ullerowa 30.01.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 no to im powiedz ze bedziesz placic z predkoscia adekwatna do predkosci montazu i obrobienia plyt kg,,,ty za ila tak wogole jestes..a Twój mąż to siła spokoju i opoka..słusznie zreszta..długo i spokojniej pozyjecie tyle ze czaem trza trzepnac piescia w stół.. oj Duchu, Duchu jakos głupio mi ich opierdzielic bo niby sie starają, poprawiaja,ale.........mogliby troche przyspieszyc bo moja cierpliwosc na wyczerpaniu juz Za to kafelkarz do 15 lutego powinien skonczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Duchu a podłoga na 15mm grubosci w łazience styknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 hmm ja jo mysla że ja ..Waćpani z saglybia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 hmm ja jo mysla że ja ..Waćpani z saglybia.. prawie zabrzmiało jak z .......za krzaka mam sie obrazić, że jak?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nio wis cio tozjo jakbych boł ptryjota lokalny to robiłbych tylko w centrum rybnika..i to 200m od chaupy..spoko...u ciebie sie takie zapachy roznosza po domostwie ze w zyciu nie kciołbych ciem urazic..z takim talentem..skarb.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nio wis cio tozjo jakbych boł ptryjota lokalny to robiłbych tylko w centrum rybnika..i to 200m od chaupy..spoko...u ciebie sie takie zapachy roznosza po domostwie ze w zyciu nie kciołbych ciem urazic..z takim talentem..skarb.. no a nawet nie popróbowałes ale chyba dobra była ta babka cytrynowa i chłopaki wciagneli na jeden raz całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 i jo siem wcalem nie dziwiem.. nie moglem czekac bo az mnie w dolku skrecało łod tyj woni..niesamowicie to pachniało..hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 i jo siem wcalem nie dziwiem.. nie moglem czekac bo az mnie w dolku skrecało łod tyj woni..niesamowicie to pachniało..hehe gorąca była pokroic sie nie dała a te 15mm moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a post pod tytułem ja jo mysla ze ja..to znaczy według ciebie aprobate czy dezaprobate?? moim zdaniem to pierwsze..tak moze byc..jesli pod sztorcówke debowa..oczywiscie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 dzieki Duchu za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nio fakt trochem to trwało heheh co do wiadomości..to grubosc jest 0,8 cm...wiec o polowe za mala..ale jak chcesz bierz..to tez lite i na lata choc mniej trwałe..ale 30-40 lat spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 nio fakt trochem to trwało heheh co do wiadomości..to grubosc jest 0,8 cm...wiec o polowe za mala..ale jak chcesz bierz..to tez lite i na lata choc mniej trwałe..ale 30-40 lat spokojnie i połozyłbyś to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jasne..zeroproblema najpopularniejsza posadzka w niemczech to mozaika debowa ..8mm powaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 jasne..zeroproblema najpopularniejsza posadzka w niemczech to mozaika debowa ..8mm powaga czyli mozna w to wchodzić? a cenowo jak to wyglada przy połozeniu z listwami bocznymi? moze byc na pw bo prawdę powiedziawszy to takie rozwiązanie bardziej by mi pasiło jakoś nie bardzo jestem przekonana do tej przemysłówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 pełne spoko jakies 80 zeta bez listw dolicz i po krzyku..lece do wanny wróciełm z pracy na chate..CYWILIZACJE MAM..hehe jutro znow bedem jakby cio fon masz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 pełne spoko jakies 80 zeta bez listw dolicz i po krzyku..lece do wanny wróciełm z pracy na chate..CYWILIZACJE MAM..hehe jutro znow bedem jakby cio fon masz.. przyjemnego chlapusiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Byłam widzialam kafle i podobaja mi sie co prawda jeszcze wiele nie widac, a czy ten dekor jest w tulipany? to moje ulubione kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Byłam widzialam kafle i podobaja mi sie co prawda jeszcze wiele nie widac, a czy ten dekor jest w tulipany? to moje ulubione kwiaty dokładnie, tez je bardzo lubie mam nadzieje ze jak dojdzie fuga i ciemne płytki to sie fajnie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 juz jest fajnie kupie sobie dzis wiache bialych tulipanow bo podobno juz sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 juz jest fajnie kupie sobie dzis wiache bialych tulipanow bo podobno juz sa mozeto jednak Dejw je kupi specjalnie for you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts