anjamen 19.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 na pewno dasz rade szybciej niz Ci sie wydaje trzymam kciuki za powodzenie no i dawaj ten serniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.09.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 no i dawaj ten serniczek Proszę http://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/sernik_po_wiedensku.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 mniam, no to mi smaka narobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Niedzielne słoneczne witanko Dzisiaj dla odmiany szarlotka z budyniem , gosci bedę miała I pochwale się wam ze jadalnię wymalowałam, ma nawet kolor co się zowie pola kukurydzy Czyli akcja malowanie dołu zaczeła sie na dobre... i coraz blizej do nowych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 czesc Ullercia a jakie mebelki? no i Ty znowu mi smaka szarlotka narobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 27.09.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 czesc Ullercia a jakie mebelki? salonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.10.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 hop, hop... czy ktos tu jeszcze zaglada? czy juz mam zakończyć wewontek bo nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 jak sie nie pojawiasz, to nikt nie przychodzi bo bez gospodyni to goopio tak pokazuj jakies nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 11.10.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 jak sie nie pojawiasz, to nikt nie przychodzi bo bez gospodyni to goopio tak pokazuj jakies nowe fotki fotek nie ma jeszcze no goopio tak jak brak czasu na wszystko oj goopio też za Wami tęskniłam uzupełniłam co nieco w dzienniku... czekam na rady i sugestie bo w sprawie kolorów to juz zgoopłam kazdy inaczej to widzi, ale moze jednak niektórzy podobnie do mnie meble muszę kupić i trzeba podjąć decyzje w jakim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ja musze zobaczyc to pomalowane, bo po takich skrawkach probkach to ja Ci nic nie doradze kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 18.10.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Bede sie chwalic Wybrałam meble do jadalni Seria Kent z BRW, moze to nie szczyt marzeń a kompromis ale i tak jestem szczęśliwa bo w końcu mam jadalnie http://www.e-meble.biz.pl/Kent_jadalnia.jpg kolor kasztan a tapicerka beżowa oczywiscie nie wszystko bo moja jadalnia malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.11.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Wiecie co zastanawiam się nad kupnem komody do salonu... Moze ta z KENTA? Lada tydzień kanapa ma przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.11.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jak dobrze Cie znowu widziec co dobrego, pokazuj komode do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.11.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 jak dobrze Cie znowu widziec co dobrego, pokazuj komode do salonu to ta pod lustrem na zdjęciu wyzej tylko w kolorze kasztan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nie widac jej dobrze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.11.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nie widac jej dobrze, a fotek nie mam czym zrobic bo mi chłopaki akumulatorki z aparatu zwędzili do strazy pozarnej no i bida potrzebowali az 8 sztuk więc zabrali wszystkie jakie znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.11.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 niezle te Twoje chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.11.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 niezle te Twoje chlopaki ale wody do zbiorniczka na szczęście nie pozwoliłam im wlac bo bym miała powódź w domu, a tak to tylko hałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.11.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 niezle te Twoje chlopaki dzisiaj znowu Maly plakal ze chce do przedszkola normalnie dzieci nie chca chodzic i cieszą się na zostana z mama w domu, no chyba ze ja na mame się kiepsko nadaję ale wizyta u dentysty była super pocieszeniem, idzie dzisiaj z Tatą na przeglad zabków i się bardzo cieszy a pogoda za oknem ze lepiej nie patrzeć... a miałam piasek wmiatac w kostę a tak wszystko mokre i wszedzie błoto i z mojej rabatki nici, a miałam jeszcze tulipany wsadzic tylko ze najpierw trzeba ją ziemia jeszcze podsypać...chyba dopiero na wiosne...tylko co mi tam bedzie kwitło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ciesz sie ze masz kostke... u mnie dzis laskawie sie panowie zabrali za kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts