bullhorn 16.06.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam Wszystkich Postanowiłem rozpocząć realizację marzeń - RUSZAM Z BUDOWĄ!!! No, ale najpierw kredyt, działka, biurokracja... Lektura forum z pewnością mi pomoże. Wasze porady potrafią momentami przestraszyć, ale zawsze warto zaglądać do takiej kopalni wiedzy:) Z góry dziękuję wszystkim aktywnym za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 witaj moje porady na pewno Cię nie wystraszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mróweczka74 18.11.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Witam Ziomala Mróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts