pawalara 12.10.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 W końcu są!!! Zdjęcia!!! Do czego służy rura wystająca w tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 12.10.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Do czego służy rura wystająca w tarasie? Doprowadzenie powietrza do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 12.10.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Do czego służy rura wystająca w tarasie? Doprowadzenie powietrza do kominka Tak myślałam, sporo tej rury musieliście położyć, ale chyba innego wyjścia nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 04.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Spojrzalam po przerwie na Twoj dziennik i tak mi przez mysl przeszlo, ze bedzie naprawde pieknie... Szkoda, ze zimna zawsze niesie za soba jakies przestoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 23.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Pogodę macie wymarzoną... i zapowiadają że nadal ma taka być - przynajmniej przez kolejny tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 23.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Pogodę macie wymarzoną... i zapowiadają że nadal ma taka być - przynajmniej przez kolejny tydzień. No i pada Jeden serwis mowi, ze bedzie piekna pogoda, drugi, ze ulewa Zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymek14 25.11.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Gratuluje stropu! Kolejny etap za Wami!U mnie wylewają strop prawdopodobnie w piątek. Nie moge się doczekać.Co do dachówki to my również wybraliśmy domino,ale ponieważ nasz plan zagosp. narzuca nam kolor czerwony, który w domino nam nie pasował zmieniliśmy na bardzo podobną Piattę kolor wino czerwone.Uważam, że będą idealnie pasowały do naszego nieskomplikowanego dachu i nadadzą domkowi troche lekkości i nowoczesności. Czy będziecie kładli dachówki w równych rzędach czy przesunięte o pół dachówki? Czy macie już wycenę na dachówki? Nam wycenili domino na 22 tyś. netto. Ciekawe jak to wygląda u was. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 29.11.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ale zasuwacie!!! Jednak Creaton Domino Ciekawa jestem efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 13.01.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czy będziecie kładli dachówki w równych rzędach czy przesunięte o pół dachówki? Zabiles mi cwieka i zaczelismy nad tym powaznie zastanawiac... Chyba jednak bedzie rowno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Swietny projekt! A jesli bedzie wewnatrz beton to juz w ogole bedzie bosko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 07.02.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Dziekuje! Zobaczymy, jak to bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Cześć Hawena - przeczytałam Twój dziennik domek ( patrząc na projekt) będzie ładny i chciałam Ci powiedzieć, że masz piękną dachówkę Czy mieszkasz gdzieś w pobliżu Żórawiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 15.03.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wizualki robią wrażenie! Nie ukrywam że zazdroszczę już tak zaawansowanych prac, bo ja chciałbym już wbić pierwszą łopatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Swietnie sie zapowiada, wizualki ze smakiem zrobione. Taki projekt na pewno Ci duuuzo ulatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 15.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Fajne. A w 3D nie masz tych wizualek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 15.03.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Właśnie tak sobie oglądam po raz któryś i naszło mnie takie pytanie.... To już jest cały parter??? Bo zdałem sobie sprawę, że nie ma na wizualce pokoju i kotłowni. No chyba że takie było tylko zamierzenie, żeby wizualka była bez tych dwóch pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam, pierwszy raz się wypowiadam u Haveny. Bardzo mi było miło Havenko z Toba wspołpracować. Mam gorącą nazieje, że uda Ci się wszystko zrealizować. Właśnie tak sobie oglądam po raz któryś i naszło mnie takie pytanie.... To już jest cały parter??? Bo zdałem sobie sprawę, że nie ma na wizualce pokoju i kotłowni. No chyba że takie było tylko zamierzenie, żeby wizualka była bez tych dwóch pomieszczeń. Jak już tu jestem, to może odpowiem. talgo, brak tych dwóch pomieszczeń było celowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
talgo 15.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 To kamień spadł mi z serca... bo myślałem, że zapomniałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 To kamień spadł mi z serca... bo myślałem, że zapomniałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 16.03.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Fajne. A w 3D nie masz tych wizualek? Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts