salik 04.04.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Powiedz mężowi że na projektorze się tak sobie ogląda telewizję. My planujemy mieć w salonie i telewizor i projektor (do filmów). A co złego w TV w sypialni? Jak będziesz miała wieczorem ochotę coś obejrzeć, to będziesz biegła do salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.04.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 salik, dzieki za rade. Tylko, ze my nie ogladamy w ogole telewizji... Ja mam mnostwo plyt fitnessowych i lubie sobie czasmi pocwiczyc. No i mamy konsole do gier, ale maz twierdzi, ze to wszystko da sie wyswietlic przy pomocy projektora Widzisz, wg meza TV i projektor odpada, bo umyslil sobie namalowac na scianie duzy ekran, wiec telewizor tylko by przeszkadzal. A TV w sypialni mnie drazni, bo ja chce spac, a maz oglada jakies kosmiczne filmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.04.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 No to macie ciężki orzech do zgryzienia z sypialnią A stałego ekranu do projektora (tzn. nie chowanego) nie polecam w salonie. Psuje wygląd i nadaje się raczej do specjalnych pokojów kinowych, niż do salonu. Konsolę na projektorze się też da, ale jedne będą wyglądały lepiej, inne gorzej. Do tego weź pod uwagę że przy standardowych projektorach i wymiarach ekranu, wygodna odległość do oglądania obrazu to ok. 3.5-4m Jeśli masz Wii, to możesz mieć już czasami problemy z czułością Wimotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.04.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja tez sobie nie moge wyobrazic takiego ekranu namalowanego na scianie... Trzeba by pewnie dobrac farbe na sciane, zeby sie nie rzucal w oczy. Widzisz, maz twierdzi, ze przenosny ekran o takich wymiarach, jak on chce, kosztuje majatek... Normalnie tak sie napalil na ten projektor, ze nie wiem, jak go odwiesc od tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.04.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Może go wyślij do jakiejś firma który montuje/sprzedaje takie projektory, niech mu wytłumaczą. Nie wiem jak ważne są dla Ciebie względy estetyczne, ale dla mnie taki ekran 'namalowany' w salonie to by była wizualna porażka (a nie jestem wielkim estetą Przecież teraz się montuje ekrany zwijane pod sufitem (nawet z elektrycznym rozwijaniem) i się to opuszcza tylko w celu obejrzenia czegoś. I dlaczego w ogóle 'przenośny ekran'? Zamierzacie ten projektor mieć ruchomy i nie wiem - nosić do sąsiadów, czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 04.04.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Nie wiem jak ważne są dla Ciebie względy estetyczne, ale dla mnie taki ekran 'namalowany' w salonie to by była wizualna porażka Nie doluj mnie bardziej, prosze, bo sie do tego nowego domu nie przeprowadze, zostane w starym z telewizorem na scianie i bedzie mi dobrze Przecież teraz się montuje ekrany zwijane pod sufitem (nawet z elektrycznym rozwijaniem) i się to opuszcza tylko w celu obejrzenia czegoś. Hihi, popatrz na nasza 'sciane telewizyjna' - jak wysoko jest tami sufit... No nic, zobacze, czy maz bardziej kocha mnie, czy projektor. Obym sie nie zdziwila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Ja też kiedyś marzyłem o projektorze, ale skoro plazmy potaniały to będę miał 50 calową [większe są duuuużo droższe]. Spytaj męża czy poziom czerni oferowany przez tą ścianę go na pewno usatysfakcjonuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Ci życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.04.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://foto3.m.onet.pl/_m/b1e243c8ce70fbddf3280604274b5943,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.04.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://img705.imageshack.us/img705/9228/jajo2w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 01.06.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Havena, jak idzie zewnętrzne tynkowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.01.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Hop, hop, czy ktoś tu jeszcze zagląda???? Wygląda na to, że budowa porzucona:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 19.01.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Hej Madziu, niedawno wlasnie myslalam o Tobie Budowa nie porzucona, raczej dziennik... Zwyczajnie nie mam czasu na pisanie, odkad poswiecilam sie karierze zawodowej Teraz staramy sie o odbior domu, co mam nadzieje wkrotce nastapi. W lutym ruszy kafelkowanie lazienki. A tak w ogole, to ciagle czekam na Twoja obiecana zalegla wizyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Havenko, zatrzymały mnie ważne sprawy i wszystko musiałam przełożyć, ale wkrótce Cię odwiedzę. Może uda mi się już w lutym, ale na 100% w marcu. Co do dziennika, to ja rozumiem, że Twoja "kariera" najważniejsza, ale chociaż jakieś zdjęcia by sie pojawiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 27.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 czescwiem że planowałas zrobic betonowa posadzke. czy zrealizowałas te plany? jesli tak to czy moglabys sie podzielić wrazeniami?z góry dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 27.01.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Czesc, na razie nie mozemy sie zdecydowac co to tej podlogi. Bardzo mozliwe, ze beda jednak kafle, poniewaz nie ma zadnych atestow dla podlog wylewanych na podlogowke. Mam male dziecko i nie chce narazac go na wdychanie jakichs trucizn. I nie chce tez miec popekanej podlogi, a mam ogrzewanie podlogowe w calym domu. Poczatkowo byla euforia, bo podloga jest rzeczywiscie ladna, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Havena, mogłabyś jakieś zdjęcia wkleić Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Havena, myślałam, że bierzecie to pandomo czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 28.01.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Megana, na razie nic nowego nie przybylo, przestoj mamy... Ale jak ruszy, powklejam zdjecia! Spirea, myslelismy o microterazzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.12.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://foto2.m.onet.pl/_m/fb370c0c49ed019c0f1ac544fc10d96e,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts