Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wkańczalnik czyli idziemy na kompromis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

krzywo wyszlo jak nie powiem co :oops: i na progu do poprawki :oops:

czekam na małza czy zrobi odbiór :roll:

ale pierwsze koty za ploty 8)

po prostu troche scianki nam s...paprali i tak ni jak katów prostych jakos brak :oops: i trzeba to było ukryć 8)

ale to tylko garderoba gdzie na wiekszosci bedzie szafa tak wiec nie bedzie tego widac :p

a co do ciecia płytek to jak jest dobra maszyna to nic trudnego :lol:

najbardziej meczace jest dorabianie kleju :-? chyba ze 6 razy mieszałam zeby wszystkie płytki połozyć

Tak wiec dziewczyny do dzieła to nic trudnego 8) :lol:

Nie wymigasz się. Prosze o założenie wątku w Zrób to sam z układania płytek. Kolejno co jak robić, na co uważać, co dopieścić, co jakie być powinno :evil: :wink: :lol: :lol:

Chcę sie bardzo nauczyć. Mąż już sam układał, ja jeszcze nie bardzo bo nie chce mnie nauczyć. ALe mi sie to bardzo przyda więc proszę o naukę :lol:

Nie wymigasz się. Prosze o założenie wątku w Zrób to sam z układania płytek. Kolejno co jak robić, na co uważać, co dopieścić, co jakie być powinno :evil: :wink: :lol: :lol:

Chcę sie bardzo nauczyć. Mąż już sam układał, ja jeszcze nie bardzo bo nie chce mnie nauczyć. ALe mi sie to bardzo przyda więc proszę o naukę :lol:

Jak znajde chwilke to cos tam skrobnę, nawet mam jakies fotki 8)

krzywo wyszlo jak nie powiem co :oops: i na progu do poprawki :oops:

czekam na małza czy zrobi odbiór :roll:

(...)

Na kafelkach widać paromilimetrowe nierówności ścian - i tyle. Jak na mój gust to kafelki są położone bardzo dobrze.

Z poziomem jest dobrze.

Z równym położeniem - całkiem nieźle.

Z docinaniem - rewelacyjnie.

Porównywaliśmy z tymi kładzionymi przez fachowca na dole i nie widzę różnic. No może poza tym ze "Ullerowa" lepiej docina kafelki :D

Próg był tylko do poprawki, ale nie wymagajmy zbyt wiele jak na pierwszy raz. Każdy położony kafelek daje coraz więcej wprawy i doświadczenia w układaniu.

... żona kładąca kafelki - bezcenne 8) :) :D