soltissimus 06.11.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Właśnie wracam z dziennika Tysona. Tym razem to ja się wychyliłem:) Nie zmienia to faktu odnośnie oblewania. Ładnie to u Was poszło. Aż szkoda, że na tym koniec w tym roku. Sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 10.11.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 No Havenka GRATULUJEMY! "zerowka" oblana ! Szkoda, ze teraz bedziecie urlopowac, ale wiosna bede u Was codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 16.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Cześć Havena Wiem, że winni się tłumaczą ale od kilku dni nie pisałem ani nie odpisywałem. Padł mi internet i dopiero dziś mogę w pełni cieszyć się jego możliwościami. Z tym zasypywaniem piwnicy, to szczerze mówiąc trochę namieszałem. Wykoncypowałem sobie wejście pod schodami, zleciłem je a teraz widzę, że pomysł był niekoniecznie fajowy. W tym miejscu gdzie zaplanowałem nowe schody będzie już sporej wysokości górka. Tak więc pewnie znowu coś zmienię i tym razem pewnie będzie to okno Na błędach człowiek się uczy. Co zaś tyczy się pompy ciepła, to oczywiście zapraszamy serdecznie. Jak będziemy montować damy znać. Sami jesteśmy ciekawi co z tego wyjdzie. I jak wyjdzie? Pozdrawiam i lecę wpisać coś do dziennika. Parę dni mnie tam w końcu nie było. Aż boję się spojrzeć na której stronie wylądowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 23.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 ŻYCZYMY ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!http://img376.imageshack.us/img376/8000/misof6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 23.12.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://img176.imageshack.us/img176/4425/261lt6.gif Zdrowych, pogodnych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy cała rodzinka z lubuskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.12.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką!Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://img407.imageshack.us/img407/9728/m116xk2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 12.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Puk, puk Cześć Havena. Co tam u Was słychać? Mam nadzieję, że wszystko ok i nie zrezygnowaliście ze swoich planów? Coś dawno o Was nie słyszałem. Uhu, halo - Czy jest tam kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 27.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witaj havena, pisaliśmy do siebie na extradom.pl (ten sam nick co tutaj). Co u Was słychać? Kiedy ruszacie z dalszymi robotami? My, jak pogoda pozwoli ,to zaczniemy tworzyć Krzysia od przyszłego tygodnia. Marzę mieć już ten ziemny etap za sobą. Odezwij się.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka http://img25.imageshack.us/img25/5725/mailgooglecom7671574.jpg ps. co u Was? jak budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4244203105820.jpg Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju ,obfitości na świątecznym stole,niech Wam jajko dobrze smakujei dyngus w wodę obfituje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 20.04.2009 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziekuje wszystkim za zyczenia! Rzadko wchodze, bo budowa stoi... Ale w tygodniu podlaczaja nam wode Przynajmniej tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 01.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Haveno, macie małe opóźnienie? Wspominałaś, że ekipa miała wejść z lipcu? Dziś po miesiącu znalzałam chwilę aby wejść na forum i myślałam, że coś u Ciebie znajdę a tu nic Co z kominkiem, zostawiacie pod schodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 14.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Haveno, czy mozna prosic o namiary na Ciebie na priv (mail, telefon) maz chcialby zrobic wycene a pewnie pojawia sie jakies pytaniadziekuje z gory pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 14.08.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Bogusiu, poszlo na priv! Mam jakis problem z wysylaniem do Ciebie maili na priv (albo Ty z odbieraniem ). Ten pierwszy czekal na wyslanie w skrzynce nadawczej chyba z miesiac (od dnia, w ktorym napisalas na forum, ze Twoj maz zajmuje sie PC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek14 07.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam i gratuluję wejścia ekipy. u mnie jutro kończą stan zero i od poniedziałku, mam nadzieję wchodzą murarze, więc jesteśmy na podobnym etapie. Też się będę modlił o dobra pogodą bo chcemy w tym roku przykryć dachem. Ciekawe jak to pójdzie bo na razie to tempo naszej ekipy nie jest zbyt imponujące. Zauważyłem, że nawet z prądem jesteśmy na tym samym etapie bo ja właśnie dzisiaj się spotykam z elektrykiem, który ma mi podłączyć prąd (skrzynka już stoi). Mam pytanie ile zapłaciliście za taką usługę? Ceny są tak bardzo umowne, że czasem mam wrażenie, że robią ze mnie durnia. Na przykład za podłączenie wody ceny się wahały od 2100 do 5000. To chyba nie jest normalne, żeby sobie życzyć za to samo dwa razy tyle? Bardzo będę wdzięczny za informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 07.10.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Hej, Szymek! Nasza ekipa niezle sobie radzi: 4 dni murowania i mamy juz prawie caly parter! Zdjecia wkleje, nie nadazam ich robic, tak szybko pracuja chlopcy Co do ceny za prad - u nas zaczyna sie od 2600. My placimy 4000. Trzymam kciuki za budowe - mury to chyba najprzyjemniejszy okres budowy, z dnia na dzien widac postepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek14 07.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź. Super, że idzie tak szybko bo jest nadzieja, że i u mnie tak będzie. Koniecznie wrzuć zdjęcia. Czy wiesz już ile potrwa wybudowanie całego stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 09.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Jedno zdjęcie, ale jestem pod wrażeniem. Bardzo czyściutko. No i nas przegonicie Ale bardzo dobrze, bo będziemy teraz Was podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts