ullerowa 05.08.2008 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Mąż jeszcze nie układa dzieci pójda do babci a ja bede pionierką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a może lepiej wypożyczyć a nie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 ullercia Ty z miko to szalone babki jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 a może lepiej wypożyczyć a nie kupić? juz kupione, a jak tnie.....miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no to bombastik fantastik najwyżej Wy potem będziecie wypożyczać 'wypożyczalnia narzędzi budowlanych u ullerowej' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no to bombastik fantastik najwyżej Wy potem będziecie wypożyczać 'wypożyczalnia narzędzi budowlanych u ullerowej' nie powiedziane ze sie nie przebranżowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 po co od razu się przebranżawiać dywersyfikacja ryzyka - to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 po co od razu się przebranżawiać dywersyfikacja ryzyka - to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no to czekam na jutro zatem mam nadzieję że z tymi fotkami to nie obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.08.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 zalezy co wyjdzie ale postaram się cos pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no to czekam na jutro zatem mam nadzieję że z tymi fotkami to nie obiecanki cacanki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.08.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak Ty to zrobiłaś tyle kafli????? Pewnie poziomu nie sprawdzałaś Ukłony zuch dziewczyna Opisuj jak Ci się to widzi i wszystko wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ja pierdziu Ty to jesteś zdolniacha jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 krzywo wyszlo jak nie powiem co i na progu do poprawki czekam na małza czy zrobi odbiór ale pierwsze koty za ploty po prostu troche scianki nam s...paprali i tak ni jak katów prostych jakos brak i trzeba to było ukryć ale to tylko garderoba gdzie na wiekszosci bedzie szafa tak wiec nie bedzie tego widac a co do ciecia płytek to jak jest dobra maszyna to nic trudnego najbardziej meczace jest dorabianie kleju chyba ze 6 razy mieszałam zeby wszystkie płytki połozyć Tak wiec dziewczyny do dzieła to nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.08.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nie wymigasz się. Prosze o założenie wątku w Zrób to sam z układania płytek. Kolejno co jak robić, na co uważać, co dopieścić, co jakie być powinno Chcę sie bardzo nauczyć. Mąż już sam układał, ja jeszcze nie bardzo bo nie chce mnie nauczyć. ALe mi sie to bardzo przyda więc proszę o naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 06.08.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Nie wymigasz się. Prosze o założenie wątku w Zrób to sam z układania płytek. Kolejno co jak robić, na co uważać, co dopieścić, co jakie być powinno Chcę sie bardzo nauczyć. Mąż już sam układał, ja jeszcze nie bardzo bo nie chce mnie nauczyć. ALe mi sie to bardzo przyda więc proszę o naukę Jak znajde chwilke to cos tam skrobnę, nawet mam jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 06.08.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 krzywo wyszlo jak nie powiem co i na progu do poprawki czekam na małza czy zrobi odbiór (...) Na kafelkach widać paromilimetrowe nierówności ścian - i tyle. Jak na mój gust to kafelki są położone bardzo dobrze. Z poziomem jest dobrze. Z równym położeniem - całkiem nieźle. Z docinaniem - rewelacyjnie. Porównywaliśmy z tymi kładzionymi przez fachowca na dole i nie widzę różnic. No może poza tym ze "Ullerowa" lepiej docina kafelki Próg był tylko do poprawki, ale nie wymagajmy zbyt wiele jak na pierwszy raz. Każdy położony kafelek daje coraz więcej wprawy i doświadczenia w układaniu. ... żona kładąca kafelki - bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ... żona kładąca kafelki - bezcenne murująca z klinkieru też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dzieki wszystkim za słowa otuchy, jak wykafelkujemy piwnice i garaz (ok 100 m2) to sie pewnie nauczę. A na dobry poczatek dnia......kawka http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/zdjecia/kawa/45292-1-pol-PL/kawa_popup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts