Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

no to im powiedz ze bedziesz placic z predkoscia adekwatna do predkosci montazu i obrobienia plyt kg,,,ty za ila tak wogole jestes..a Twój mąż to siła spokoju i opoka..słusznie zreszta..długo i spokojniej pozyjecie tyle ze czaem trza trzepnac piescia w stół..

oj Duchu, Duchu jakos głupio mi ich opierdzielic bo niby sie starają, poprawiaja,ale.........mogliby troche przyspieszyc :lol: :roll: bo moja cierpliwosc na wyczerpaniu juz :roll:

Za to kafelkarz do 15 lutego powinien skonczyć :lol:

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nio wis cio :o :o :o tozjo jakbych boł ptryjota lokalny to robiłbych tylko w centrum rybnika..i to 200m od chaupy..spoko...u ciebie sie takie zapachy roznosza po domostwie ze w zyciu nie kciołbych ciem urazic..z takim talentem..skarb.. 8)

no a nawet nie popróbowałes :-?

ale chyba dobra była ta babka :lol: cytrynowa :lol: i chłopaki wciagneli na jeden raz całą :roll:

jasne..zeroproblema najpopularniejsza posadzka w niemczech to mozaika debowa ..8mm powaga

czyli mozna w to wchodzić?

a cenowo jak to wyglada przy połozeniu z listwami bocznymi? moze byc na pw :wink:

bo prawdę powiedziawszy to takie rozwiązanie bardziej by mi pasiło :oops:

jakoś nie bardzo jestem przekonana do tej przemysłówki :oops: :roll: