ullerowa 04.08.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Fajnie Aniu że zajrzałas Zapraszam cześciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Matko sałatko, Ullercia Ty chcesz sama plytki klasc moja czerwona szafka to pikus w porownaniu do Twoich zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Gratuluję udanych zakupów! I mąż miał racje, narzędzia bez mężczyzny kupować?! To obraza majestatu normalnie. Czekamy na fotki z klejenia płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Matko sałatko, Ullercia Ty chcesz sama plytki klasc moja czerwona szafka to pikus w porownaniu do Twoich zdolnosci Jak się uda to pokaże, a jak nie........to wezwę fachowca Na dobry poczatek do położenia 3,9 m2 płytek w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Gratuluję udanych zakupów! I mąż miał racje, narzędzia bez mężczyzny kupować?! To obraza majestatu normalnie. Czekamy na fotki z klejenia płytek. Dzisiaj narzedzia musze skompletowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Gratuluję udanych zakupów! I mąż miał racje, narzędzia bez mężczyzny kupować?! To obraza majestatu normalnie. Czekamy na fotki z klejenia płytek. Dzisiaj narzedzia musze skompletowac kompletuj i do dziela czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Gratuluję udanych zakupów! I mąż miał racje, narzędzia bez mężczyzny kupować?! To obraza majestatu normalnie. Czekamy na fotki z klejenia płytek. Dzisiaj narzedzia musze skompletowac Żebyś mieszkała to bym ci nieodpłatnie pożyczył mam wszystko na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Gratuluję udanych zakupów! I mąż miał racje, narzędzia bez mężczyzny kupować?! To obraza majestatu normalnie. Czekamy na fotki z klejenia płytek. Dzisiaj narzedzia musze skompletowac Żebyś mieszkała to bym ci nieodpłatnie pożyczył mam wszystko na miejscu . To moze podpowiedz co bede potrzebowac i jaka przecinarke kupić coby cos z tego wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ja bym raczej narzędzi sama nie kupowała bo... nie będę ich używać. jakby mój luby sam kupił kuchenke to bym strzeliła focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ja bym raczej narzędzi sama nie kupowała bo... nie będę ich używać. jakby mój luby sam kupił kuchenke to bym strzeliła focha ale ja tych płytek to w sumie ok 100m2 mam do polozenia w piwnicy i garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a z reszta w przecinarce jak sie zmieni tarcze to i inne rzeczy mozna docinać np. deseczki na podbitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a z reszta w przecinarce jak sie zmieni tarcze to i inne rzeczy mozna docinać np. deseczki na podbitke Deseczki tak jeżeli mówimy o takiej małej stołowej pile, a nie o takiej małej kontówce. Można wiele rzeczy wtedy pociąć. Wędlinkę, serek Podtstawa to dobra przecinarka do glazury,szpachelka, paca zębata,coś do wycinania otworków, takie specjalne obcęgi do odłupywania malych kawałeczków(bo w sumie to nie wiem jak się nazywają),pozomica, gumowy młotek(bo potem ręka boli )szlifierka kątowa z tarczą do glazury,wiaderko na klej,plastikowe kliniki i krzyżyki,miarka zwijana,to takie podstawowe bo jeste jeszcze kupa innych drobiazgów, które zapewne juz masz przygotowane...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nie pokażę mężowi tego wątku bo wpadnie na pomysł żeby mnie do płytek zagonić Ullercia wszystko w Twoich rękach do dzieła powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a z reszta w przecinarce jak sie zmieni tarcze to i inne rzeczy mozna docinać np. deseczki na podbitke Deseczki tak jeżeli mówimy o takiej małej stołowej pile, a nie o takiej małej kontówce. Można wiele rzeczy wtedy pociąć. Wędlinkę, serek Podtstawa to dobra przecinarka do glazury,szpachelka, paca zębata,coś do wycinania otworków, takie specjalne obcęgi do odłupywania malych kawałeczków(bo w sumie to nie wiem jak się nazywają),pozomica, gumowy młotek(bo potem ręka boli )szlifierka kątowa z tarczą do glazury,wiaderko na klej,plastikowe kliniki i krzyżyki,miarka zwijana,to takie podstawowe bo jeste jeszcze kupa innych drobiazgów, które zapewne juz masz przygotowane...... jessu tyle tego trza ja to się boję tej przycinarki ona pewnie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Nie pokażę mężowi tego wątku bo wpadnie na pomysł żeby mnie do płytek zagonić Ullercia wszystko w Twoich rękach do dzieła powodzenia u mnie wręcz odwrotnie, odgania ale kafelkarza tez nie mozemy znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a z reszta w przecinarce jak sie zmieni tarcze to i inne rzeczy mozna docinać np. deseczki na podbitke Deseczki tak jeżeli mówimy o takiej małej stołowej pile, a nie o takiej małej kontówce. Można wiele rzeczy wtedy pociąć. Wędlinkę, serek Podtstawa to dobra przecinarka do glazury,szpachelka, paca zębata,coś do wycinania otworków, takie specjalne obcęgi do odłupywania malych kawałeczków(bo w sumie to nie wiem jak się nazywają),pozomica, gumowy młotek(bo potem ręka boli )szlifierka kątowa z tarczą do glazury,wiaderko na klej,plastikowe kliniki i krzyżyki,miarka zwijana,to takie podstawowe bo jeste jeszcze kupa innych drobiazgów, które zapewne juz masz przygotowane...... jessu tyle tego trza ja to się boję tej przycinarki ona pewnie gryzie tez sie boje nie wiem czy taka noname wystarczy bo w wieksze koszta to nie chce isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.08.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ullerowa jestem pod wrażeniem A ja też będę układała w garażu My kupiliśmy w castoramie elektryczną wodną dedry i taką ręczną łamarkę. Mąż kończy łazienkę i leci dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Mam nadzieję, że Ci się uda! A wtedy pokażę ten wątek żonie i nie będzie wykrętów! Na początek dam jej garaż, potem ............resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ullerowa jestem pod wrażeniem A ja też będę układała w garażu My kupiliśmy w castoramie elektryczną wodną dedry i taką ręczną łamarkę. Mąż kończy łazienkę i leci dalej A my jakąś elektryczna wodna w platformie We środe startuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.08.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ullerowa jestem pod wrażeniem A ja też będę układała w garażu My kupiliśmy w castoramie elektryczną wodną dedry i taką ręczną łamarkę. Mąż kończy łazienkę i leci dalej A my jakąś elektryczna wodna w platformie We środe startuje no to czekam ..najgorzej, że z dziećmi nie da rady A mąż układa? czy nie? będziesz pionierką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts