys go przerobic , ale niestety w De :evil: :(

a mnie i Froscha czeka Karnawal w Niemczech

kazdy wie co dzieje sie w okolicach Köln w ostatni weekend karnawalu :lol:

wymyslilam , ze przebierzemy sie za starcow

a Frosch mi powiedzial : to ja nie musze sie wcale przebierac ....... :o :evil: :evil:

znaczy sie on :lol:

dzieki za info :lol:

zobaczymy co sie uda, jakby co mam srebna tasme klejaca :lol: na sniezynki jak znalazł :roll: