AGNIECHA 16.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 WitamJakie normy powinien spełniać dach tzn jak powinien być opór cieplny.Jakie wartości powinny być czy jesli opór cieplny będzie 6 to jest wystarczający? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIECHA 17.06.2008 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Tzn mam rozumieć,że 7,8 to jest optymalna wartość latem chłodno a zimą ciepło.Teraz jeszce mogę to zmieć na większy opór tylko nie miałam zielonego pojęcia jaki powinien być.Jak można zapytać jaką grubość wełny masz położone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIECHA 17.06.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Wydawało mi się ,że wełny 20-25cm to jest już dużo a Ty masz aż 30!Teraz wolę dać wiecej niz potem żebym miała ukrop na górze jednak nie wiedziałam że aż tyle? A ile cm mają inni i jak się im mieszka prosze o opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts