ullerowa 18.01.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 mam taka paleczke z gwiazdka drewniana do sosow obloze sreberkiem i bedzie git, co nie ? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 taka drewnaina palke do ubijania ziemniakow wykorzystalam swojego czasu po owinieciu folia aluminiowa jako berlo Szanownego Krola mam gdzies zdjecia musze poszukac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.01.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 taka drewnaina palke do ubijania ziemniakow wykorzystalam swojego czasu po owinieciu folia aluminiowa jako berlo Szanownego Krola mam gdzies zdjecia musze poszukac.... ja jutro postaram sie wykazac kreatywnościa i uszyje strój grudnia , juz mam nawet potrzebne materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 foto !!!!! koniecznie !!!!! poszukam zdjecia mojego 4-ro letniego wowczas synka (dzis juz niestety 21-letniego ) jako umorusanego czekolaal+da krola z tym srebrnym berlem hahah stroj sama szylam z jakiegos plotna i filcu prosze wziasc pod uwage czasy , w ktorych nic w sklepach nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.01.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 foto !!!!! koniecznie !!!!! poszukam zdjecia mojego 4-ro letniego wowczas synka (dzis juz niestety 21-letniego ) jako umorusanego czekolaal+da krola z tym srebrnym berlem hahah stroj sama szylam z jakiegos plotna i filcu prosze wziasc pod uwage czasy , w ktorych nic w sklepach nie bylo sie wie, a teraz co z tego jak niby jest jak nie ma jak potrzeba srebrna tasme klejaca kupiłam w praktikerze tam gdzie tapety sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 pamietam czasy kiedy na zetpetach w podstawowce rzezbilo sie na wewnwtrznej stronie metalowj tubki po pascie do zebow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.01.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 pamietam czasy kiedy na zetpetach w podstawowce rzezbilo sie na wewnwtrznej stronie metalowj tubki po pascie do zebow to były czasy wielkiej kreatywności, nic sie nie marnowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.01.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 berek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.01.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 berek.. berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.01.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Idę platki śniegu wycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 berek.. berek ty go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 20.01.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Idę platki śniegu wycinać strój juz gotowy, a śniezynki niepowtarzalne jeszcze tylko jakiś kosturek i gotowe peruka lodowa nie przeszła moze nastepnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.01.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witanko czwratkowe urlopowe Niestety mały ma zapalenie oskrzeli i siedzimy w domku Najgorsze jest ze nie chce nic jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 osz kurdelebele i co? z przebierancow nici? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.01.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 osz kurdelebele i co? z przebierancow nici? starszy poszedł do przedszkola, to młodszy chory i dzisiaj o 10.30 bedzie bajka dla babc i dziadków a jutro powtórka dla przedszkolaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 to dobrze juz sie balam , ze caly twoj wysilek i radosc dziecka na marne nie musze dodawac , ze oczekuje fotosa z uroczystosci w przedszkolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.01.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 nie musze dodawac , ze oczekuje fotosa z uroczystosci w przedszkolu jak zdobede to pokazę i mam dobre wiadomosci, maly zjadł 2 kiełbaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wiwat Młody Przyszłam zobaczyć co z tą łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.01.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wiwat Młody Przyszłam zobaczyć co z tą łazienka Dzisiaj przywoza cały sprzet, znaczy sie wnnę, szafki..... A w poniedziałek przy dobrych wiatrach zaczyna kafelkarz Jak juz bedzie cos widac to pokaze A i nie bedzie brazowo-bezowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.01.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Hura Przyjechały moje sprzety do łazienki i sa na razie w garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts