Chef Paul 18.06.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ceny na stronach internetowych samochodow z amerykanskich salonow maja sie nijak do cen faktycznych. Trzeba do danej ceny ze strony internetowej doliczyc jeszcze jakies 4-5 tys. $. ... coś takiego ... czasami nawet więcej, ... zależy od ceny podstawowej samochodu (MSRP) ... Pirus ... http://www.automobilemag.com/am/2008/toyota/prius/prices.html buziaczki ps - najlepiej po auto przyjechać samemu ... kupić w salonie, odprowadzić do portu, załatwić formalności, (najlepiej w międzyczasie mieszkając w luksusowym hotelu i jeżdżąc wypożyczonym samochodem lub taksówką) ... good luck ... można równiez zlecić bezrobotnemu "kuzynowi" z Jackowa (który zamiast wyprawy "na ryby", będzie się uganiał za naszym wymarzonym autkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 19.06.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 JOAN !! Wejdz na strone : SAMOCHODY z USA ,tam masz ceny i wyliczenie kosztow p0rzy kupnie do Polski. Pochwalam pomysl kupna japonczyka ,amerykanskim autem mozna jezdzic po prostrej drodze ! Gaz jak mowi taksowkarz ktory mnie wozi najlepszy do gotowania ! samochody generalnie sa na benzynke lub ON AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.06.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 waldi, i tu się nie zgodzę . Mamy passata 99r na gazie sekwencyjnym. Chodzi super, nie ma z nim żadnego problemu. W ogóle nie czuję, że jeżdżę na gazie. Odczuwam to na stacji. Zimą gaz kosztował 2,32zł, teraz 2,17zł. Ropa w dniu dzisiejszym 4,80zł. Spala 9-10l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.06.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Po pierwsze, samochod amerykanski nie ma problematycznego serwisu. Ma normalny serwis, tak jak samochod europejski albo japonski. ustaw przestawiony rozrząd w fordzie 4- litrowym w pierwszym lepszym serwisie ...powodzenia sam zakup narzędzi to 1500$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 19.06.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 waldi, i tu się nie zgodzę . Mamy passata 99r na gazie sekwencyjnym. Chodzi super, nie ma z nim żadnego problemu. W ogóle nie czuję, że jeżdżę na gazie. Odczuwam to na stacji. Zimą gaz kosztował 2,32zł, teraz 2,17zł. Ropa w dniu dzisiejszym 4,80zł. Spala 9-10l/100km Ile tys km przejechalas na gazie??? Moja zona ma meska na gazie ,tez sekwencja,przejechane jakies 60tys ,od roku walcze z gazem firma ktora montowala instalacje niemoze sobie z nia dac rady znudzilo mi sie ciagle do nich jezdzenie i jezdzimy na benzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.06.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 ja od daty zakupu przejechałam 19 tyś, w sumie auto przejechało jakieś 50 tyś...czyli zostało nam 10 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 19.06.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 moje auto przejechalo na gazie ponad 100kkm, instalacja I gen, nadal bez remontu tylko reduktor niedawno wymieniony, i nadal wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.06.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mimo zwyżki cen ON preferuję wynalazek pana Rudolfa Diesla. Koszt jazdy niewiele wyższy niż na gazie, a w bagażniku nie mam butli lub koła zapasowego. Obecnym samochodem przejechałem 315.000 km i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 19.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 i tu sie z Toba calkowicie zgadzam!! diesel jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 19.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Butla od gazu moze byc zamontowana pod samochodem, wiec nie zajmuje miejsca w bagazniku A koszt jazdy na ON czy Pb jest duzo wyzszy niz na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 19.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 hmmm... ale ja nie chce super wypasionego 4 litrowego pólciężarowca tylko Malutką Toyotę Prius...(z "misiowymi" obiciami foteli)...bo hybrydowa ona, ekologiczna ... tjaaa....ekologiczna.tak se tlumacz. chyba modna. a w stanach szczególnie cool... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 20.06.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 hmmm... ale ja nie chce super wypasionego 4 litrowego pólciężarowca tylko Malutką Toyotę Prius...(z "misiowymi" obiciami foteli)...bo hybrydowa ona, ekologiczna ... tjaaa....ekologiczna.tak se tlumacz. chyba modna. a w stanach szczególnie cool... pozdrawiam to chyba dobrze że zwłaszcza TAm jest modna - zbaczy że jednak coś się w świadomosci ludzkosci zmienia... ja się 5 l potworow boję i totalnie nie rozumiem potzreby posiadania takich samochodów...przestrzeń mnie nie przekonuje bo ja - 1,76 m wzrostu mieszczę się w Yarisie , jest mi w nim tak samo wygodnie jak w każdym innym, bo zwykle jak prowadzę to w fotelu siedzę i nóg na tablicy nie rozrzucam... jeśli moja Corolla pali 8-9, a Prius 4-5 , to jest to dla mnie oszczędność paliwa, i oznacza mniejszą emisję CO2.... gaz odpada- nie znoszę zapachu który rozsiewaja zagazowane samochody...psują mi komfort jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.06.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 hmmm... ale ja nie chce super wypasionego 4 litrowego pólciężarowca tylko Malutką Toyotę Prius...(z "misiowymi" obiciami foteli)...bo hybrydowa ona, ekologiczna ... tjaaa....ekologiczna.tak se tlumacz. chyba modna. a w stanach szczególnie cool... pozdrawiam to chyba dobrze że zwłaszcza TAm jest modna - zbaczy że jednak coś się w świadomosci ludzkosci zmienia... ja się 5 l potworow boję i totalnie nie rozumiem potzreby posiadania takich samochodów...przestrzeń mnie nie przekonuje bo ja - 1,76 m wzrostu mieszczę się w Yarisie , jest mi w nim tak samo wygodnie jak w każdym innym, bo zwykle jak prowadzę to w fotelu siedzę i nóg na tablicy nie rozrzucam... jeśli moja Corolla pali 8-9, a Prius 4-5 , to jest to dla mnie oszczędność paliwa, i oznacza mniejszą emisję CO2.... gaz odpada- nie znoszę zapachu który rozsiewaja zagazowane samochody...psują mi komfort jazdy Qrcze, ale ten prius jest po prostu brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 20.06.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Qrcze, ale ten prius jest po prostu brzydki ale ja mam słabość do brzydali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 20.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Qrcze, ale ten prius jest po prostu brzydki ale ja mam słabość do brzydali... Okej, to jak go juz kupisz to ci go moge gratis młotkiem jeszcze podrasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.06.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Joan chodzi Ci o coś takiego? Na gratce znalazłam Ładna ta Toyotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 21.06.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Joan chodzi Ci o coś takiego? Na gratce znalazłam Ładna ta Toyotka nooo choć jak tak patrzę z profilu to faktycznie doopkę mogłaby mieć wyżej... ale droga jest jednak... niewspółmiernie do tego co oferuje... KiZ - może zatem jakies alternatywy - już nie tak "brzydkie"? a ha- z brzydali przypadl mi do gustu jeszcze Nissan Note - niby malutki a ogromnie mnie zaskoczył...w każdym calu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 21.06.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Joan chodzi Ci o coś takiego? Na gratce znalazłam Ładna ta Toyotka nooo choć jak tak patrzę z profilu to faktycznie doopkę mogłaby mieć wyżej... ale droga jest jednak... niewspółmiernie do tego co oferuje... KiZ - może zatem jakies alternatywy - już nie tak "brzydkie"? a ha- z brzydali przypadl mi do gustu jeszcze Nissan Note - niby malutki a ogromnie mnie zaskoczył...w każdym calu... Jesli gustujesz w Japonczykach (niewiele cali mają ) to tylko mazda Własnie ponownie weszli do Polski i maja bardzo ciekawe oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts