Penetrarore 17.06.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam poszukuje podkaszarki/ kosy do 500-700 zł (spalinowa - bo teren i dostępność prądu ograniczona/niekorzystna) ma być lekka i poręczna teren jest troche nierówny .. tzn jest trochę pagórków a i teren jest w niewielkim stopniu pochyły przeznaczenie:- "koszenie" trawy gdzie kosiarka z napędem nie dochodzi (wokół drzewek, w kątach przy ogrodzeniu)- NIE będzie koszenia chwastów/ małych drzewek Na co zwrócić uwage przy wyborze narzędzia ?Waga ? jak długo potrafi pracować w jednym ciągu?jaki silnik?jakia "rama"? alu, stal .. etc ?głowice ? żyłki ?? Mam niewielkie doświadczenie .. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 19.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Moc min 1,2 KM - PRAWDZIWE !!!Najlepiej uchwyt dwuręczny typu kierownica rowerowa.Ja ostatnio kupiłem w markecie kosę VICTUS BC32 - polecam.Odziwo sprzedawca nie polecał tej z gazetki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts