Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi przeszklone przejściowe z wiatrołapu do mieszkania

salmon969

Recommended Posts

Widziałem u jednego z forumowiczów drzwi przeszklone z dodatkowym przeszkleniem po bokach , przejściowe z wiatrołapu do mieszkania niestety zaponiałem w jakim temacie one były pokazane a chciałe małżonce je pokazać ba bardzo fajnie wyglądały .

Ktoś je widział i lub wie kto je ma ? Jakieś zdięcia ...

• 8 months później...
Ja bede miała podobne,ale chyba ze szkła matowego,zeby nie tak wszystko było widac i bez tych kolorowych w zroków w srodku.

http://img88.imageshack.us/img88/7306/doholucf1.png[/quot

Asiu, czy masz juz zamontowane te piękne drzwi przeszkolne? Jestem ciekawa jak wyglądają w naturze, może masz zdjęcie, jaki jest ich wymiar i jeśli można spytać o koszt? :oops:

ASia ładnie wyszły.Powiedz tylko,czy cokolwiek przez te matowe szybki doświetla wiatrołap?JA będe miała pojedyncze drzwi i się zastanawiałam na czymś oszklonym,ale wydaje mi się zupełnie szklane to jednak nie bardzo ,bo będą mi ludzie zaglądać przez drzwi zewnętrzne (są z szybką) do salonu;)

Na poczatku mielismy zamowione z Porty,ale przysłali nam te drzwi i okazało sie,ze sa za duze...ale byłam zła :evil: pomylili sie! :x

Zezłosciłam sie bo nie chciałam walic sciany,zeby poszerzac(miałam juz posprzatane i wogole),wiec pokazałam zdjecie stolarzowi i zrobił :)

Drzwi sa proste wiec nie ma problemu z ich wykonaniem, a koszt-połowe mniejszy

martu:

mieszkałam (czekajac na drzwi,ktore juz powinny dawno tam byc) bez drzwi i było wszystko widac!Akurat były swieta,wiec wszyscy kolednicy i wogole kazdy kto przyszedł widział co mam w domu :-?

Mysle,ze ze zwykłymi szybami byłoby tak samo.

Napewno matowe nie przepuszcza tyle swiatła co zwykłe,ale u mnie nie jest ciemno.Ja mam duzy hol,a pomieszczenia raczej otwarte i nie wydaje mi sie zeby było ciemno.

Do pokoi tez mam drzwi z podłuzna szyba matowa i swiatło przepuszczaja.

Wydaje mi sie,ze jest ok :)

• 1 year później...