kala67 19.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dusia.....właśnie montujemy instalacje alarmową!!!! może to cos da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 19.10.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hmmmm... a co to da? .... ostatnio jakiś... włamał się i okradł mojego sąsiada na wsi, jakieś 300m ode mnie, sąsiad miał nawet powiadomienie na komórkę, jak tylko usłyszałam alarm popędziłam, niestety nawet nie widziałam kto a miejscowy na pewno bo wyczaił sąsiada...policja z psem...d.pa. bo obok lasy i pola, jakby była kamera to byśmy inaczej to załatwili, a dom stoi naprzeciw drogi, kierowcy na pewno słyszeli jak alarm wył, myślisz że ktoś się zatrzymał? koniecznie trzeba chałupę ubezpieczyć (okna też) w rodzinie jest elektronik i wymyślił żeby zrobić takie czujki alarmowe przed domem (bariera podczerwieni czy cóś) żeby alarm włączył się zanim będzie włam, podobno jest to dość proste w wykonaniu sorki Pit że w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 20.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pit taras mi się ogromnie podobał w takim stanie, który rozebrałeś, ale nowy z kostek tez będzie świetny. Kiedyś, stawiając nasz domek gospodarczy z palet, pomyśleliśmy, że super taras można by zrobić z kostek drewnianych pozostałych po rozbiórce palet. Niestety klocki poszły do spalenia w kominku zeszłej zimy, bo wyjęcie z nich gwoździ graniczyło z cudem Ale w zakładzie, gdzie obrabiają bale z których powstała nasza chata maja całe mnóstwo odpadów z okrągłych bali fi 25 z wcięciami (maja wysokośc jakieś 30 cm), które wystarczy tylko przywieźć od nich i poukładać. I chyba tej metody się czepimy. Chociaż bardziej mi się podobają takie placki jak u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 21.10.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Kala- intalacja powinna pomóc, dobrze oznaczcie dom, że chroniony itd. Dusia, dzięki za przytoczenie słów Coola TT , potwiedziło to moją tezę o dębinie Agagaj z krążków zrobię ścieżki, nie wiem jakiego rodzaju masz te odpady, ale przeczytaj cytat na poprzedniej stronie który wkleiła Dusia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 05.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Pit czy mógłbyś robić zdjęcia, jak będziesz ten kominek robić? bardzo ciekawe rozwiązanie i super że masz takich doradców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 08.11.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dusia napewno będę robił i wklejał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 pit.........a kiedy beda nowe fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 08.11.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 wkleje coś w tym tygodniu, miałem trochę latania po bankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 I ja też czekam, bo co zagląda, to cisza jak makiem zasiał Pozdrawiam Cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 09.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Pit jako że jestem pasjonatką to przesyłam ten link http://forum.muratordom.pl/kuchnia-w-ogrodzie-piec-do-pizzy-chleba,t106146.htm?highlight może akurat jakieś dodatkowe funkcje byś chciał i się da, czasu pewnie nie masz ale chociaż galerie pooglądajhttp://heatkit.com/html/gallery5.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 09.11.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Dusia i Meganko obiecuje coś zaktualizować Co do tych chlebowych piecy to super sprawa, dzięki za linki Narazie jednak, próbuje ogarnąć ten mój kominek, ciekaw jestem co mi z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 PIT - tą łazienkę, to już pewnie skończyłeś - dawaj zdjęcia, bo płytki bardzo ładne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 09.11.2009 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Niestety prace stanęły bo pogoda była i było na plusie i taras robiłem. Jeśli chodzi o łazienkę, to mamy narazie zrobione sciany bez podłogi. Jakoś nie miałem kiedy sie tym zająć. Musiałem wstawić drzwi do garażu bo wiało Wkleiłem zdjęcie podczas układania tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 10.11.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jestem pod wrażeniem całości, na łopatki rozłożyła mnie historia z psem (od razu pomyślałam o moim futrzaku na dachu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.11.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 oj dawno dawno mnie tu nie było!historia z psem na dachu- REWELACJA....!!! a ta kostka na tarasie to co to za sprytny myk??? ciekawie wygląda..... ,płytki w łazience na ścianie- co to jest? ładne, jasne, PIT- a kiedy wprowadzka??, a kominek sklejony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.11.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Damon- miło powitać ANNAJA- Płytki na ścianie są z kolekcji firmy Jopex bodajże madera paloma , na podłodze będą madera wenge(ale te wnge to nie wenge ) Wprowadzka hmm , na betony w penym sensie to już jest po , taki początek XIXw a kominek - tylna płyta wymieniona na całą, i dopiero teraz zaczyna się zabawa, bo ja jak zwykle chce coś usparawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 10.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 usprawniaj, usprawniaj Twój kominek kumulacyjny to będzie hit muratora jak pomyślę ile za chwilę będzie kosztować gaz i prąd..aż ciarki przechodzą po plecach na samą myśl Pit ja niekoniecznie myślałam o chlebowym tylko o dodatkowych funkcjach może jak takich jak XIX w "mikrowela" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.11.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Ja to sam guzik bym usprawnil, gdyby nie Wojtek i Bogusław nic by z Tego dobrego nie było, a tak jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 10.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 to prawda, są wspaniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 10.11.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Obaj mają niesamowitą wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts