grregg 21.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Pluszko jesteś facetem, prawda:) Bo jakoś faceci luzacko podchodzą do "syn z koleżanką na biurku", a slyszeć nawet nie chcą: "córka z kolegą na biurku":) NIe masz racji. Po prostu syn jest starszy od corki. NIe mniej doskonale zdaje sobie sprawe ze corki nie chowam dla siebie tylko dla jakiegos innego faceta i fakt ze corka bedzie baraszkowac na biurku, w schowku pod schodami czy stryszku nad jetkami nie napawa mnie przerazeniem - taka jest kolej zycia. Na chwile obecna trudno jest mi to sobie wyobrazic bo corka ma dopiero 14 dni Ach... żeby moja mama miała takie podejście do życia A wracając do tematu. Ja uważam, że w kibelku muszą być obowiązkowo drzwi . Osobiście polecam zasłonki, żeby było trochę intymności przed ewentualnymi gośćmi. To jest chyba najlepsze tymczasowe rozwiązanie. A co to jest rok czekania, przy następnych kilkudziesięciu oglądania tych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tbancerowski 21.06.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Właśnie, do kibelka drzwi by się przydały, ewentualnie obowiązkowo zasłona. Ale myślę, że jak ktoś bardzo chce to da radę bez drzwi przez jakiś czas :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 30.06.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Wiele raz ywidziałem Klientów mieszkajacych bez drzwi. Z różnych powodów - raz bo sie fabryka strasznie spoźniała, dwa bo drzwi byly wymarzone a brakowało śródków.. Faktycznie - problemem jest tylko łazienka dla gości.. i zasłonka nie zawsze daje komfort posiedzenia ze względu na brak tłumienia akustyczno - zapachowego;)dlatego jak juz trzeba to moze warto kupic jakąś tanią ościeżnicą (do 100 zł można spokojnie coś wybrac) i odpowiednie skrzydło - pelne, najtansze w marketowych poromocjach sa po 99zl a w normalnej sprzedazy do 200zl. I mozna tak przetrwac spokojnie dlugie miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwcia 01.07.2008 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 dzięki wszystkim, tak też właśnie zrobimy, kupimy 2 szt najtańszych drzwi, jedne do łazienki a drugie między wiatrołapem i garażem, i poczekamy na te wymarzone, zobaczymy, może się uda, tymbardziej że czas tak szybko leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Oliwcia,minęło pól roku. Mieszkacie bez drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.02.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a ja chyba bym zakupila do kibelka i lazienki -te wymarzone a na reszt ę poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 01.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Da się, jeśli jest to rozwiązanie tymczasowe. Miałam okazję przez parę lat mieszkać w mieszkaniu dwupoziomowym, w którym jedyne wewnętrzne drzwi to łazienkowe - na dłuższą metę niezdrowa sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.03.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 da się jakieś 2 lata tak mieszkaliśmy, nawet do łazienki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.03.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 da się jakieś 2 lata tak mieszkaliśmy, nawet do łazienki nie było No właśnie nawet na fotce z Twojego profilu widać że nie potrzebujesz drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 02.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 da się - mieszkam tak od 2 miesięcy, ale tylko na górze - na dole do łazienki drzwi są. na te górne z powodu braku kasy i mnogości innych wydatków sobie jeszcze poczekamy. na upartego goście zawsze mogą iść na górę, jeżeli drzwi na dole do łazienki nie ma - ale komfort wizyty znacznie się obniża zatem da się, ale szczerze mówiąc, już mnie wkurza brak tych drzwi - człowiek by sobie czasem chciał porządnie drzwiami trzasnąć, a tu nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 już mnie wkurza brak tych drzwi - człowiek by sobie czasem chciał porządnie drzwiami trzasnąć, a tu nic! no i talerze trzeba tłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts