janrenovate 13.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 jakas tak w kolorze pink,ale pink floyd to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.09.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 jakas tak w kolorze pink,ale pink floyd to nie jest Prawie robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm.olejnik 30.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 na urzadzamy.pl kompletna cisza, sporadycznie ktoś się odzywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.09.2010 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Dawniej byłam tam niemal domownikiem, teraz wpadam raz na miesiąc i pewnie to się zmieni - nikt nie panuje nad galeriami wnętrz czytelników Wizualizacje, projekty z biur obok ciągów pojedynczych zdjęć, bo czytelnik nie umie założyć galerii z 10 zdjęciami, więc zakłada 10 galerii. Dawnej Deccoria przodowała w kiczu i złym guście - obawiam się, że oddała Muratorowi palmę pierwszeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 15.10.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Właśnie stamtąd przybywam, tu ruch większy, a tam nie dzieję się wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulan 08.11.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ja korzystam z tamtego forum . Jest tam całkiem sympatycznie. Z pewnością jest dużo ciekawych informacji na temat wnętrz, dekoracji. Szczerze to znalazłam to pomysł na aranżacje swojego małego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montwa 12.01.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 byłem, zobaczyłem i sie nie zachwyciłem, tutaj jest zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts