nitubaga 30.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 widziałam tulipany, widziałam tulipany :) czekam na więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 oooooooo stuknęłam stronkę, stuknęłam stronkę.... chce za to ciasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.01.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 juz jest fajnie kupie sobie dzis wiache bialych tulipanow bo podobno juz sa mozeto jednak Dejw je kupi specjalnie for you on wie ze lubie biale tulipany i biale orchidee, ale i tak zawsze mi przynosi zolte sloneczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 juz jest fajnie kupie sobie dzis wiache bialych tulipanow bo podobno juz sa mozeto jednak Dejw je kupi specjalnie for you on wie ze lubie biale tulipany i biale orchidee, ale i tak zawsze mi przynosi zolte sloneczniki to moze tym razem bedzie cos białego a czy widziałaś białe słoneczniki? ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.01.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 widziałam tulipany, widziałam tulipany :) czekam na więcej.... więcej jutro moze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 czekam na fotkitup tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.01.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 czekam na fotki tup tup na razie prace w toku i nie chcę przeszkadzac błyskami flesza Poza tym Mały ma zastrzyki bo to lepiej we srode dzisiaj już było prawie zapalenie płuc Już sama nie wiem co o tym wszystkim mysleć Zaczynamy 3 tydzien chorowania A tak przy okazji małż tez sie przebadał, bo tez chory, No to mamy juz komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.01.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ullercia, fajne te płytki! Co to jest??? Zaczyna być ciekawie, czy to jest ta łazienka, którą kiedyś w brązach uparłaś się mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.01.2009 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Ullercia, fajne te płytki! Co to jest??? Zaczyna być ciekawie, czy to jest ta łazienka, którą kiedyś w brązach uparłaś się mieć ta sama projekt z głowy robiony na scianie z panem od kafelek juz sa 2 ściany, ciekawe co z tego wyjdzie a płytki sa w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Już 3 zastrzyki za nami jeszcze 7 Mały już się połapał o co biega, inteligentna bestia i namawiał małza coby go do gabinetu lekarskiego na badania zaprowadził a nie do pielęgniarek na zastrzyk, juz wie czym to pachnie Przyznam szczerze ze i tak dzielnie to znosi i co najwazniejsze juz widac pewna poprawę Mam cicha nadzieję że na tych zastrzykach zakończymy juz to chorowanie. A swoja drogą od 2 tygodni chodzimy 2 razy w tygodniu na kontrole a dopiero teraz lekarka (byliśmy prywatnie jak w nocy po poprawie znowu była temp. prawie 40 stopni i duszacy kaszel) zdecydowała sie na zastrzyki a nie doustny antybiotyk. Tylko że teraz mimo leczenia mały ma poczatek zapalenia płuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jak sie sypie to juz na całego Teściowa ma obustronne zapalenie płuc i 20 zastrzyków, na razie. A ja zostałam bez opieki dla dzieci Opiekunki żadnej nie mam na miejscu a poza tym tak na 2 tygodnie chyba nie chce kogos obcego do dzieci. No to mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no to nieciekawie...i co zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.02.2009 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 no to nieciekawie... i co zrobisz? Jakoś przetrwamy, do środy ja z dzieciakami, a potem małz Niestety musze wracać do pracy i tak dostałam ekstra wolne Ale to mus a nie fanaberie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzisiaj chyba lepiej u nas tylko zeby nie zapeszyc Nawet jedzone było Zobaczymy co przyniesie noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie wiem, co przyniesie noc... ja życze by odpoczynek i zdrowy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie wiem, co przyniesie noc... ja życze by odpoczynek i zdrowy sen Dzieki Nitu, mam nadzieje ze bedzie ok. Własnie pojechali na zastrzyk Mały pewnie zasnie w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a duzo jeszcze tych zastrzykow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.02.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 nie wiem, co przyniesie noc... ja życze by odpoczynek i zdrowy sen Dzieki Nitu, mam nadzieje ze bedzie ok. Własnie pojechali na zastrzyk Mały pewnie zasnie w samochodzie a nie da się by jakaś pielegniarka środowiskowa przychodziła do Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 a duzo jeszcze tych zastrzykow? oprócz tego jeszcze 2, a jutro kontrola i zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.02.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 dzisiaj była wymiana zastrzyk za lizaka jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts