ullerowa 30.07.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Kawa była a teraz przyziemna sprawa czym najlepiej, najsensowniej uszczelnić kosze na dachu, kosze wczesniej zostały nieprawidlowo zrobione przez dekarzy, przeciekaja, a poza tym prawie zadna dachówka nie jest przymocowana Własnie trawaja prace naprawcze i uszczelka jest montowana a do tego miała iśc pianka niskorozprężalna, ale nic z tego bo ta pianka tylko brudzi. Czym jeszcze mozna to zrobic? Z góry dziekuje za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Czy kupowaliscie materiały budowlane na allegro? Jak wyglądał ich transport?Chodzi mi głównie o parapety, folię na poddasze, farby i tego typu rzeczy. CZy możecie cos w tym wzgledzie podpowiedzieć i czy wogóle warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 W tym zakresie nic nie pomogę niestety. Zamawiam z Allegro, ale nie materiały budowlane. Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 01.08.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 W tym zakresie nic nie pomogę niestety. Zamawiam z Allegro, ale nie materiały budowlane. Buziaczki Ja tez zamawiałam rózne rzeczy jednak nijak się one maja do materiałów budowlanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 witam, przyszłam z rewizytą...i bardzo mi się tu u Ciebie podoba - bo i kawusia i do kawusi....a i pifko się zawsze znajdzie... oczywiście zapraszam do siebie... jeśli chodzi o zakupy allegrowe - to czasem warto zapytać poprzednich kupujących czy byli zadowoleni z zapakowania i transportu towaru....pewnie nie wszyscy ale ktoś na pewno Ci odpisze....i powie co i jak... jak kupuję coś wartościowszego ja tak robię.... więc powinno zadziałać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 ja na allegro zamawialam ytonga na scianki dzialowe, mialam tez ze sprzedajacym kontakt telefoniczny, jakos poszlo, ale bez nerwow sie nie obeszlo, szczegolnie gdy chodzilo o odbior palet, za ktore zaplacilam kaucje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Dziewczyny dzieki za informacje.Ja na razie myslę o zamówieniu parapetów i folii dachowej, co do reszty to chyba wole widziec co kupuje, ale cena tez jest wazna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 A moze tak popołudniowa kawa Parno, duszno i grzmi oj bedzie burza http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/71p3.jpg smakowita, co? w sam ras na taki upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.08.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 A moze tak popołudniowa kawa Parno, duszno i grzmi oj bedzie burza bedzie okazja sprawdzic daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 A moze tak popołudniowa kawa Parno, duszno i grzmi oj bedzie burza bedzie okazja sprawdzic daszek oj bedzie tylko ze jeszcze 2 kosze zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 to ja se siorbne kawki u nas leje a ja pomalowalam szafke na buty na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 to ja se siorbne kawki u nas leje a ja pomalowalam szafke na buty na czerwono u nas dopiero zaczyna a czerwona szafka na buty moze byc całkiem fajniusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 dzien dobry mowie i kawke przynoszehttp://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 to se też siorbnę cięszę się Ullerciu, że wszystko idzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 dzien dobry mowie i kawke przynosze http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1619_2005-0181.jpg Dzięki dzisiaj bez niej to byłoby ciezko znowu burza przeszła i nieźle popadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 to se też siorbnę cięszę się Ullerciu, że wszystko idzie do przodu chwilowo drobnymi, malutkimi kroczkami ale do przodu mam nadzieję wreszcze skonczyć to nasze budowanie choć mam swiadomosć że zawsze bedzie coś do poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 ja sobie postanowiłam że nie przeprowadzę się dopóki nie będzie skończone wszystko bo prowizorki potem zostają na lata. ale czuję że będzie jak zawsze - będzie nadal jeszcze kupa do zrobienia. już mamy dwa miesiące opóźnienia a to przecież dopiero sam początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 03.08.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 ja sobie postanowiłam że nie przeprowadzę się dopóki nie będzie skończone wszystko bo prowizorki potem zostają na lata. ale czuję że będzie jak zawsze - będzie nadal jeszcze kupa do zrobienia. już mamy dwa miesiące opóźnienia a to przecież dopiero sam początek. cos w tym jest a najgorzej jak sie do pewnych rzeczy przywyknie i juz przestaja byc dokuczliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 taaa właśnie dlatego nie chciałam bo skądś to znam. do tej pory w mieszkaniu nie mamy listw wykończeniowych. dopiero jak nowi goście wywalają oczy to zauważam jakie to szpetne miejsce niestety mamy kilka takich. najgorsze jest lustro w łazience - wielka cementowa dziura w kafelkach z wystającym drutem do oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no i dzięki Twojemu wpisowi u mnie trafiłam do Ciebie jak wyrwę dzieciom kompa popołudniu to doczytam resztę na razie pozdrawiam gorąco a Kaśka Maciej jak zwykle pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts