Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

Kawa była a teraz przyziemna sprawa

czym najlepiej, najsensowniej uszczelnić kosze na dachu, kosze wczesniej zostały nieprawidlowo zrobione przez dekarzy, przeciekaja, a poza tym prawie zadna dachówka nie jest przymocowana :evil:

Własnie trawaja prace naprawcze i uszczelka jest montowana a do tego miała iśc pianka niskorozprężalna, ale nic z tego bo ta pianka tylko brudzi.

Czym jeszcze mozna to zrobic?

Z góry dziekuje za porady.

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam,

przyszłam z rewizytą...i bardzo mi się tu u Ciebie podoba - bo i kawusia i do kawusi....a i pifko się zawsze znajdzie...

oczywiście zapraszam do siebie...

jeśli chodzi o zakupy allegrowe - to czasem warto zapytać poprzednich kupujących czy byli zadowoleni z zapakowania i transportu towaru....pewnie nie wszyscy ale ktoś na pewno Ci odpisze....i powie co i jak... :wink: jak kupuję coś wartościowszego ja tak robię....

więc powinno zadziałać... :lol:

ja sobie postanowiłam że nie przeprowadzę się dopóki nie będzie skończone wszystko bo prowizorki potem zostają na lata. ale czuję że będzie jak zawsze - będzie nadal jeszcze kupa do zrobienia. już mamy dwa miesiące opóźnienia a to przecież dopiero sam początek.

ja sobie postanowiłam że nie przeprowadzę się dopóki nie będzie skończone wszystko bo prowizorki potem zostają na lata. ale czuję że będzie jak zawsze - będzie nadal jeszcze kupa do zrobienia. już mamy dwa miesiące opóźnienia a to przecież dopiero sam początek.

cos w tym jest :lol:

a najgorzej jak sie do pewnych rzeczy przywyknie i juz przestaja byc dokuczliwe :roll: 8)

taaa

właśnie dlatego nie chciałam bo skądś to znam. do tej pory w mieszkaniu nie mamy listw wykończeniowych. dopiero jak nowi goście wywalają oczy to zauważam jakie to szpetne miejsce :oops:

niestety mamy kilka takich. najgorsze jest lustro w łazience - wielka cementowa dziura w kafelkach z wystającym drutem do oświetlenia :oops: