salmon969 16.06.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Widziałem u jednego z forumowiczów drzwi przeszklone z dodatkowym przeszkleniem po bokach , przejściowe z wiatrołapu do mieszkania niestety zaponiałem w jakim temacie one były pokazane a chciałe małżonce je pokazać ba bardzo fajnie wyglądały .Ktoś je widział i lub wie kto je ma ? Jakieś zdięcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 16.06.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Znalazłem http://foto.onet.pl/fv5p4,l4uwm5fslhgc,ej48q,u.html#ej48q Jakiej firmy są te drzwi ? Kto ma podobne? Macie jakieś zdięcia lub inne propozycje ,ciekawe przejścia z wiatrołapu do mieszkania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 17.06.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja bede miała podobne,ale chyba ze szkła matowego,zeby nie tak wszystko było widac i bez tych kolorowych w zroków w srodku. http://img88.imageshack.us/img88/7306/doholucf1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salmon969 17.06.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dagi31 bardzo mi się podobają twoje drzwi jakie mają wymiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 17.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja tez planuję takie drzwi, między przedpokojem a salonem. Podwójne skrzydło 80, czyli 160 plus 40 naswietla po obu stronach. Bradzo elegancko wygląda takie przejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 18.02.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ja bede miała podobne,ale chyba ze szkła matowego,zeby nie tak wszystko było widac i bez tych kolorowych w zroków w srodku. http://img88.imageshack.us/img88/7306/doholucf1.png[/quot Asiu, czy masz juz zamontowane te piękne drzwi przeszkolne? Jestem ciekawa jak wyglądają w naturze, może masz zdjęcie, jaki jest ich wymiar i jeśli można spytać o koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Niestety plany sie pozmieniały-jak to przy budowie domu-i mamy troche inne,ale szyby matowe http://img12.imageshack.us/my.php?image=dsc07536jz5.jpg Niestety nie chciały mi sie wkleic od razu na strone,chyba zapomniałam jak to sie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Juz sie nauczyłam jak sie wkleja zdjecia Bedzie mniej problmu http://img104.imageshack.us/img104/6320/dsc07536bk9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 18.02.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Asiu, piękne te drzwi U mnie jest szerszy otwór (240 cm), więc ,muszą być dwuskrzydłowe + naświetla boczne. Zdradź proszę kto Ci to robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 18.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ASia ładnie wyszły.Powiedz tylko,czy cokolwiek przez te matowe szybki doświetla wiatrołap?JA będe miała pojedyncze drzwi i się zastanawiałam na czymś oszklonym,ale wydaje mi się zupełnie szklane to jednak nie bardzo ,bo będą mi ludzie zaglądać przez drzwi zewnętrzne (są z szybką) do salonu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Na poczatku mielismy zamowione z Porty,ale przysłali nam te drzwi i okazało sie,ze sa za duze...ale byłam zła pomylili sie! Zezłosciłam sie bo nie chciałam walic sciany,zeby poszerzac(miałam juz posprzatane i wogole),wiec pokazałam zdjecie stolarzowi i zrobił Drzwi sa proste wiec nie ma problemu z ich wykonaniem, a koszt-połowe mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 martu: mieszkałam (czekajac na drzwi,ktore juz powinny dawno tam byc) bez drzwi i było wszystko widac!Akurat były swieta,wiec wszyscy kolednicy i wogole kazdy kto przyszedł widział co mam w domu Mysle,ze ze zwykłymi szybami byłoby tak samo. Napewno matowe nie przepuszcza tyle swiatła co zwykłe,ale u mnie nie jest ciemno.Ja mam duzy hol,a pomieszczenia raczej otwarte i nie wydaje mi sie zeby było ciemno. Do pokoi tez mam drzwi z podłuzna szyba matowa i swiatło przepuszczaja. Wydaje mi sie,ze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 08.01.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts