gosia86 05.04.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Przejrzałam cały dziennik, a na końcu miłe zskoczenie masz moje wymarzone drzwi wejściowe ( tyle że ja chcę w brązie) ile za nie zapłaciłas jesli mogę spytać??a Twoja lokalizacja to Św. Katarzyna??bo nie doczytała a tak mi sie gdzies widzi że to okolice parku, cmentarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia86 05.04.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 a i jeszcze zapomniałam napisac ślicza dachówka tez mi się taka marzy, ale niestety zostajemy przy falistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 05.04.2011 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Witaj Gosiu Placilismy 3700, bo byla na te drzwi promocja.W firmie Milan na Krakowskiej. Ladnie wygladaja, ale nie jestem z nich zadowolona. Im zimniej, tym sie gorzej zamykaja. Moze to kwestia montazu. Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Havena wlasna slepota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.04.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Havena, nasza Megana też się strasznie bała wszystkiego. Pierwsza noc w domku to był koszmar. Całą noc biedna miauczała, a przecież musiała się przyzwyczaić, bo w bloku jej przecież nie zostawilibyśmy A teraz goni wszystkie koty, które przez naszą działkę chcą przejść. Patroluje w koło domu niczym pies i o 4:15 pobudka, bo ona musi obejść dom Kociątko przyzwyczai się jak będzie musiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaxx 15.04.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Havena pytanko dotyczące pompy ciepła, ile kw ma wasza, jakiej jest firmy i jak spisała się pierwszej zimy? Czy poza pc kożystałaś z innego żródła ciepełka, żeby ewentyalnie dogrzać? pozdrawiam ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.05.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Dawno nie pisalam... Maz maluje pokoje dziewczyn. Na razie mamy zabojcza czerwien na dwoch scianach u mlodszej cory. Az sie boje tego glebokiego fioletu u starszej. Przymierzamy sie do tynkow zewnetrznych. Wstepnie wybralismy cos takiego: http://img6.imageshack.us/img6/3177/tynk.jpg Raczej ten po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.05.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Mi się podoba bardziej ten po prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 A mnie ten po lewej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtom4AD 11.05.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Witaj,tez planuje salon z sufitem otwartym tzw "katedralnym", nie jestem pewien skutecznosci podlogowki - czy dogrzeje czy nie? Jak to dziala u Ciebie? Jakie masz rachunki za ogrzewanie? Czy mozesz przeslac jakies zdjecie ze wnetrza juz po wykonczeniu? Zastanawiamy sie z zona co robic (wylewac strop czy raczej pozostac przy otwartym salonie). Nasz projekt:http://z500.pl/projekt/Z202,Funkcjonalny-dom-z-dachem-dwuspadowym-i-garazem-od-frontu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts