jamles 22.07.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 http://static.freepik.com/darmowe-zdjecie/czerwone-wino-ro%C5%BCe-grzanki-picie-alkoholu_3139593.jpg wszystkiego najlepszego ......... może kiedyś przeczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 24.12.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 zajrzałam lepiej późno niż później... A dla wszystkich zostawiam życzenia: http://maxcdn.rzym.it/wp-content/uploads/choinka1.jpg Ania z Rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.12.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Przygotowania do imprezy ruszyły pełna parą dlatego już teraz zostawiam życzenia: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2013 ROKUhttp://www.kochamwies.pl/images/articles/big/14551_1323430238.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 16.04.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witalismy Nowy Rok i nawet nie miesmy pojęcia ile róznych zmian nam przyniesie Przedstawiam nowego członka rodziny: Mam nadzieje że sie szybko u nas zadomowi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.05.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Juz zadomowiony:cool: a raczej zapodwórzony.... Waga zdecydowanie ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Bosssski!!!!! Wymiziaj go od cioci Brazy:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2013 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Piesio rośnie ciut za szybko, chyba. Niestety teraz trochę cierpiący jest z tego powodu:cry: w jednej łapie złapał zapalenie stawu (tzw młodzieńcze) no i teraz ma zastrzyki... Nie wiem jak jeszcze można mu pomóc....Jak ktoś ma jakieś sprawdzone sposoby to śmiało proszę pisać. A tak poza tym to super zwierz nam się trafił, taki do miziania i przytulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To ja jedynie mogę potrzymać kciuki za zdrówko miziaka, bo nie znam się na leczeniu psich obolałych stawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.06.2013 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dzisiaj już i tak jest zdecydowanie lepiej, wrócił humor i ochota do zabawy:) ale łapka jeszcze nie odzyskała całkowitej sprawności. Mam nadzieje ze jutro po drugim zastrzyku będzie jeszcze lepiej. Chyba oprócz zbilansowanej karmy powinnam dodać jakiś takich chrząstkowych różności do codziennego menu:cool:, może jakieś kurze łapki, nóżki wieprzowe... Podpytam weta w czasie wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jaki dziwny ten rok, dynamiczny i jak sinusoida raz w górę raz w dół. teraz dla odmiany pod wozem...no nic, życie uczy pokory, a może nie życie tylko ludzie, inni, którzy pojawiają się w naszym życiu niespodziewanie. Gorsza sprawa że potrafią odebrać radość z codziennych drobiazgów i błahostki przestają cieszyć bo potem przychodzi smutek...Urodziny też miałam w tym roku "niezapomniane", prawie do białego rana z policją, która starała się zebrać jakieś ślady po kolejnym włamaniu...Dobrze, że wszyscy zdrowi, i pies mimo próby otrucia przeżył. Niestety strach pozostał...Mam nadzieje, że z czasem mi przejdzie...Zamki wymienione, alarm założony trzeba żyć dalej, chociaż bez niektórych pamiątek cenniejszych nich ich materialna wartość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.08.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jaki dziwny ten rok ..... po kolejnym włamaniu...Dobrze, że wszyscy zdrowi..... jakoś pocieszyć chciałem, ale ..... nie wiem jak, dobrze, że zdrowie na górce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Dzięki, z czasem mi przejdzie. Jak na razie zapał do sprzątania zanikł , czego nie ruszę to okazuje się że czegoś brakuje... Brak słów jakie rzeczy moga się "przydać" nieproszonym gościom:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.08.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 U nas dalej upalnie...ale w perspektywie mamy nocne opady, zobaczymy:yes: a z "przyjemniejszych" to moje ogrodzenie jest w trakcie zmiany image:D , w końcu jesteśmy na etapie wymiany zwykłej siatki na normalne słupki z wypełnieniem:) i będe mogła ogród jakoś zaaranżować. Szukam ciekawych propozycji roślin nie angażujących właściciela Pozdrawienia zostawiam ide na kawę.... do kantyny, jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 .... Szukam ciekawych propozycji roślin nie angażujących właściciela ... tuje i trawnik, chociaż ....... trzeba go kosić PS. tujów jest w trzi i trocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.08.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Raczej thuj nie zaliczam do ciekawych propozycji. Bardziej myslałam o hortensji, klonie palmowym, jeżówkach, trzmielinie, kalinie, tawule...tylko nie wiem czy polubiom się z sosnami:rolleyes: Thuje są u sąsiada;) Teraz myśle o frontowym ogrodzeniu, a i jeszcze jedno te rośliny będą przed ogrodzeniem, żeby pies ich nie zadeptał Jakieś 20m jest do obsadzenia, miejsce średnionasłonecznione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.08.2013 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Wczoraj burza była, fajnie popadało, temperatura spadła do przyjemnych 20*C. Dzisiaj niebo zachmurzone więc na upał się nie zapowiada Macie jakieś sprawdzone, skuteczne metody na bolący kręgosłup w odcinku piersiowym? Poduszka ortopedyczna jest, materac tez...zabiegi rehabilitacyjne były (w sumie już 6 serii) a on dalej daje się we znaki...Normalnie oddychać nie mogę, upierdliwe to takie...Chyba jakiejś akupresury jeszcze spróbuję...Niestety mimo ze nie jestem zwolenniczką będę musiała sięgnąć po jakieś środki przeciwbólowe bo inaczej to nic dzisiaj nie zrobię... poza tym że będę narzekac:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2013 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Poranna kawę zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2013 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 to już druga dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2013 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 to już druga dla mnie ja tez juz po dwóch;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts