Megana 22.04.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Wam życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 23.04.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.e-gify.pl/gify/okazjonalne/wielkanoc/wielkanoc1.gifNiech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do Was wszystkich przybędzie, niech jajeczka nie pękają jak bańki mydlane- tylko wtedy życzenia okażą się pospełniane;)Świąteczne Gajdeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 a co tam u nowożenców słychac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 21.08.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Hallo!!! Co tam nowego, nowego up date się domagam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 pit............zyjesz????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 15.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Witaj, widzę,że brak wpisów z anno domini 2011... znaczy mieszkasz pewnie już.. Piszę tu, bo domek i wszystko,czego dokonałeś sprawia gigantyczne wrażenie. Szczere gratulacje Sama też przeniosłam mężem chatkę drewnianą (1920-30),troszkę inną metodą, ale generalnie pomysł ten sam. Też szalówka i blachodachówka (ja mam zieloną, ale teraz zakochałam się bez pamięci w Twojej).Podnieśliśmy też ściankę kolankową i zrobiliśmy lukarny, ze względu na moją niewytłumaczalną obiekcję do okien dachowych . Patrząc na twój domek troszkę żałuję,że mój stracił ten stylowy rustykalny charakter z zewnątrz. Jeśli tu kiedyś zajrzysz napisz proszę,jakim sposobem rozwiązałeś wykończenie ścian wewnętrznych - jeśli był to k-g - to czy nie popękał?Będę wdzięczna za wszelkie informacje.. Sama chętnie założyłabym dziennik,ale u mnie to wszystko starsznie wolno się toczy - budujemy bez kredytu i z daleka, więc o codziennych wpisach mogę zapomnieć.. Ale może pokuszę się o jakiś mały fotoreportażyk kiedys... pozdrawiam, kibicuję i czekam na ewentualne porady wynikające z doświadczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marucha79 28.05.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Miłośników budowy nowego ze starego zapraszam do swojej galerii http://marucha79.wordpress.com/ Niestety nie na Muratorze, bo cała para idzie w budowę i na zrobienie drugiej galerii czasu brak, ale może kiedyś się poprawię. Chatka z lat trzydziestych ubiegłego wieku przetargana z gór niemal nad morze. Jeszcze sporo do zrobienia, ale już zaczyna przypominać dom. Budowa ciągnie się jak spagetti, bo z jednej strony ograniczenia finansowe, a z drugiej - podobnie jak u Pita - kwestie światopoglądowe. Pozdrowienia dla wszystkich balowiczów Edytowane 3 Marca 2014 przez marucha79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Miłośników budowy nowego ze starego zapraszam do swojej galerii http://my.opera.com/marucha79/albums/show.dml?id=873046?&abc=&page=13&skip=240&show=&perscreen=20 Niestety nie na Muratorze, bo cała para idzie w budowę i na zrobienie drugiej galerii czasu brak, ale może kiedyś się poprawię. Chatka z lat trzydziestych ubiegłego wieku przetargana z gór niemal nad morze. Jeszcze sporo do zrobienia, ale już zaczyna przypominać dom. Budowa ciągnie się jak spagetti, bo z jednej strony ograniczenia finansowe, a z drugiej - podobnie jak u Pita - kwestie światopoglądowe. Pozdrowienia dla wszystkich balowiczów Marucha, nie wyświetlają mi się wszystkie zdjęcia... Kawał dobrej roboty wykonaliście... Mam pytanie, czy ten pies co niewyraźny na zdjęciach się przewija, to dog? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marucha79 25.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Też czasem mam problem z przeglądaniem zdjęć, możliwe że galeria nie z każdą przeglądarką się dogaduje. Piesek tylko dogopodobny, wzięty jako kilkulatek ze schroniska, więc nie wiemy czy to rzeczywiście wynik mezaliansu jakiejś dożycy lub doga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts