malysmon 17.06.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Hej! Witam was z Gdańska, budować się mam zamiar w Kiełpinie i liczę na Wasze dobre rady. Z kasą ciężko, ale jeśli warto, to trzeba inwestować, tylko jak zawsze głosy są podzielona. Korzystając z tego forum mam nadzieję znaleźć dopowiedzi na wiele nurtujących mnie ppytań. Mam nadzieję, że pomożecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Kolejni optymiści myślą, że my tu na forum o budowlance rozmawiamy to tylko przykrywka Ale możecie próbować!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 17.06.2008 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dobre! Będę jednak nalegać - w końcu koniec języka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.06.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 witam bardzo serdecznie powodzenia w budowaniu i dobrej zabawy na forum życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmon 17.06.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 witam bardzo serdecznie powodzenia w budowaniu i dobrej zabawy na forum życzę... Miło mi i do usłyszenia na którymś z wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.06.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 witam bardzo serdecznie powodzenia w budowaniu i dobrej zabawy na forum życzę... Miło mi i do usłyszenia na którymś z wątków. Podaję listę wątków obowiązkowych: -RW -Czy ktoś z was miał sex z więcej niż jedną kobietą? -Gęby, gęby dawajcie gęby. -Zdjecia z dzieciństwa -Tylko dla Samców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarlenaMarcin 03.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Gdańsk wita Gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts